![]() |
|
příjem dvb tMám takový problém.Mám 2 televize,jednu v obýváku a jednu v kuchyni.Když mi hrajou obě tv současně tak mi vypadne signál na k37 tv kuchyni,ale v obyváku mi ten k 37 jede v pohodě.Když tv vypnu v obyváku tak mi k37 jede na televizi v kuchyni OK.Nevíte kde může být problém?Díky za rady. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 331 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: příjem dvb tNevíme . Proč myslíš ,že mají antenáři měřáky za několik desítek tisíc korun?? A věštecká koule nevim kde koupit .Ale dějou se to někdy věci. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: příjem dvb tvšak jo,anténaře si zavolám,jen mě zajímalo v čem konkrétně může být problém... |
dawis77
![]() |
|
Problém může být konkrétněv zemní smyčce, a taky tam bude. To si piš.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 682 |
![]() |
|
RE: příjem dvb tTřeba jeden rozbočovač má průchozí ůtlum 4db dva toje 8db + kabel a je vystaráno.Nebo může být signál moc silný a zahltí telku.Zkus anténu se zesilovačem a bez zesilovače. Vážně to asi chce měřák a kouknout co se s tim signálem děje.A hlavně nekupovat Polskou matraci se zesilovačem to je jedna hrůza. |
koax
![]() |
|
RE: příjem dvb ta proč mi to dělá jen u kanálu 37? |
dawis77
![]() |
|
Enika co s tim teda konkrétně když je problém v zemní smyčce? |
dawis77
![]() |
|
RE: příjem dvb tDalší možnost Jak píše ENIK. Máš roztrojku do zásuvky a prodlužovák? Zkus zapojit z jedné zásuvky obě televize a třeba je tu zakopaný pes.Spíš jo!!! |
koax
![]() |
|
koaxno a kdyby to bylo tim,tak co s tim pak?Nyní to nemám možnost vyzkoušet,domů se dostanu zítra večer. |
dawis77
![]() |
|
RE: příjem dvb tNo to už taková sranda neni.Poutahovat všechny svorkovnice nuláky a můstky v rozvaděči.Zásuvku v kuchyni a obýváku na jeden jistič. |
koax
![]() |
|
koaxtak to bude třeba elektrikáře,že? |
dawis77
![]() |
|
Ono bude stačit,když si koupíš galvanický oddělovač na koaxiál.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
![]() |
|
dawis77Myslíš že to zvládne instalater ?možná to zvládne lešenář.Zavolej si posunovače z nádraží :laughing: Panebože to jsou dotazy |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: příjem dvb tPanebože to jsou odpovědiTopfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: příjem dvb tPokud mu to instalovala firma, ať se obrátí na ni, pokud si to zmastil sám, tak se odborné konzultaci (případně pozvání odborné, ale opravdu odborné firmy) nevyhne. Tyto záležitosti se po netu (bez místního šetření) řešit nedají! To by si on a jemu podobní měli uvědomit. |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 148 |
![]() |
|
Enika lze to použít i na 3 tv?přítelkyně chce tv i do ložnice :))) |
dawis77
![]() |
|
RE: příjem dvb tProč si nepozveš odbornou firmu? Není nic jednoduššího. Přijedou, zjistí pravý stav věci, navrhnou řešení a poté jej realizují. A bez zbytečných problémů a trávení zbytečných prostojových časů na netu. |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 148 |
![]() |
|
@dawis77 a pritelkyneZdar,jak je to mozne?Patrne to pritelkyne pozaduje z nedbalosti a lehkomyslnosti:).Lze to samozrejme pouzit i na 4 TV.Jak pravil ENIK ,vyzkousej galvanicky oddelovac,u DVB-T levne a jednoduche reseni. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: příjem dvb tto se mi nechce věřit,že stovku vyřeším tento problém... |
dawis77
![]() |
|
RE: příjem dvb ttak proč se tady na něco ptáš?Ty si takový kolenovrt který si myslí že ti to tady dá někdo zadara že? Či že tady je vše zadara :bomb: :laughing: |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: příjem dvb tTady dotazy i odpovědi jsou stále zadara. Pokud zadara nechceš poradit, tak nemusíš, to není povinné.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
některé radyod některých jsou ovšem i zadarmo VELMI DRAHÉ :laughing: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: příjem dvb tpokud máš levný rozbočovač T na IEC konektory, pak je malé oddělení mezi výstupy a koax. k druhé televizi funguje na některých kmitočtech jako odlaďovač pro první TV. Po vypnutí druhé TV se toto odladění posune o pár kanálů jinam a kanál funguje. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 014 |
![]() |
|
RAFI007Fantazie je určitě velmi důležitá věc. Já ji v anténařině potřebuji každý den. Ale Ty jsi to už trošku přehnal. Zatraceně se mýlíš.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
![]() |
|
@Enikto není fantazie ale realita.Dej si to na polyskop a testuj, pak to uvidíš.Pak to otevři a bude tam mizerný čínský ferit protáhlý drátem. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 014 |
![]() |
|
RE: příjem dvb tNaprostý souhlas s RAFI007. Pokud rozbočovač nemá dostatečný oddělovací útlum, tak paralelně připojený koax působí podle délky jako odlaďovač na určité frekvenci, což se v praxi dá využít k odstranění rušivého signálu. Bez měřáku se to dělá tak, že se propichuje špendlíkem postupně paralelní pahýl,až se zkratuje požadovaná rušící frekvence. |
vafe07
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 112 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |