![]() |
|
mobil -dialkový príjem fm rádiaPoradite mob.telefon , najlepsie klasicky s klavesnicou ktory ma velmi dobry prijem radia? |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
![]() |
|
mbfinJa som mal kedysi Sony Ericsson C-702 Cyber Shot a bol som maximálne spokojný,čo sa týka rádia.V tomto je ťažko poradiť,lebo každý telefón je iný,ale čo som mal možnosť porovnať i Nokie,tak Sony vyšiel víťazne.Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 952 |
![]() |
|
RE: mobil -dialkový príjem fm rádiamám Nokiu C5, to je asi posledný tlačítkový telefon ktorý nie je úplne "blbý". Rádio hrá OK ako u všetkých nokií doteraz. E52 bola na tom lepšie pretože na nej fičali výborne aj internetové rádiá cez wifi.Lumia 820 a novšie modely Nokie s Win8 rovnako FM rádio fičí dobre. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: mobil -dialkový príjem fm rádiaNo my doma z rodinou vsichni mame n97mini a klasicke radio no potrebuje sluchadka jako antenu a radia nic moc ale pres wifi to hraje na jednicku R^ |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: mobil -dialkový príjem fm rádiaDvousimkáč Nokia X2-02 za 1500,- FM rádio super citlivé bez nutnosti přip.sluch. + integrovaný FM transmiter. Max spokojenost. R^ |
yan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
![]() |