Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Změna platformy

Zdravím a mám dodaz. Mám funkční sd přijímač http://www.mascom.cz/sat/_MC1101B/_MC1101CrB.htm na Skylink s ICE kartou, kde mi ovšem placenou nabídku překlápějí do mpeg4. Zajimalo by mě, zda-li je možnost získat do něho od FreeSatu ICE kartu na které bych si předplácel jejich balíček Medium v mpeg2. HD přijímač plánuji, ale tenhle bych chtěl ještě využít, pokud existuje tato možnost.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Změna platformy

Ano, bud predplacenku nebo na smlouvu s mesicni platbou :8)

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

Zkusím zítra brnknout na FreeSat. Při smlouvě za 200 kč měsíčně , jestli jsem to dobře vyčetl, by to byla slušná nabídka. Karta ICE na Skylink by prozatím skončila v šuplíku :)

Skylink + O2TV

kvasnak

Zkusím zítra brnknout na FreeSat. Při smlouvě za 200 kč měsíčně , jestli jsem to dobře vyčetl, by to byla slušná nabídka. Karta ICE na Skylink by prozatím skončila v šuplíku :)

Skylink + O2TV

kvasnak

Když budeš platit inkasem a faktury dostavat na email, tak ti 15 vočí odečtou tzn. 184kč měsíčně za medium, což je bomba za 72 kanalů.

rysavy3
Registrace: 7/2007

To je velmi slusna nabidka oficialni platformy.Pokud ma zakaznik zaklad v DVB-T (idealni i RS7),vyhovuje mu i nabidka (nepotrebuje napr.KINO CS,VIASAT NATURE),pak neni co resit.
Bude zajimave sledovat vyvoj,kdy/zda ,zacne pripadne i FREESAT migrovat do MPEG-4 SD a vyradi stare stribrnaky (existuji vubec jeste v provozu?).

hdpe
Registrace: 11/2007

Ano slušná nabídka, akorát už by mohli pochopit, že Noha Cinema je v dvbt zdarma tudíž by slušela i nabídce start.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Zdar Tomiku,ta NOVA CYNEMA tam fakt neni?Jednou (hned z kraje) jsem si tu jejich kartu tusim 500+500 kdysi objednal,nicmene akosi to nedopadlo.

hdpe

kvasnak

Až budeš "brnkat" na ten freeSAT, tak se tam i zeptej, jestli také nepřipravují přechod programů do MPEG-4.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

Já 2x kvůli nemožnosti výhledu na 23.5, ale taky si to už nepamatuji, neboť to v té době bylo bezpředmětné, jiná možnost nebyla. Ale dle jejich stránek ne. Přitom by podle mě stačilo vyřídit tu Cinemu, udělat akci "naše karta za kartu konkurence" a v ideálním případě ten administrativní poplatek slevnit na 398. Jediná investice by pak byla do přetočení paraboly, ale ti co si to zvládnou sami popř. mají zručného souseda za půlku domácí by už nemuseli o ničem přemýšlet. Připadá mi ale, že je to pomalý velký moloch s malým českým trhem, tak co by se snažili. Konkurence prostě není nebo správně nefunguje, tudíž Skylinku nic nebrání zdražovat a byli by blbí to neudělat..

Tomik535

Zdar Tomiku,dle infolinky tam NOVA CYNEMA skutecne neni,mohu s nimi uzavrit smluvni vztah pres telefon,kartu mi poslou kuryrem.Po aktivaci mi prijde faktura na 500 + 500 kc prvni rok.Predpokladam ze druhy rok jiz 500,- Kc (pokud nezdrazi:)),to jsem se neptal.Karta je jejich majetkem a vypoved se ridi jejich smluvnimi podminkami.

hdpe

Nova Cinema sice v základu oficiálně není, ale funguje! Freesaťáci to nezveřejňujou, kdo ten základ má, tomu to fachá v pohodě. Ono je to stejně fuk, protože kvasnak chce placenou nabídku a ne základ.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Diky za info,toho jsem se chtel dopatrat obecne (mimo pozadavku autora tematu).

hdpe

Ale len pokial nepojde nejaky manager skylinku na staz do freesatu! :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Zdar Liker,nemas tame preklep? Myslim "na straz" :).

hdpe

Hergot nestras, porusovat pravidla? Alebo nie? :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

No není tu pjekně. @PoldaS R^

Tomik535

@Joscer

Ptal jsem se ti u FreeSatu, zatím nemají řádné informace, že by se programy měly překlápět do mpeg4, jako se tomu děje u Skylinku. Jinak kartu ICE FreeSat, mám již objednanou, do 2 až 3 dnů by měla dorazit R^

Skylink + O2TV

kvasnak

Dle mých kusých informací,bych se s 30/1 internet,telefon,karta za 200, měl bych vlezt do 500/modem+telefon/ sat.svůj,učet přes mail/mám/,jedna karta skylink už putuje na aukro,druhou nechám dojet do 10 měs.,smlouva na 1r,věrnostní sleva,k tomu nějaký balík na 3 měsíce ,zkouška netu 120/10 na 3 měs.,/koupit nebo pronaj.modem/, no neberte to ! :O :)))

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Takovou ptákovinu jako přecházet k jinému operátorovi jenom kvůli tomu že mám doma starý křáp a je mi líto ho vyhodit jsem už dlouho neslyšel, zvlášť když je tam i změna družice. To se vážně vyplatí. :laughing:

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO

Zdar,jista (ne)snesitelna lehkost byti tkvi v tom,ze Kvasnak ma DYGY i motor,tudiz no problem.Kdyz neda prachy hnojum,tak mu zbyde jeste i na soudruzky.Doba je zla a musi se tedy sklepnout vsichni,od SAT operatoru az po soudruzky.

hdpe

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra