![]() |
|
digi slovakianechapu jak slovenske digi jde do predu a zlepsuje a ceske jde po zadu |
venca263
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
RE: digi slovakiatřeba jde pozadu dopředu... nebo pozadu do zadu? A vůbec - v čem jako jdou kam? |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: digi slovakiapodivej se jaku ma nabidku ceske digi a slovenske |
venca263
![]() |
|
RE: digi slovakiaNo Digi sa určite polepší, ako ich kúpil T-com |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 540 |
![]() |
|
venca263pozri sa aj na vlastníkov jednotlivých Digi platforiem. Kým v ČR patrí Digi pod rumunské RCS&RDS, tak už slovenskú časť vlastní Telekom. |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
RE: digi slovakiaZačínám mít pocit (už několik měsíců), že naši provideři na nás zvysoka k.lí. Digi nebyl nikdy "můj" poskytovatel, a za povšimnutí bude, až si tady přečtu, že počet jeho HD stanic dosáhl alespoň čísla prstů na mých končetinách. Do té doby je mi jedno, jestli Pepík je na tom o fous hůř než jeho bratr Ďurko. Je to smutné, ale je to holt tak. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: digi slovakiato je pravda skoda ze ceske take nepatri pod telekom od rumunu nebude zlepseni |
venca263
![]() |
|
RE: digi slovakiaMožno aj české Digi dostane nejaké omrvinky po presune slovenských TV na nové pozície. Veď nie sú v ponuke ani základné programy. Prima Zoom, Prima Love, Smíchov, ČT :D/ART, ale aby zase diváci v ČR neprišli o slovenské programy, lebo MPEG-4 tie Digi črepy nezvládnu. |
telecirkus
![]() |
|
RE: digi slovakiaidu dopredu ale dolezita buda cena a ponuka, lebo ked budu ponukat to co doteraz, teda po novom to bude asi zakladny baiik (9,60)...po novom myslim 15eur... plus , balicky HD , filmove a samozrejme sport oddelia takze sportovy balik kazdy zrejme po 5-7-9 eur plus prenajom za set top box 2-4 eura tak sa to pekne bude splhat hore a na to zakaznici digi urcite nie su pripraveni... a urcite bude treba porovnavat takze este je moc casu kym sa to bude dat komentovat...ked sa posunu o 100% aj cenovo tak zas az take zaujimave to nebude, ale pre konkurencny boj to posun urcite je |
robert79
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
RE: digi slovakiaPresne tak telekom nam zadarmo nic neda |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: digi slovakiaDrahšie ako u konkurencie to nebude.Skylink Multi HD 19,90 €/ mesačne, freeSAT plus + HD balík 13,50 + 5 € 18,50 €/ mesačne. Zo začiatku určite Telekom podlezie tieto ceny na prilákanie nových zákazníkov. V budúcnosti to bude už veľmi vyrovnané. |
telecirkus
![]() |
|
RE: digi slovakiajasne zo zaciatku... a potom to bude ako magio cenovo... a to teda velmi zaujimave nie je, ale samozrejme je zbytocne hovorit co ako bude co ako podlezu ... ja len hovorim zo skusenosti kedze mam internet od nich kedze ina moznost prakticky neni pre mna mozna zatial...a to cenovo teda velmi vyhodne neni v porovnani s ostatnymi...ale cas ukaze aj ked naivny netreba byt.. |
robert79
![]() |
|
RE: digi slovakiaNo lenže ten HD balík si objedná len ten kto bude chcieť. Už vidím nejakú starú babku, ktorej ku šťastiu chýba len, večer pozrieť na Markíze Búrlivé víno, popoludní na Doma nejakú telenovelu, na LUX TV omšu a sem tam si pozrieť nejaké "šlágre" na Šlágr TV ako si doobjednáva HD balík so športovými stanicami :))) |
telecirkus
![]() |
|
všetkýmTak ja mam Magio Sat od novembra 2013, podarilo sa mi ešte vybaviť akciu "výmena za Digi", mám balík komplet za 9,60, jeden magio sat prenájom neplatím, druhý cena 1,99 za prenájom, ale nakoľko mám aj internet od Telekomu, je tam duozľava 2 eurá, čiže v konečnom dôsledku platím za Magio furt len 9,60... Ono cena na internete je pre nezainteresovných zákazníkov, na pobočke sa da vyjednať uplne ina cena, pokial ma niekto napr. paušal od Telekomu, cena za balík komplet je len 9,79 + 1,99 za prenajom... Digi s cenou nepohne, bude sa platiť len za prenajom + balik navyše, ale kvalita už bude uplne niekde inde a navyše športove stnice v HD, ktoré konkurencia nebude mať minimalne 3 toky, im dava jasne navrch... |
milosza001
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 565 |
![]() |
|
RE: digi slovakiajasne ze internet sa da vyjednat aj ja som si vyjednal:), lenze stale je to dost... ale zase na druhej strane to slape bez akychkolvek problemov, takze to ocakavam tiez ze zmenia lebo trosku zaprsi a kopu programov prestane fungovat...takze tam treba zmenit veci tiez.. |
robert79
![]() |
|
robert79No v Digi je to sposobene zlym uplinkom programov, ktoré zabezpečuje rumunska strana, po novom to bude v plnej režii Telekomu, zmizne kockovanie kanalov, vypadky signalu, posunutie vysielania už nebude tak výrazne, treba ešte chvíľu vydržať, v marci a aprili čaka Telekom prelaďovanie parabol kvoli uplinku, ono nová Digi už bude uplne o niečom inom a po presťahovani sa Magia aj tam bude vyšia kvalita obrazu |
milosza001
![]() |
|
milosza001ok, kedze myslim ze ty si tu o tom informoval ako prvy ze telekom kupi digi tak dufam ze aj tie ostatne slova budu pravdive :), lebo je 2014 uz by sa patrilo aby to dali do poriadku |
robert79
![]() |
|
RE: digi slovakiachlapci, prvorade je to co chcem pozerat, podla toho si zvolim poskytovatela, nepotrebujem zbytocne kanaly |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
robert79No podľa info z Telekomu bude ponuka programov v oboch platformach rovnaka, Magio má navrch len v tom, že ich boxy sa daju pripojit na net, časom v nich ma byt viacej interaktivnej ponuky ako je tomu teraz, Digi bude aj naďalej určena len na pozeranie Tv + na novych boxoch aj možnosť nahrávania... Zo starej Digi ostanú už len zlé spomienky a názov, inak služba bude v podstate úplne nová |
milosza001
![]() |
|
RE: digi slovakiaa asi kedy by to mali spustit? myslim ze az okolo aprila alebo maja,ci?....no radsej keby to pustili aspon od februara uz.. |
robert79
![]() |
|
robert79No do olympiadii to určite nebude, ono ale jednu vec prezradiť môžem, obe Digi budu vysielať paralelne, to znamená, že na HD boxoch sa budú dať príjimať programy už z nových TP, lebo je to obrovské množstvo boxov, ktoré bude treba vymeniť |
milosza001
![]() |
|
RE: digi slovakiatak v blízkej dobe to bude jeden poskitovateľ tak isto ako je Skylink |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 339 |
![]() |
|
![]() |