![]() |
|
MOOZ DANCE HD-kolisanie zvukuOd zaciatku vysielania pozorujem kolisanie zvuku,mam Cryptobox 450 HD a robi mi to len pri tejto stanici,robi to aj vam? |
menfis
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
RE: MOOZ DANCE HD-kolisanie zvukuJá jsem nic takového nezaznamenal.Je ale pravda, že zas tak často se na tento program nedívám, nejvíc o víkendu a problém se zvukem nemám. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 527 |
![]() |
|
RE: MOOZ DANCE HD-kolisanie zvukupri kazdom klipe to je pocut v urcitych intervaloch,neviem ci sa jedna o chybu v nastaveniach prijimaca,tv alebo je chyba na ich strane,na ziadnom inom kanali tento problem nemam |
menfis
![]() |
|
kde to mávysílat?,kouknu na to R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
thor 0,8 west12,092/h 28000-nic nekoliše zvuk i obraz ok cryptobox 550hd test 30minut :) |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: MOOZ DANCE HD-kolisanie zvukumne to kolise ,v com moze byt problem? |
menfis
![]() |
|
a od kdyto kolíše? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: MOOZ DANCE HD-kolisanie zvukuod kedy som kupil prijimac,doteraz som to neriesil |
menfis
![]() |
|
ale já netuším,kdy jsi kůpil,jestli před měsícem,nebo...od kdy? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
nahraj tokolísání a někde upni,neumím si tu závadu představit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: MOOZ DANCE HD-kolisanie zvukuja mam ten prijimac asi rok aj pol,robi to asi v 20 sekundovych intervaloch asi na sekundu pocut taky kolisavy zvuk a tym nemozem nahravat klipy |
menfis
![]() |
|
no měto nedělá,nebo nevím co máš na mysli,tak vylučuji chybu na straně vysílací,nech si opravit mašinku R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: MOOZ DANCE HD-kolisanie zvukuprejavuje sa to tak ako keby sa stracal signal pri otoceni paraboly,nikde inde mi to nerobi |
menfis
![]() |
|
no takkolísání zvuku,nebo výpadky,to je rozdíl,jaký máš signál? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: MOOZ DANCE HD-kolisanie zvukusignal 86% |
menfis
![]() |
|
RE:MOOZ DANCE HD-kolisanie zvukuMě to nekolíše,zvuk OK.Závada na tvém přijímači! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 669 |
![]() |
|
tak na stejnémísto zkus jiný přijímač,nějak musíš najít závadu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: MOOZ DANCE HD-kolisanie zvukuU me to dela taky na ariva 250. Obraz OK, zvuk taky a najednou jakoby vypadne chvilka zvuku a dal zase ok. Vypadava to nepravidelne. Pritom predtim na ariva 200 to bylo OK, zadny problem na stejne parabole. Slysel jsem, ze muze byt zavada, ze nestiha primac, vysilaji zvuk v dost vysoke kvalite 256 kbps. Taky jsem na pricinu neprisel a blbe se to posloucha. Jinak klipy i obraz OK:-) |
Lulu
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
RE:Lulupresne tak ako pises sa to prejavuje,cize myslis ze je to chyba v prijimaci?Je to velka skoda lebo je to jeden z mojich top hudobnych kanalov |
menfis
![]() |
|
RE: MOOZ DANCE HD-kolisanie zvukupodle vseho je, me se to taky ale moc nelibi:-) Mam posledni FW a jiny jsem nezkousel, jestli by se to neopravilo. Ale jak rikam stara ariva to nedelala a nova ano, a to je zvlastni. Tak nejake primace na to budou asi nachylny a taky bych to chtel nejak vyresit, je to dobra musik:-) Prijde mi ale ze prijimac nestiha komprimovat tak vysoky tok zvuku nebo nejakou komprimaci. Ale pritom nemecke programy v dolby pres hifi v hd rozliseni jsou OK. |
Lulu
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
RE:Luluje to zahada,ak budes vediet nieco viac,napis mi prosim Ta na xxx,dik *Pravidlo 5 si naštuduj ! Text zeditoval moderátor Mego. Datum editace: 08.01.2014, 00:24.38
|
menfis
![]() |
|
menfispravidla máš v pr...li?"5) zveřejňovat osobní informace o uživatelích a soukromých osobách (např. adresy, telefony, rodná čísla). Zákaz zahrnuje i publikování vlastních osobních údajů." R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |