![]() |
|
freeSAT HD programyZdravím.Chci se zeptat jaká je HD kvalita programů u freesatu.Jde mi hlavně o Eurosport a Eurosport 2 |
taipan1
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 149 |
![]() |
|
RE: freeSAT HD programyvelmi dobrá, o niečo lepšia ako na skylinku, a oveľa lepšia ako T-com cez DSL |
geovhs
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
RE: freeSAT HD programyTaktéž doporučuji,naprostá spokojenost.Akorát mám pocit,že se zhoršila kvalita u Dobrého rána a Událostí na Čt HD,ale to nebude problém Freesatu. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 088 |
![]() |
|
RE: freeSAT HD programyFreesat som daval jednemu narocnejsiemu zakaznikovi koli obom Eurosportom HD, pretoze mu zalezalo na tychto programoch. Po prechode zo SL na Freesat na tom frci uz cca rok a pol a je maximalne spokojny. Ziadne vypadky, refreshe a obrazova kvalita na slovenske podmmienky dost dobra. R^ Mozem len odporucit. |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
RE: freeSAT HD programySubjektivne bych mohl rici,CT HD z 23,5°E je o cosi lepsi. EUROSPORTY jsou na Freesatu taky kvalitni.Freesat vysila ve formatu 1440 x 1080 ,SKYLINK 1 920 x 1080.Je otazkou,zda nekdo to je schopen okem u techto platforem lepe rozlisit.Lze to rozlisit u jinych platforem,napr. porovnat soucasne tehdy primy prenos FA CAP na ITV HD a NOVA SPORT HD bylo natolik zretelne i pro zatizeni cca 4 dioptrie a 1,75%%.Naopak kdo sleduje nemecke HD cka (rezim 720 p),tez super obraz.Nezbyva nez udelat nezavisly subjektivni test,spickove TV.odborniky a sal- zajisti sponzori paraboly a zajemci budou pozvani na tento subjektivni cca 3 denni test se zranici v prubehu MS 2014 Brazil.Zakladni vstupne doporucuji na cca 1 890,- Kc/osobu s obedy (bez ubytovani) , vydanym sbornikem a vysledky testu.Verim,ze se dostavi technicti namestci firem SKYLINK a FREESAT v peknych oblecich a soucasne s nimi vzdy + 1 synek v riflich s pristroji a znaly problematiky.V te dobe tu jiz taky muze byt i Rumunsky soudruh,ktery schvaluje materialy pro stavbu HORNBACHU v zapadnim Nemecku (mozna bude jiz angazovan u DIGI TV). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
![]() |