![]() |
|
Aktualizace FW topfield SBI-5450Zdravím,vlastním přijímač topfield SBI-5450 s verzí zavaděče 3.14 a aplikace TF-SkLlrS 1.02.37, zařízení je verze 1.0.1 a chtěl bych aktualizovat firmware stažený z vašich stránek. Stáhl jsem si tedy loader TFD-Down_2.04.exe a firmware TOP10241005.S1AV11D kterému jsem musel přiřadit koncovku tfd. Bohužel i poté když jsem zkusil nahrát firmware, loader zahlásil že došlo k externí chybě a na TV přijímači svítilo že vypršel čas spojení a proces byl z 3% hotov. Takto jsem to zkoušel několikrát, s originálním 232 kabelem cca 3m, poté i vlastním délka cca 10cm. Příkazová konzole mi ale funguje normálně. Když jsem zkusil nahrát firmware nižší verze, okamžitě to skončilo s hláškou, že nejde nahrát firmware stejné verze. Musím před aktualizací firmwaru uvést STB do továrního nastavení? Firmware chci aktualizovat z důvodu, že se mi trhá obraz při rychlejších akcích a bootloader v zařízení při každém spuštění neustále kontroluje CRC a zdržuje. Nebo jaké výhody přináší nový FW? |
rubaspavel
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |