![]() |
|
Technisat Technistar SIR výpadky zvukuČau,občas se projevuje chyba výpadku zvuku při přepínání stanic na přijímači Technisat Technistar SIR který je připojen přes HDMI s LCD Sharp.Pomůže až restart přijímače opojením od sítě.Máte někdo podobné zkušenosti?O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar SIR výpadky zvukubolo to riešené už dávno, nájdi vlákno na fóre kde sa tomu venuje niekoľko majiteľov. Snáď je to zhrnuté aj v Tipoch a trikoch pre technisaty |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar SIR výpadky zvukuDělá mi to i na Digit Isio,taky nevím proč ?Odpověď jsem nenašel. |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
každý přijímačmá nějaké plusy a nějaké mínusy,proto se některým taky říká šroty R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar SIR výpadky zvukusvatá pravda, u vu+solo2 mi to robilo ca pri každom desiatom prepnutí. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
Saták1Doporučuji využít jiné výstupy zvuku souběžně s provozem na HDMI, například krmit stereozesilovač 2x Cinchem. Zvuk padá pouze na HDMI.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 395 |
![]() |
|
@samorostDíky ale já mám Technisat u rodičů,kteří mají jen televizy.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
RE: Technisat Technistar SIR výpadky zvukuPokud by tam byl posun, pak zkusit YPbPr. Může být na scartu.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
tometrochu mi to objasni ? :lookaround:kde na scart máš YPbPr ? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar SIR výpadky zvukuOtázka je : zda je to Technisatem nebo Skylinkem ? Dlouho nic a teď po Vánocích asi 3x se to stalo - připojení k TV nerozhoduje. Dlouho o tom zde vlákno nebylo - zajimavé - tak kde je chyba ? R^ :ogre: |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE:Technisat Technistar SIR výpadky zvukuKdysi mi někdo říkal že se Technisat nedokáže domluvit právě s tv Sharp.Co je na tom pravdy..O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
RE: Technisat Technistar SIR výpadky zvukuTo uz je aka blbost :))) mam TV Sharp a Technisat Isio, vsetko ide OK !!! bez zasekov a vypadkov, a co by s tym mal mat Skylink ???To su také žvásty.....ach jaj .... To uz je 1. april? :))) |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
hornetF 18Se kolego trochu zamysli, proč to je : Technisat Technistar SIR má certifikovanou čtečku karet IRDETO pro Skylink přístup karty a to má být super. Já mám T. HD8-SX a mám Skylink kartu ICE v modulu SMIT IRDETO HD CI/CI+ a jak výše uvádím, se to občas děje. Je teda otázka, čím to je ? Dík Ti za odborné vysvětlení. R^ R^ |
CES
![]() |
|
CES....já jdu jinou cestou,neřeším proč se tak u některých přijímačů děje,je to moc práce a času zjistit proč,používám takové přijímače,kde se tak neděje a tento jev jsem nikdy nezaznamenal,tyto starosti bych nechal výrobci,my nejsme přeci nějací testéři R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@Tomik535Možné řešení propojení Satu s Tv:http://www.ivo-pt.cz/av-kabel-scart-3cinch-pro-rgb-komponentni-signal-ypbpr2-i6108.htm Jen nevím jestli má Technisat na scartu RGB nebo YPbPr.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
RE: Technisat Technistar SIR výpadky zvukuMě to nevysvětluj, tonek to potřeboval vyjasnit. Asi to ta jeho amika neumí.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Jedno z možných řešeníVýpadky zvuku přes HDMI mají Technisaty řady HD 8SX, někdy též Technisat SIR i ISIO. U těchto typů vypadává zvuk někdy občasně, někomu trvale. V servisu mi to před 2 roky odmítli opravit s poukazem, že se jedná o starý přijímač, mám si koupit nový. Komponent však funguje trvale a normálně. Das Original má systémovou chybu. Převodník Komponent-HDMI, který nabízí řada internetových obchodů v zahraničí, to může v některých případech řešit, pokud TV nemá vstup Komponent.Převodník má vstup 5x Cinch a výstup HDMI. Google rychle najde i cenu v CZK. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 395 |
![]() |
|
samorostNěco na tom je, děje se to i u Technisatů STR1, do TV po scartu, ale jen minimálně - jen při "ŠACHOVÁNÍ" Skylinku. R^ |
CES
![]() |
|
RE: Technisat Technistar SIR výpadky zvukutome !mnoho dobrého jsi při posezeni s kubíčkem nepobral. Rýpat a psát o čem víš kulový to jo ! Jinak nic !cha cha . Ale v dobrém zopakuji otázku : kde na SCARTU máš COMPONENT !!! Než něco plácneš přečti si téma a otázku dvakrát nebo raději ještě potřetí ! a k samotnému převodu analogového videa se nebudu vyjadřovat ! :8) |
tonek
![]() |
|
tonekKolego, nemáš DLOUHO poruchu na PC ??? Náš to jak ze slabikáře z 1. ZDŠ. :))) R^ :))) |
CES
![]() |
|
RE: Technisat Technistar SIR výpadky zvukutoníčku nauč se číst. Nepsal jsem kde ho tam máš ty nebo kde ho tam má pepa. Nepoznáš rozdíl mezi je a může být. Prostě zpět do první třídy..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535To máš na mysli pravou a levou nohavici u trenek ? ? :laughing: R^ :laughing: |
CES
![]() |
|
děkujiza upřesněníuž je mi vše jasné ale k věci jsi neřekl vůbec NIC ! :laughing: |
tonek
![]() |
|
RE: Technisat Technistar SIR výpadky zvukuMě nevadí že si sedíš na vedení.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
mě trochu vadíže nedokážeš odpovědět kde na SCARTU je ten COMPONENT ??? |
tonek
![]() |
|
RE: Technisat Technistar SIR výpadky zvukuMě ještě méně vadí, že slovní spojení "může být" chápeš jako "je"(vždycky). Škoda slov.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |