![]() |
|
Nefunkční HBOGO-skylinkPo každém přihlášení se ze stejného PC k HBO GO účtu(předpl.skylink HBO pack)- zaevidované nové číslo zařízení!Po pěti připojeních se na HBO GO účet skylink je konec služby a je nefunkční!Dotaz na skylink zatím bez odpovědi,kde je problém? Rv |
januvia
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
RE: Nefunkční HBOGO-skylinkPokud se po registraci přihlásíš, tak na tomtéž zařízení se přece již přihlašovat nemusíš. Zařízení si přihlášení pamatuje a nové přihlášení to žádá pouze u nového zařízení.Moc tedy nechápu, jak by se mohl účet zablokovat |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
Re:TD HenryNo,přesně to samé jsem si myslel,avšak zařízení(PC,nebo i noťas)si to nepamatuje! a pokaždé přiřadí nové evidenční číslo zařízení a pak po pěti následných připojeních je konec? |
januvia
![]() |
|
Nefunkční HBOGO-skylinkJeště na vysvětlení-samozřejmě,že přiřazení tzv. nového zařízení a jeho čísla je po opětovném přihlášení na účet HBOGO skylink po každém připojení ze stejného PC,jinak se ke službě nedostanu!(5x a dost) |
januvia
![]() |
|
RE: Nefunkční HBOGO-skylinkmůžeš mi napsat mailovou adresu, kterou jsi použil při registraci? Mrknu na to...svůj dotaz jsi asi zasílal na skylink@skylink.cz, že? Pro technické dotazy raději používej mailovku podpora@skylink.cz |
TDHenry
![]() |
|
Re:TD HenryDotaz jsem poslal na obě zmíněné adresy,přihlášení provádím přes svůjúčet na skylinku s aktivovaným balíkem HBO pack. Rv |
januvia
![]() |
|
RE: Nefunkční HBOGO-skylinkUž jsem to našel...mrknu na to |
TDHenry
![]() |
|
RE: Nefunkční HBOGO-skylinkPokud to šlo z mailu LKwa...@seznam.cz, tak tato mailovka vůbec není v registracích uvedena. Jsi si jistý, že proběhla registrace v pořádku? |
TDHenry
![]() |
|
Re:TD HenryRegistrace je v pořádku , ten e-mail taky,pracuje na tom problému technik skylinku,zatím neodstraněno,no uvídime?(5x a konec.Dám vědět,zatím dík. |
januvia
![]() |
|
@januviaPre dokončenie registrácie je potrebné:Vážená paní, vážený pane, pro dokončení vaší registrace služby HBO GO prosím vložte do registrační stránky následující číselný kód, čímž potvrdíte platnost vaší emailové adresy. Číselný kód: XXXX Přejeme Vám mnoho příjemných chvil strávených při sledování nabídky programů HBO GO, která Vám nabízí neomezený online přístup k více než 1500 hodinám filmů, seriálů a dokumentů z rodiny programů HBO. Zákaznický servis Skylink Ak si stránku zavrel a nevložil číselný kód, registrácia nebola úspešná... ;) DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
Re:ManetoKod jsem vložil,registrace rovněž proběhla,problém je jiný,jak jsem již dříve podrobně popsal. |
januvia
![]() |
|
@januviaNemôže to byť u teba nastavením Firewallu v zabezpečení ? Skontroluj, keď tak daj výnimku. Po počiatočnej registrácii sa ja prihlasujem z desktopu, notebooku aj smartphonu bez problému...DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
HBOGOFirewall vč.antiviru jsem vypnul,znovu nastaven prohlížeč vč.cookie a nic. |
januvia
![]() |
|
RE: Nefunkční HBOGO-skylinkTo je znamma chyba internet. playerov vo win . Rovnaky problem robi aj orange.tv a ich interny player .Na prihlasanie pouzivaju tieot sluzby tzv ID, ktore si ale vygeneruju same - zozbieranim dat v PC. Ak ale pracuej spravne antivir a firewal v PC a zakaznik ma nainstalovanu obranu proti spehovaniu (jednoznacna identifikacia zariadenia) , su tieto aplikacie bezbranne. Pri kazdom spusteni playeru ponukne PC ine data pre identifikaciu . To je ale problem prevadzkovatelov sluzby - nie uzivatela. AK chcu peniazky, musia si vymysliet iny system identifikacie zariadenia , podla ktoreho prideluju opravnenia k vyzuivaniu sluzby. Alebo sluzbu neponukat . |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: Nefunkční HBOGO-skylinkj-e-b-a-t-c-e-l-éé hbogokinotip.in R^ Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
![]() |