Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nefunkční HBOGO-skylink

Po každém přihlášení se ze stejného PC k HBO GO účtu(předpl.skylink HBO pack)- zaevidované nové číslo zařízení!Po pěti připojeních se na HBO GO účet skylink je konec služby a je nefunkční!Dotaz na skylink zatím bez odpovědi,kde je problém? Rv

januvia
Registrace: 4/2013
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nefunkční HBOGO-skylink

Pokud se po registraci přihlásíš, tak na tomtéž zařízení se přece již přihlašovat nemusíš. Zařízení si přihlášení pamatuje a nové přihlášení to žádá pouze u nového zařízení.

Moc tedy nechápu, jak by se mohl účet zablokovat

TDHenry
Registrace: 3/2010

Re:TD Henry

No,přesně to samé jsem si myslel,avšak zařízení(PC,nebo i noťas)si to nepamatuje! a pokaždé přiřadí nové evidenční číslo zařízení a pak po pěti následných připojeních je konec?

januvia

Nefunkční HBOGO-skylink

Ještě na vysvětlení-samozřejmě,že přiřazení tzv. nového zařízení a jeho čísla je po opětovném přihlášení na účet HBOGO skylink po každém připojení ze stejného PC,jinak se ke službě nedostanu!(5x a dost)

januvia

můžeš mi napsat mailovou adresu, kterou jsi použil při registraci? Mrknu na to...svůj dotaz jsi asi zasílal na skylink@skylink.cz, že? Pro technické dotazy raději používej mailovku podpora@skylink.cz

TDHenry

Dotaz jsem poslal na obě zmíněné adresy,přihlášení provádím přes svůj
účet na skylinku s aktivovaným balíkem HBO pack. Rv

januvia

Už jsem to našel...mrknu na to

TDHenry

Pokud to šlo z mailu LKwa...@seznam.cz, tak tato mailovka vůbec není v registracích uvedena. Jsi si jistý, že proběhla registrace v pořádku?

TDHenry

Registrace je v pořádku , ten e-mail taky,pracuje na tom problému technik skylinku,zatím neodstraněno,no uvídime?(5x a konec.Dám vědět,zatím dík.

januvia

@januvia

Pre dokončenie registrácie je potrebné:

Vážená paní, vážený pane,
pro dokončení vaší registrace služby HBO GO prosím vložte do registrační stránky následující číselný kód,
čímž potvrdíte platnost vaší emailové adresy.

Číselný kód: XXXX

Přejeme Vám mnoho příjemných chvil strávených při sledování nabídky programů HBO GO,
která Vám nabízí neomezený online přístup k více než 1500 hodinám filmů, seriálů a dokumentů z rodiny programů HBO.

Zákaznický servis Skylink

Ak si stránku zavrel a nevložil číselný kód, registrácia nebola úspešná... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Re:Maneto

Kod jsem vložil,registrace rovněž proběhla,problém je jiný,jak jsem již dříve podrobně popsal.

januvia

@januvia

Nemôže to byť u teba nastavením Firewallu v zabezpečení ? Skontroluj, keď tak daj výnimku. Po počiatočnej registrácii sa ja prihlasujem z desktopu, notebooku aj smartphonu bez problému...

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

HBOGO

Firewall vč.antiviru jsem vypnul,znovu nastaven prohlížeč vč.cookie a nic.

januvia

To je znamma chyba internet. playerov vo win . Rovnaky problem robi aj orange.tv a ich interny player .
Na prihlasanie pouzivaju tieot sluzby tzv ID, ktore si ale vygeneruju same - zozbieranim dat v PC. Ak ale pracuej spravne antivir a firewal v PC a zakaznik ma nainstalovanu obranu proti spehovaniu (jednoznacna identifikacia zariadenia) , su tieto aplikacie bezbranne. Pri kazdom spusteni playeru ponukne PC ine data pre identifikaciu . To je ale problem prevadzkovatelov sluzby - nie uzivatela. AK chcu peniazky, musia si vymysliet iny system identifikacie zariadenia , podla ktoreho prideluju opravnenia k vyzuivaniu sluzby. Alebo sluzbu neponukat .

grantec
Registrace: 3/2007

j-e-b-a-t-c-e-l-éé hbogo
kinotip.in R^

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra