![]() |
|
Zmena majiteľa karty1.12.2013 som poslal e-mail so žiadosťou o zmenu majiteľa karty ICE Irdeto (z pôvodného majiteľa na mňa). Bolo to formou skenu vyplnenej žiadosti zo stránky Skylinku "Žiadosť o zmenu registrácie" na e-mail adresu vymena@skylink.sk, ktorá adresa je na tom formulári. Doteraz mi nedošlo žiadne vyjadrenie, i keď všade tu čítam, že do mesiaca to urobia. Nevie mi niekto povedať v čom môže byť problém? |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
Zmena majiteľa kartyVloni jsem měnil tátovi registrac jedné karty a trvalo to 2 měsíce + 1 urgenci po měsíci, také jsem pto osílal mailem a přiložil jsem naskenované karty, přitom šlo jen o sloučení 2 karet pod jeden účet, jméno a adresa zůstaly stejné. |
Fakultak
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
žadný smajlík Zmena majiteľa kartytez menil,asi tak 2 roky zpet --vyrizeno za jeden den pracovni-super.Vse me funguje a zadne vypadky v signalu nemam .Stejny postup jako nick Eman. |
PAFKA
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
RE: Zmena majiteľa kartyPosielam to radšej v obálke listom,býva to vybavené do toho jedného mesiaca.Aj posledné štyri čo som posielal od 17.do 22.12.23013 boli včera vybavené.Tiež som poslal ešte pred 15.12.2013 emailom tri preregistácie na skúšku,lebo som sa domnieval,že to bude vybavené skôr,lebo tak to tu niektorí preferovali,ale do dnešného dňa ani jedná.Tak asi zostanem len pri tej písomnej forme.Alebo možno má tá osoba,ktorá vybavuje emaily ešte dovolenku :))Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Zmena majiteľa kartyTaky bych řek, že poštou to bývá o něco rychlejší a jistější. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
RE: Zmena majiteľa kartyNa podzim jsem po sloučení databází Skylinku a CSlinku zaslal přes kontaktní formulář dotaz, zda je možné přendat jednu kartu z účtu bývalého CSlinku k mému účtu u Skylinku. Byl to pátek, kolem druhé odpoledne. Téměř obratem mi přišel mail, že pokud jsou na obou účtech stejné kontaktní údaje (především příjmení) tak že to půjde, jen abych sdělil číslo karty co chci přendat a číslo karty na účtu, ke kterému chci přemístění provést. V pondělí přišel mail, že je změna provedena.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Zmena majiteľa kartyJá,když jsem skončil definitivně se skylinkem tak přepsání všech 4 karet na nové majitele trvalo měsíc kdy mi volali noví majitelé ,že je mají přepsané na sebe.Vše bylo poslané poštou.. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 434 |
![]() |
|
FanynTak to si můžeš pogratulovat, že si ještě našel nové zájemce o služby Skylinku. Ve svém okolí pozoruji spíš přechod diváků k dvbt nebo k freesatu. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
RE: Zmena majiteľa kartyĎakujem všetkým,asi to pourgujem cez ten kontaktný formulár. |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
RE: Zmena majiteľa kartyTaké jsem přeregistrovával kartu na jiného majitele trvalo to něco přes měsíc,když provedou převod zašlu meil že to bylo převedeno.Formulář zaslán mejlem naskenovaný. |
Jarus
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
RE: Zmena majiteľa kartyaj ja som posielal tusim 25.11.2013 a zatial nic, uz som tam aj volal, ze to mam poslat znovu, tak som to poposielal asi na 2 emaily, ale doteraz stale nic, tak sa hadam dockame lebo z firmy Skylink sa stava neseriozna firma |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: Zmena majiteľa kartyJde přeregistrovat kartu po zemřelém? |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 714 |
![]() |
|
RE: Zmena majiteľa kartysamozřejměDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
![]() |