Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Amiko Spiel

Sused,ktorý má Openbox 420 a plazmu LG 107cm, chce kúpiť HD sat do max 70 euro. Skúšal som u neho Cryptobox 500, ale obraz na SD kanáloch aj po rôznych nastaveniach sa nevyrovnal starému Openboxu u HD bol celkom OK až na ten kontras je príliš silný hlavne pri tmavých scénach. Na forach som našiel aj tieto 2 novinky Cryptobox 600 a Amiko Spiel, Kedže AB500 som u neho testoval a tá AB600 bude asi obrazovo podobná, chcel by so radu od niekoho kto už má praktickú skúsenosť s Tým Amiko Spiel nakoľko na Ellano je naň velmi slušná recenzia, vraj prepína stanice pod 1s a aj obraz je vraj dobrý. Zaujíma ma či je to tak a či je lepší ako u Cryptoboxov, hlavne ten kontras a obraz na SD kanáloch a čo rýchlosť prepínania HD kanálov. Za Vaše rady vám vopred ďakujem.

stanly
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

@ stanly

jsi registrován na AB foru?

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

RE: Amiko Spiel

Bohužial podla mojej skusenosti tieto multimedialne lacne (nevhodné slovo) nie su pre tích čo chcú pekný obraz .Nikdy som presne nechápal tých čo po forach písali že obraz u toho a toho príjmača hnus Moje posledné príjmače sú bežné openbox 810 a opticum 9500 hd a teraz som si ešte na hranie amiko mini hd ale to je fakt len na hranie aj to len v uvodzovkách.Obraz naozaj biedny to sd príjmač openbox je excelen obraz oproti amiko hd.Nikdy by som nebol povedal že to može byt na obrazovke tak znatelne poznat po výmene príjmačov.Takže myslým si že cenová relácia sat príjmačov na vačšie placky sa pohybuje asi tak od150-200 euro ale samozrejme može niekdo namietat že má lacný a dobrý-je toako u mnoho vecí subjektívny názor.

"Neprítomnosť dôkazu nie je dôkazom neprítomnosti."

Nicktos
Registrace: 2/2008

pre gunter

ano, ak narazas na temu ktorá bola dnes vymazaná neviem ani z akého dôvodu, kde som sa chcel viac dozvedieť o týchto nových a lacných prijímačoch (Amiko spiel,AB 600HD a Alma S2110)ak ich niekto skutočne porovnával z hladiska kvality obrazu,prepínania kanálov a kvality DO. Nakoľko sused má hlboko do kapsy a kedže nemá žiadne skúsenosti so sat technikov a nemá ani pc a chcel by za málo penazí veľa muziky, požiadal ma o radu a kúpu nového sat. Tak som ho nechcel sklamať a chcel som mu vybrať z ponuky najnovších a relatívne lacných prijímačov o ktorých nemám zatiaľ praktické skúsenosti (len to čo je na internete) to najlepšie. Bohužial na AB fore moju tému niekto vyhodnotil ako nevhodnú a zmazal ju.

stanly
Registrace: 3/2006

@ stanly

podívej se na test v ellano pokud tam je recenze poloz dotaz pokud ne tak se tam brzo objeví, bohužel sem na see nemohu dat kontakt, dostal ych ban a smazali by to

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra