Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

funkčnost karty

Zdravím a mám takový malý dotaz. Jelikož budu ve svém přijímači používat novou kartu FreeSatu a funkční karta Skylink mi bude ležet v šuplíku, na kterou klidně budu platit servisní poplatek, aby byla stále funkční. Nevím, kdy ji znovu použiji, jen mi jde o její funkčnost, když bude mimo sat. přijímač. Ptám se jen kvůli kartě, zda je lepší platit SP, než aby mi ji Skylink vypnul. Dále by mě zajímalo, jak dlouho může být karta mimo přijímač i když je na ni pravidelně placen SP ?

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60
Odpověď v diskusním vlákně

@Kvasnak

V šuplíku ji můžeš mit i bez sepro, jak zaplatíš sepro, karta se ti rozjede.

amper
Registrace: 6/2008

RE: funkčnoet karty

Koukám, že tu jsou jen příznivci Skylink a ne FreeSatu :lookaround:

Skylink + O2TV

kvasnak

RE: funkčnost karty

Já bych to řešil, až bych to potřeboval(myslím tu kartu). Ale optal bych se na infolince jak bych třeba měl řešit kartu, když nechci platit sepo a budu rok pryč..

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

@amper

Díky ti R^

Skylink + O2TV

kvasnak

sakra chlapi

Mám přislíbeny dva přijímače SD (Topfield) od uživatele Skylinku, který je vyměnil za HD přijímače a pokud se mi podaří zprovonit alespoň jeden, nabídku Digital Skylink kartu, využiji. Nebuďte tak nepřející :lookaround:

Skylink + O2TV

kvasnak

Pokud jsou ty topfieldy 6000cr tak ty chodí s ice bez problémů.

sirda
Registrace: 11/2006

@sirda

Nevím to přesně, ale mám tušení, že máš pravdu R^

Skylink + O2TV

kvasnak

kvasnak

Koukám že jsi sběratel rarit, za chvíli můžeš otevřít můůzeum. :laughing:
Jinak platí co napsal amper, pokud ji nepoužíváš tak na co budeš platit SP? Jestli jsou tu příznivci Skylinku nebo Freesatu je úplně fuk, poněvadž člověk který přemýšlí hlavou tak včas pochopí že přecházení mezi těmito operátory je jak z bláta do louže.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

@BIDLO

Nedělal bych to, kdyby mě Skylink k tomu nedonutil. Bavím se o sd placené nabídce.

Skylink + O2TV

kvasnak

@BIDLO

Jen nejsen z těch, co si nechají od Skylinku diktovat

Skylink + O2TV

kvasnak

Skylink dělá z lidí blbce

Je snad pro normálně smýšlejícího člověka pochopitelné, aby si na sd prrogramy musel pořizovat HD přijímač ? To se může stát jen u Skylinku :bomb:

Skylink + O2TV

kvasnak

jo sirda má pravdu , ale chce to přehrát patřičný soft.

a kvašňák v posledním příspěvku to přesně vystihl .

tonek
Registrace: 1/2009

Ano i ne,napr.modulace DVB-S a kompresni format MPEG-2 proste jde do KULALAJ a s tim je nutne se vyporadat.Prazsti soudruzi v ramci experimentalniho vysilani byli sice mezi prvnimi,ale v DVB-T zvolili chybne MPEG-2.Polaci na to sli s fistronem,neco prechodne jelo v MPEG-2 a jinak proste MPEG-4 bez debat a urcite se jim to vyplatilo (to bylo odboceni do DVB-T).Nikdo si nemuze dovolit platit prenosove kapacity kvuli zastarale technologii,resp. opacne muze byt kapacita vyuzita efektivneji a treba na zkvalitneni sluzeb.V tomto je muj nazor naprosto jasny,placena nabidka do DVB-S2 a tedy i MPEG-4.Jelikoz vsak u platformy SKYLINK probehly,probihaji a budou probihat jiste brykule,tento logicky tah bude v nasich koncinach znamenat jisty odliv zakazniku.
ZAVER: jsou dulezitejsi veci,nez nejaky HD prijimac,vsak rozhodovat se v dnesni dobe nad DVB-S/MPEG-2 prijmem,je sice dle vkusu kazdeho soudruha(dle meho soudruzskeho vkusu vsak chybne).

hdpe
Registrace: 11/2007

@tonek

Asi máš pravdu s tím sofwarem, nějakou zmínku jsem o tom někde četl. Uvidíme, když tak si nechám poradit. Díky za reakci R^

Skylink + O2TV

kvasnak

Přesně to jsem chtěl napsat že ano i ne a hdpe to opět vystihnul. Chtělo by to na začátek jakýsi kompromis a začít s překlopováním pouze placených protože se dá předpokládat, že pokud platím příplatkové programy, tak na TV nekoukám jen v neděli, můj televizor už má určitě HD rozlišení a nejen finančně tudíž nemám problém si pořídit jakýsi splantaný HD přijímač.
Ti co si satelitní příjem zřídili především kvůli základní nabídce a postačilo by jim nyní tudíž i dvbt zachovat stejné parametry aspoň než naprostá většina těch SD křápů klekne což fakt nebude zítra ani za rok.
Kupředu levá, zpátky ni krok!

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

omlouvám se

Má to být "software"

Skylink + O2TV

kvasnak

Ano i Ne ?

každá mince má dvě strany !

jde o priority !

a k tomu DVB-T ,
oni ti poloncy do toho šli o několik let později !

tonek

hdpe

ake kapacity, za čias analogu čo TP musel byť kanál, v pozemnom vysielani zasa vysielače nad 200KW a teraz šo tp kanálov XY a v DVB-T podobne, ovšem vysielače nepresahuju často ani 50KW, tak čo je furt drahšie, aka drahšia kapacita.

PISTOK153
Registrace: 11/2010

pistok

tak to ber jako že NIE drahšia ale LACNĚJŠIA !

tak proč místo kačky nevydělat dvě !

tonek

Zdar,v roce 2005 jsme chytali v Ostrave polske DVB-T,kdyz CZ tady nevysilalo:).Sli do toho mozna predevsim s vetsim rozumem a koncepci.

hdpe

@kvasnak

Nic ve zlém,ale nějak si slevil z toho HD balíku od FreeSat. ;) Nebo jsem se spletl?Ahoj.

hobo
Registrace: 1/2007

AHA :))) :))) :)))

PISTOK153

Teda

to aha, patrilo k príspevku od "tonka", teda pochopil som.

PISTOK153

Zdar Pistok,nezminil jsem se nikde o analogu,tudiz pokud delas srandu ,tak tam pridej smajlyka:).

hdpe

hdpe
OK, ovšem ja som to celkom ako srandu nebral, skor ako porovnanie, teda vysielanie v analogu muselo byť podstatne drahšie, ako digitál v MPEG..... či už počtom TP alebo vykonom vysielačov, ale aspon šlo chyťiť aj na vydle.
Takže ja som to bral z tejto stránky, nechcel som nikoho uraziť. R^

PISTOK153
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra