![]() |
|
s.poplatek ,změnaDnes mi zdělily děvčata v centru,že teď při zaplaceni serpo(nebo balíčku) ,kdy mám ještě zbytek promo po výměně (12/24 měs),se mi to přičte k tomu, ten další rok.Loni jsem tak přišel o 11 měsíců.Profici,je to pravda?Mám tu pár sousedu, co se jich to taky týká. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: s.poplatek ,změnaTo není promo, ale skvělá ohromující jasná nádherná úchvatná a šarmantní ochranná doba. Taky jsem přišel svou včasnou odpovědnou čestnou a sportovní výměnou o pár měsíců z nové karty. No nepoděkuj za to.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
serpoplatekTo děvče mi tvrdilo,že teď někdy to změnili a tvrdil to v pozadí i jakejsi chlap,když se ptala šéfa,no nevěř tomu!Já jsem to měl díky úchvatné ,čestné....atd době jen do konce roku na všech kartách(chtěl sem si tenkrát nafackovat,ale ruku tak vysoko už nezvednu)Ale zase,všecka čest a sláva SKYlajnu,telefon zvedali do 1 minuty 3x po sobě. |
korkoran
![]() |
|
se zeptam,A vy jim to potom vsem jeste verite? |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
Na dalšídotaz mi fundovatější zaměstnankyně řekla:nový serpoplatek se přičítá,balíček -ne |
korkoran
![]() |
|
RE: s.poplatek ,změna:))) Su to tzv. sat-schmeidi.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
re: serpoOVĚŘENO:teď jsem to zaplatil kartou kamarádovi,co mu končil serpo 5.2.a načetli mu to do 5.2 15: |
korkoran
![]() |
|
RE: s.poplatek ,změnatak už jen třeba zaplatit 6.2. nějaký balíček na měsíc, jestli se serpo posune.... |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 262 |
![]() |
|
![]() |