![]() |
|
Skylink chce nahradit SD stanice HD verzemiCitujem z Žive.sk:Plánujete rozširovať počet HD staníc aj v budúcom roku? Koľko staníc vo vysokom rozlíšení by ste chceli v budúcom roku zaradiť? Chystáte sa pridať viac natívnych HD staníc aj do základného balíka?Rozvoj HD ponuky veľmi závisí na postoji dodávateľov programov. Radi by sme niektoré SD verzie programov úplne nahradili ich HD verziami, ako sa nám to podarilo tento rok pri programoch History Channel a HBO. Dodávatelia programov však inkasujú za HD verziu často aj niekoľkonásobok ceny SD verzie. Keď k tomu pripočítame vyššie náklady na distribúciu HD programu, veľmi ťažko sa takáto zmena financuje. Pevne verím, že v tomto roku rada ďalších dodávateľov akceptuje skutočnosť, že sa HD stáva novým štandardom a budeme schopní našu HD ponuku významne rozšíriť. O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Skylink chce nahradit SD stanice HD verzem...Pricom HD budu mat pristupne len tí, co platia serpo mesacne, alebo dopredu na 2 roky, to este nevymysleli?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skylink chce nahradit SD stanice HD verzem...Najblizsie spoplatnia slovenske TV pre cechov a ceske pre slovakov.Dreambox DM500, DM600, Strong DM2100, Gibertini 100AL, Maximum E-85.
|
iko
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 149 |
![]() |
|
iko se vyznášak na to všecí čekáme nech je veselo v tom trhu |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Skylink chce nahradit SD stanice HD verzem...Tak proč chtějí odpojit další TP. |
kobra256
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: Skylink chce nahradit SD stanice HD verzem...to by se mi líbilo kdyby ty mazanice eurosporty SD nahradili HD. Jenže jde přece o kšeft ne buď zvýší ceny balíčku a tím to vykompenzují nebo nic se konat nebude.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 604 |
![]() |
|
SKYLINK SD/HDZdravím,jisté programové změny plánuje nizozemská platforma CANAL DIGITAAL ve svojí programové nabídce a to se také samozřejmě odrazí i v dalších sesterských pay-tv, tedy i ve službě SKYLINK a dalších. Jen pro zajímavost, hudební program I.CONCERTS TV v SD je zatím dočasným řešením, HD verze se vrátí! A že to takto dopadlo, za to SKYLINK nemůže! Jinak přelaďování kmitočtů nečeká pouze SKYLINK, ale i právě CANAL DIGITAAL a TV VLAANDEREN, co se týká nabídky na satelitu ASTRA 3B. (@zdroj: CanalDigitaal/M7 Group) |
ORBITAL
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
RE: Skylink chce nahradit SD stanice HD verzem...killors: Taky jsem si říkal na ty Eurosporty SD na co tam vlastně jsou, ale neměl jsem zatím odvahu, aby mě tady někdo nenadával, že je sleduje. :-D Já osobně Eurosporty SD nemám ani uložené. Napadá mě, jestli tam není nějaká společná cena za oba SD a HD, protože před zařazením 2 HD se o tom něco psalo. |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
Není čemu se dávitNení čemu se divit. Na klasických obrazovkách je SD krásně sledovatelné. Kdo si však pořidí obbrazovku jak krávu, pak se diví, že se dá sledovat jen v HD, telata. To se vám vyplatí ? Není lepší zajít do kina :)))Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Skylink chce nahradit SD stanice HD verzem...Urcite vyplati, lepsi nez mit doma hromadu harampadi pripojene na mini lcd monitor ;) :)))Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
@drobečekJá vím, o čem mluvím, ty si však nedokážeš připustit, že nemáš pravdu :)))Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
KvašnákNa plazmě 50 nemám s SD žádný problém,co to tu meleš ! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
kvasnakVrať se raději do pravěku. :)))Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 200 |
![]() |
|
kvasnakna SD jedině TV Plazma,na monitory Lcd-led zapomeň,ty chtějí nakrmit,jinak hnus fialovej R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Skylink chce nahradit SD stanice HD verzem...To vim, ze vis o cem mluvis, ses doma tim haraburdim zarovnanej az po strop :))) :laughing:Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
@drobečekNo tak klídek, zajímá mě, co je stále funkční :)))Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Skylink chce nahradit SD stanice HD verzem...Tak zaskoc do to sberneho dvora, tam maj jeste funkcnich veci, nejake topfildy a fergusony budu take vyhazovat, mohu dodat ;)Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
@drobečekMyslím, že je s tebou zbytečné diskutovat. Nestojíš mi za to, abych skončil na black listu. Je mi tě fakt líto.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
do pravěkuby se tak jedině hodil BIDLO :)))Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
PánovéMějte se fajn a řeknu vám jen "fandím Freesatu" :)))Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
a co přijímačpro nenáročné už nepotřebuješ?,to ti budou stačit ti topfíldi? na SD+telky CRT?,máš recht na frísat to bude stačit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@pirrepetrNa Freesat mám svůj spolehlivý Mascom MC1101CrSkylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
mě leží ve sklepěstarší Topfield TF 7700HSCI kdyby měl někdo zájem..O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Skylink chce nahradit SD stanice HD verzem...Firma sberne dvory kvasnak odebere libovolny srot starsi peti let a vice ;) :))) :crying:Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
@drobečekBlbý vtip RvSkylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
kvasnakMě by zajímalo kam přejdeš až začne na mpeg4 přecházet Freesat, kterému momentálně tak fandíš. :laughing:A příště nemel kraviny..... dnes už nikde klasickou TV nekoupíš, takže komu odejde TV může buď koupit novou a nebo zajít někam do toho sběrného dvora, jako nejspíš chodíš ty. Kdo chce kvalitně koukat i na sd tak jedině Plasma....naše sd jsou na těch levných LCD šuntech pomalu nekoukatelné. Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |