![]() |
|
GoSat připravil nový software pro model GS7056HDiSoftware přináší novinky v instalaci a ovládání a GS7056 se tak stává ještě více uživatelsky přívětivý. Při instalaci pomůže především laikům nová funkce AUTO DISEqC, která rozpozná nastavení paraboly, při přijmu ze satelitů Astra 19,2 a Astra 23,5 a hodnoty automaticky uloží. Instalace přijímače tak bude ještě jednodušší. Další zajímavou funkcí je automatické zapnutí/vypnutí letního času. Došlo také k posunu OTA aktualizace za 3 hodiny ráno na 4 hodinu. V tomto čase se přijímač zapne a ověří dostupnost nového firmware. Spíše kosmetickou změnou je ukončení funkce přesunu programů stiskem tlačítka OK (původně byla volba potvrzována nelogicky modrým tlačítkem) což je více intuitivní. Poslední změnou je přidání maďarského jazyka do menu přijímače. Software můžete již nyní stahovat na stránkách.Na OTA se sw objeví během příštího týdne.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: GoSat připravil nový software pro model GS...Co přináší tento software horšího? Aby se nestalo, že si uživatel stáhne novou v erzi a pak zjistí, že mu něco nefunguje a nelze se vrátit zpátky. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
sirdaTo je moc dobrá otázka. R^Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 200 |
![]() |
|
RE: GoSat připravil nový software pro model GS...Tyhle aktualizace bych vystřelil na měsíc. Autodiseqc, taková pitomost. Maďarština se taky hodí...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: GoSat připravil nový software pro model GS...Autodiseq se mi naopak líbí, na velké zebře je už dávno a s tím ten přijímač nainstaluje i moje babička.Zato aby se mi přijímač 365x v roce zbytečně zapnul...tak to je na nobelovku. Maďarština je samozřejmě neméně skvělá. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
je to....Minimálne smiešné, takéto funkcie, mal napr. Opticum 9500HD pred X rokmy a spusta dalších STB a to nemyslím STB na báze E2, ale običajné klasické UNI, toto je fakt pokrok, už mi to pripadá, no divne.... :bigeyes: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: GoSat připravil nový software pro model GS...Az bude pracka s funkciou auto kontroly pradla, ci je vlozene, aby dnesne baby nezabudli zapnut a vyprat. To bude pokrok. :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: GoSat připravil nový software pro model GS...To už dávno existuje. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: GoSat připravil nový software pro model GS...R^ pochopil....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: GoSat připravil nový software pro model GS...Gosat dobieha software Optiboxu minizebra, kde tieto funkcie boli implementované zhruba v lete minulého roku, dôležité ale je, že soft bude zasielaný cez OTA, čo konkurenti neurobili, lebo sa jedná o platenú službu. Hoci ďalší problém nastáva pre laikov pri hláške "Našiel sa nový software, chcete aktualizovať?" |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 544 |
![]() |
|
RE: GoSat připravil nový software pro model GS...Ta maďarština snad naznačuje,že by se skylink rád prosadil v Maďarsku a tyto přijímače by tam nabízel pro svou službu? |
t152
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
@t152to nie skylink, ale dovozca je zlizany z glisnickom a jelikoz nybrz jelito ma tychto kramov plny sklad a cinan na neho tlaci aby objednaval tak musi najst sposob ako sa ich zbavit.. ved koniec koncov to boli aj prve prijimace v sluzbe dotovany prijimac, tak isto chu*ko imr vere kazdy tyzden posiela ten isty stupidny mailing |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: GoSat připravil nový software pro model GS...@Satak-máš pod čarou napsané, že máš Zebru. Co má nového sw pro GoSat ve srovnání se Zebrou@zoly-poslat sw přes OTA na přijímače, kde není kompaktibilní umístění settigu se starými sw bez továrního nastavení před stáhnutím přes OTA asi není to pravé, proto to dovozce Optibox neudělal (viz dříve problémy s Humax) @furicka-není skladem GoSAT, Zebra a Zebra Mini, takže jsi mimo mísu. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 014 |
![]() |
|
@RAFI007Přešel jsem na GoSat,co je nového se pozná až po instalaci softu.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
RE: GoSat připravil nový software pro model GS...Pánové, pokud by to náhodou někomu uniklo, tak Gosat a Optibox Mini zebra jsou totožné stroje, pochází z jedné korejské továrny, z té samé je i velká zebra, má akorát lépe postavený zdroj. Záleží pouze na dovozci, kolik zaplatí továrně za vývoj new software pro tyto stroje. SW v této republice nikdo netvoří, jednak to neumí, jednak výrobce neposkytne víc, než je nezbytně nutné. Jinak Optibox - původem značka maďarského Karmacomu - se Zebrami nemá nic společného.Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
RE:GoSat připravil nový software pro model GS...Nový soft je již dostupný přes OTA.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
![]() |