![]() |
|
Kvalita obrazu markizaMarkiza nielen ze ma problem s televiznou technikou ale v poslednom case ma velky problem s kvalitou obrazu, (dvbt, digi, skylink) momentalne Vojna svetov zrejme to pustili z videokazety... Perfekt , setrime nielen na kvalite a kvantite kvalitnych programov 2013 ale uz setrime aj na technickej kvalite super 2014 v znameni retra vhs.. |
robert79
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu markizaZrovna sem chci psát. Co to je? Relativně nový film rok 2005 - válka světů a na satelitu jsou zase po stranách černé pruhy? to neumí zpracovat formát? To samé dnes nova Do Hlubiny v HDčku, také pruhy.. oba filmy jsou na blue ray a do HD kvality to jede, jako by to byl film z roku 70.. dnes jsem z toho zklamanej.. |
djbasslick
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu markizaAko hovorim setria...ale toto uz je trosku prehnane uz len mono zvuk chyba... |
robert79
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu markizaKdyž překnu na RTL HD nebo Sky Cinema HD, to jsou úplně jiný grády.. |
djbasslick
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE:Kvalita obrazu markizaJá mám freeSAT a není to tak hrozný,jsou horší mazanice např.Horor film! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 669 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu markizav dvb-t formát obrazu přes celou obrazovku (nastaveno v menu tv automaticky)jinak ale mi ten film připadá jakoby to pouštěli z nějaké VHS kazety, neostré a zrnité..zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu markizaNo ale takuto zlu kvalitu nemali este a to hovorim aj o SD verziach, tam je niekde problem, lebo napriklad dajto a markiza v dvbt sa nedaju ani porovnat momentalne- obrazovo, toto trva uz par dni, ako keby nemali originalne verzie ale nejake svoje kopie ...velmi divne az take rumunske lacne odpady, ale je tam rakusak riaditel uz takze neviem:) |
robert79
![]() |
|
no ve srovnánís freesat to opravdu není tak hrozné R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu markizaUputavky a reklama su samozrejme v poriadku ale ja hovorim o filmoch a som si isty ze freesat to ma rovnake |
robert79
![]() |
|
@robert79teď jsem koukl na dvb-t Dajto Spartakus (subjektivně velmi dobrý obraz-lepší jaky na satu). Jinak to se fakt s tou Markizou nedá srovnat...zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu markizanastastie nie som niekto kto je odkazany na filmy z TV ale existuju ludia co fakt sleduju filmy v TV este aj v dnesnej dobe..a dokonca len v TV a takych uprimne lutujem to samozrejme nehovorim o milion reklamach este k tomu... ale toto je krok dozadu a nie dopredu ale asi si treba zacat zvykat |
robert79
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu markizaPřišel jsem na to, čím to je, je to našimi tv. Máme je prostě moc velké, na 50cm TV /pokud možno CRT/ je obraz "vždy" pěkný a čistý. Takže chyba je jen a jen na naší straně...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu markizaono hlavne hodne filmu davaj 4:3 co teda dost cumim kdyz je treba nemecke stanice maji 16:9 :lookaround: no vcera jsem se vratil do deckych let kdyz jsme prijezdli z vhs ramba atd asi tak 5to kopii proste CZ+SK humus a hlavne Novagrupa |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu markizaČemu se divíte? Vždyť koupit film ve formátu 4:3 a SD kvalitě příjde tyhle pseudostanice mnohem levněji, než HD 16:9.ZEZE s freesatem opět nezklamal....tys to tam snad měl i ve formátu 16:9 ne? :laughing: Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
kvalita obrazu markizaco je to za program? a z akej druzice vysiela? |
emsi222
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 200 |
![]() |
|
tanabe = z vhs ramba=já zas komando a se super dabingem když jeden chlap mluvil všechny i ženský...pamatujete ještě? :)) a jak nám bylo |
universe
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 285 |
![]() |
|
@Kvalita obrazu markizaPán prsteňov bol tiez upscaling Rv |
robso
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 288 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu markizaVsetky TV vysielaju filmy v takom formate, v akom ich nakupia. Ak nakupia film vo formate 4:3 , tak ho tak aj vysielaju. Cena za vysielacie prava sa odvija aj od kvality media .Dobrym prikladom je film Tri orisky pro popelku. Ten film bol nasnimany vo formate 16:9 . Koli TV a kinam , sa vytvorili technologiou panscan kopie vo formate 4:3 . Vsetky Cz a Sk televizie vysielaju tento film v upravenom formate 4:3 . Zahranicne TV nakupili ale film v povodnom formate 16:9 . Je jasne, ze kopia vo formate 16:9 je drahsia. |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
![]() |