![]() |
|
Skybox F5 a Skylink IRDETO nastaveniZdravim panove a damy,Zakoupil jsem receiver Skybox F5. Mam ho nastaveny na DSEQC na dve anteny, jednu na Hotbird, druhou na Astru 3B. Vzhledem k tomu, ze prijimac ma ctecku karet a docetl jsem se ze podporuje IRDETO, jsem se rozhodl poridit si kartu od Skylinku abych mohl sledovat zakladni ceske programy pres satelit. Koupil jsem kartu z omko.cz (Karta Skylink Standard HD Irdeto), ktera nevyzaduje certifikovany skylink receiver. Kartu jsem aktivoval jak bylo pozadovano do 31.12.2013. Prijimac mi kartu rozpozna a po kratkem case se mi v informacich o karte objevily kanaly ktere muzu sledovat. Problemem je, ze programy jsou stale zakodovane:( Vsiml jsem si ze v nastaveni "Smart Card config" neni zadna polozka, ale muzu ji pridat, jenomze udaje ktere to vyzaduje bohuzel neznam a ani po 3 hodinovem usilovnem patrani na ruznojazycnych serverech se mi nepodarilo nic kloudneho najit. Samozrejme ze to chce camkey a camdata. V nastaveni mam nejake programy jako gs cam atd. (mohu poslat screenshot) ale netusim jak je nastavit a zdali je to vubec relevantni. Byl by mi tu schopny nekdo poradit? Predem diky. |
snooffy
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 13 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
nechci ti dotoho kecat,ale tenro přijímač je ůplně pro jiného providera. Je to pro anglickou platformu Sky UK a odkóduje kanály v systému Videoguard. Nevím nevím,jestli jde přehrát firmware,aby ti šlapala Skylink karta,která jede v Irdetu..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: Skybox F5 a Skylink IRDETO nastaveniTo není tak dokonce pravda, to ze se jmenuje skybox je jen náhoda, ze sky UK to ma pramálo společného, přijímán pres to poláky z hotbirda a mám nalazene kanály z astry 3 b, např ct24 jede bez problémů, jak jsem psal, kartu to taky čte, akorát ze to z nějakého důvodu nedekoduje. |
snooffy
![]() |
|
RE: Skybox F5 a Skylink IRDETO nastaveniJa si myslím,že je to od tých čínskych šmejdov Alibaba.comAlebo sa mýlim snooffy ? VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
![]() |
|
RE: Skybox F5 a Skylink IRDETO nastaveniNetušim, stranky maji skybox dot cc, je to urcite Čína, neříkám ze to j nejakej super box, ale podporuje to platformu kterou potrebuju - irdeto a je to HD a to mi stačí, jen bych to potřeboval pomoc nastavit od někoho kdo se v téhle věcech vyzná, ponevac ja se ze satelitní technikou bavim cca měsíc a o většině parametru jsem ještě nedávno neměl ani ponětí. |
snooffy
![]() |
|
kolik tostálo z číny?,nemá to díru pro modul? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Skybox F5 a Skylink IRDETO nastaveniNemá, ma to modul v sobě primo na kartu, koupil jsem to s amazonu v UK za £50 |
snooffy
![]() |
|
no to jedrahá hračka,zkus tam ajsku R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skybox F5 a Skylink IRDETO nastaveniJakou ajsku? |
snooffy
![]() |
|
ajskaje foneticky ICE R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
fonetickyKarta Skylink Standard HD Irdeto)je (péťo neuvěříš) IRDETO :laughing: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Skybox F5 a Skylink IRDETO nastaveniAjo už mi docvaklo.. Tu bohužel nemám.. Myslím z by to melo jít roz je s tou irdeto... |
snooffy
![]() |
|
tonkuco řešíš,píšu ať zkusí ajsku R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
já nic neřeším !On řeší IR :laughing: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonkuprvní předpoklad je,že se chce koukat,nebo se mýlím?,je hezké,že má barel nafty,ale na ní to auto třeba nejezdí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skybox F5 a Skylink IRDETO nastaveniOn se nechce koukat, chce ze by mohli koukat jini. Barel nafty ma a melo by to na ni jet, jen nevi jak ji tam ma nalejt...Myslel jsem ze tu bude nejakej profik kterej mi rekne jak na to, nebo me aspon nasmeruje spravnou cestou. Jen doufam, ze jsem se nemylil, protoze to by pri vsi tehle legraci velmi smutne. |
snooffy
![]() |
|
třebase mýlím,dej tomu čas,možná ti někdo poradí,já bych šel cestou nejmenšího odporu a třeba bych se zítra koukal,ale zas co s tím barelem,když to stálo taky nějaký prachy,každopádně toto se zjišťuje před nákupem,ne po R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skybox F5 a Skylink IRDETO nastaveniPred nakupem jsem zjistil ze to irdeto podporuje, proto jsem nevahal. Snad se nekdo najde kdo bude vedet vic... |
snooffy
![]() |
|
číňanitoho nakecaj,obchod frčí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Na dreamboxechto resej pres OS Cam, mozna to pujde nejak podobne na tyhle mrse. |
snooffy
![]() |
|
držímti palce R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skybox F5 a Skylink IRDETO nastaveniKed to nerozbehas s kartou kus cccam ten by v nom mal ist |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
CAMDATA a CAMKEYCCcam jede, o tom zadna, to jsem otestoval, ale vzhledem k tomu ze jsem zainvestoval do oficialni karty bych to chtel rozbehat legalne. Faram jeste na jinych forech tak snad neco vykopu. Pokud by byl nekdo schopny me alespon nasmerovat spravnym smerem tak bych byl vdecen. Myslim ze muj spravny dotaz by mel znit "jak ziskat camdata a camkey pro skylink kartu". |
snooffy
![]() |
|
snooffyna amazónu písí že to je FTAhttp://www.amazon.com/SkyBox-F5-FTA-Satellite-Receiver/dp/B00BL862KW/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1388742391&sr=8-2&keywords=skybox tak se nechal asi pěkně nachytat :laughing: :laughing: Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 939 |
![]() |
|
RE: Skybox F5 a Skylink IRDETO nastaveniZkusil si tu kartu aktivovat v jiném přijímači? |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
RE: Skybox F5 a Skylink IRDETO nastaveniBohuzel jeste ne, protoze zadny nemam, a pratele nemaji namireno na Astru 3, rozhodne jim nechci hybat s antenou, ale pracuji na tom taky...;) |
snooffy
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |