Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Aktualizácia FW na LG 32LH2000

Na Vianoce mi svokor daroval svoj 32 palcový LCD LG32LH2000, kúpil si 120 cm Samsung. Výrobca LG mu dal USB port len na servisné účely, ale na základe info z netu som ho "zfunkčnil" a už to prehráva filmy vo formáte avi, fotky, mp3. Musel som len zmeniť firmware na verziu 3.15. Chcem sa spýtať, či je nutné ostať pri tejto verzii fw, aby som nestratil funkciu USB alebo môžem teraz fw upgradnuť na najnovšiu 3.75? Čo by som vlastne tou 3.75 získal? Dík za odpovede.

Opensat 9700 HDPVR+

krtík
Registrace: 7/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Aktualizácia FW na LG 32LH2000

na nete je aj popis verzie ,čo obsahuje.To najdôležitejšie je veľkosť verzie,koľko má Mb . v novších verziach ide len o zmenu grafiky.ak má novšia vezia viac Mb, môže ísť aj o zmenu kodekov,poprípadne pridanie funkcii.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Takže o funkciu prehrávania z USB upgradeom na verziu 3.75 neprídem?

Opensat 9700 HDPVR+

krtík

Tak som to riskol a musím povedať, že som mal "nahnáno"! Všetko ide v poriadku, ale v podstate som si upgradeom FW na verziu 3.75 nevšimol žiadne zmeny. Filmy mi to prehráva len v avi (wmv ani flv mi to neprehráva - rovnako ako pred upgradeom). Je nejaká možnosť,aby to prehralo aj tieto formáty?

Opensat 9700 HDPVR+

krtík

novšia verzia vychádza s tej predposlednej.. Prehrávanie zostane. Možno... bude aj funkcia nahrávania.čo ale nepredpokladám. Pri mojej aktualizácii na LG LW sa mi zmenila len grafika a rýchlejší prístup k prehrávaniu.

oneeeee

ano , možnosť je a jednoduchá. stačí v total comanderi prepísať príponu na mp4 alebo mkv. flv neprehráva, po prepísaní ,žiadny problém. Ja to tiež tak robím.

oneeeee

Skúsil som tie prípony prepísať, ale vypisuje mi to "Súbor je neplatný". Nájde ich tam, ale neprehrá, dĺžka časovej stopy je 0:00:00 min. Nefungovalo to ani na mkv, ani na mp4. Dokonca som skúšal prepísať na avi, ktoré mi prehráva, ale nič. Tak na to kašlem. Ešte pred nedávnom tam nešlo USB vôbec a teraz sa mi máli, že to prhráva len avi. :)))

Opensat 9700 HDPVR+

krtík

použil si to hlavné ? to je bodka . mp4 .mkv , na to si treba dávať pozor.

oneeeee

Normálne som na to v Total Commanderi klikol pravým tlačítkom na myške a vybral premenovať. Premenoval som len príponu, takže ak bol pôvodný názov napr. Peter.flv, nový bol Peter.mkv alebo Peter.mp4. Ak som urobil chybu, poraď, ak som postupoval správne, tak mám smolu, ale svet sa nezrúti.

Opensat 9700 HDPVR+

krtík

televizory LG neprehrávajú format flv ,m2t(blu ray) a tak podobne.
V tvojom prípade ,ak to nejde ani po premenovaní je chyba v novom uprage. Je to asi zámerne. V mojom prípade je to možné.
niektoré súbory tiež nejde prehrať. a to v tom prípade , že sú dva. jeden s označením flv a druhý s označením mp4. Do usb kľúča skús len jeden video súbor s príponov . skús dať aj mpg2, xvid a čo ja viem čo.ja som niečo podobné skúšal otvoriť na silu , a vtedy sa mi resetol televízor. a až vtedy mi ten súbor otvorilo.Sú však aj prípady že mi niekoľko krát už prehrávané video nechcelo prehrať. Musel som vybrať a opätovne vložiť usb. a až potom to načítalo.

oneeeee

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra