![]() |
|
Kvalita DVB-S/S2 tunerů zabudovaných v TVPánové, mohl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti se zabudovanými DVB-S/S2 tunery v televizních přijímačích? Já jsem před pár lety pomáhal nastavovat nějakého Sonyho, ale bylo to hrozné. Tak bych rád věděl, jaká je situace dnes.Děkuji za vaše poznatky. |
honzasa
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 90 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 101 | |
![]() |
|
RE: Kvalita DVB-S/S2 tunerů zabudovaných v TVKdyž ti to z Astry natáhne automatem nějakejch 100 programů, tak to setřídit je ještě pohodička. Ale běda, jak to uděláš na Thoru, kde automat naladí těch stanic přes 600 :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Kvalita DVB-S/S2 tunerů zabudovaných v TVPokud kvalitou myslíš uživatelské prostředí,tak to je strašné.Nechápu,proč to stále výrobci dělají tak nedotažené... Jediná pokročilá editace je možná pouze v PC. .......
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
Mám 3 Tv se satem2 přes rok a 1 měsíc.Ty starší problém se setříděním a načítáním pr.Ten poslední Sharp už v 5 minutách načetl transpordery,načítám jen potřebné nazpaměť,tak je to fofr,setřídění a mazáníjak u Goldena,max 10 min.akorát mu odešel síťovej zdroj v záruce,zřejmě moji chybou při tahání vidlice ze zásuvky-asi zajiskřila |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
honzasaVyhni se těmto krámům velkým obloukem, byť chacha Standa 111 se svým úžasným Panasonikem bude zcela určitě proti. :)))Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 200 |
![]() |
|
to už seřešilo mockrát,kvalita je jako gramofon na hifivěži,slouží,ale nic moc,pro nenáročné bonus,jeden ovladač,jinak žádná positiva R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Kvalita DVB-S/S2 tunerů zabudovaných v TVnajprivetivejsi sa mi zda samsung, rychlost hladania, motor,ine znacky vacsinou nepoznaju, fungujuce setingy z usb pre rozne modely. dvojtuner zatial nebrat, nevie dva kodovane nahravat. philips lenochod, LG vymazava programy, vseobecne kompatibilita s modulmi niekedy problemova. problem, ak chcem nahravat zo satu a sledovat cez DVBT. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 223 |
![]() |
|
RE: Kvalita DVB-S/S2 tunerů zabudovaných v TVJá co jsem měl možnost nastavovat TV a SAT tunerem, tak dobrá je Sony. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
kvalita tunerůprůměr.kvalita softwerová silně podprůměrná !!! přesněji BÍDNÁ ! Rv Rv |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonkumusíme počkat na spokojené majitele,to bude všechno jinak R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Samsung UE7000 47 palcůZdar všem mám tuto tv už rok mám to na shitlink začnu jinak kvalita obrazu si myslím srovnání s linuxem ok,jeden ovladač to je výhoda,naladění programů nic složitýho,mám parabolu multifocus se 4 konvertorama taky ok a teď to nejhorší ruční uspořádání programů hotová katastrofa,přes pc s progamem na úpravu programů bez problému nahrátí na flashku a přesun do tv spokojenost,můj otec 70letý důchodce má samsung ue40f5570 má výhodu že přes moji flashku nahraju svoje předvolby do jeho tv a po 1 minutě odcházím ale jinak tato tv má podstatně jednodušší uspořádání kanálů asi udělaly lepší soft do těchto tv.Soft v těchto tv neumožní žádné nekalé úmysly je to jen na dívání s jedním ovladačem.Tak já používám Amiko 8000 a Azbox hd jako externí stroje, když je nechci používat na zkušební účely nebo na šarika tak mi stačí jen ta tv s tunerem.Takže u mě je spokojenost.Tak mě nekamenujte za můj názor. |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
ChanSort 60828875když jsme u toho elegantního třídění :laughing:má prosím někdo tuto (horeuvedenou) utilitku??? nw www.chip.de je již novější a nefunkční ?! :lookaround: (je to na LG) nebo něco jiného funkčního ? díky t. :)) |
tonek
![]() |
|
RE: Kvalita DVB-S/S2 tunerů zabudovaných v TVkanon, Samsug televize rady ES a F se satelitnim tunerem mají uz alespoň tu vyhodu,ze když se presune program třeba z pozice 10 na 1, tak program co byl na 1 se presune na pozici 2 tak jak by to mělo byt a ne na 10 tak jako tomu bylo u rad D. Nicmene tento nesvar serazovani programu zustal ale nadále u trideni programu u kabeloveho a anteniho tuneru. Mam radu ES 7000 a naladil jsem si a seřadil programy u satelitního tuneru rucne po staru, tak jak se to delava a jde to taky. Je to trochu delší práce, ale me to nevadi. Udelal jsem to po vzoru seznamu Fastcan.Takze pokud pribude novy program, tak staci rucni vyhledavani a pak vymazat nepotrebne stanice a presunot novou stanici na pozici kterou chci a ulozit. Takze az budes nekdy doladovat nejake programy, tak muzes uz jen rucne doladit na TV a upravit podle svého. :) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
HyperMám taky ES řadu ,jojo to vím že to taky tak jde ale když je těch programů moc tak to trvá dlouho zvykl jsem si na pc. |
kanon
![]() |
|
kanonAz budes u otca pozri ci mu na tom samsungu ide DD zvuk. Mne sa to nepodarilo u jedneho rozbehat cez sviatku ani bohovi....cez HDMI.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
didatoktiez 5570 40" .....samsungTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquerePokud se tam dostanu zítra tak ti tu odpovím čus |
kanon
![]() |
|
BIDLOano ano máš zase pravdu BIDLO ¨S panasonikem 2009 jsem spokojený velice neznám vytahování kabele ze zásuvky ani sekání obrazu chybou TV , laděný super , rychlý bez problémů . VYBÍRÁM PROGRAMY PODLE AECEDY do oblíbených . .Načítá se mi 1600 programů z toho mám v oblíbených myslím seřazených 40 -50 jen česky mluvící , to je podmínka doma a JÁ koukám někdy na 3 programy , rodina možná na více programů . Pak mám ještě PHILIPSE Smart 2012 systém Linux se satelitem , ale to je zase opak v laděný , přendavání programů atd. a veškerá ladění - HRŮZA hrozně složitý než se k něčemu dostaneš , obraz ale SUPER . Ale 2-3 x za rok to musím zkousnout přeladit ručně programi na chatě . Automatiku na přidání nových programů jsem vypnul , někdy to rozhodilo i oblíbený programy co mám seřazení , nevím jak je to možné , ale u Philipsu se už nedivím ničemu . Stále je to ale lepší MÍT I TEN Philips - , než mít samostatný přístroj a lítat kolem něho , že něco nejde , jak to tady čtu na diskuzi , když mám čas. TV mám jako koníčka přijdu zapnu koukám 3x za týden na chvíli , nenahrávám , nekradu programy atd. Vše musí fungovat to je základ . Mám DVB-T všechny programy , SKYLINK- s balíčkem Kombi a Digi TV . Jednou to včechno vyházím a nechám DVB-T zatím o peníze mi nejde jen čas není . :zombie: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 748 |
![]() |
|
RE: Kvalita DVB-S/S2 tunerů zabudovaných v TVTeď o vánoce jsem ladil samsung 7 řadu, stáhl jsem si na USB hned nejnovější FW přehrál a začal ladit. Za pár minut jsem měl tři družice a cca 300 programů co používám uspořádaný jako v boxu. Mazání a uspořádání je jako v boxech.Souhlasím, že dříve to byla hrůza, program po přesunutí se nahrazoval a neposouval, TP vůbec nebyly vidět parametrově, po aktualizaci TP se programy automaticky posunuly na konec seznamu i s nově naladěnýma atp. Tohle naštěstí už u nových modelů na nových FW není. |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
Samsung UE40F6500Mám tuto Tv a co se týče uživatelské práce tak funguje jako většina satelitních přijímačů (mazání-přesouvání i skupiny kanálů).Takhle funkční je to jenom u DVB-S2 u DVB-T je všechno po staru (vše po jednom programu a výměna programu kus za kus) ale protože těch pr. v DVB-T není tolik tak to nevadí. |
kobra256
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
Kvalita DVB-S/S2 tunerů zabudovaných v TVDoporucujm sa is vyvetrat na cerstvy vzduch+ blackout... |
SHAY
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
kanondik skus to ceknut, ci ta pusti inde ako PCM,pripadne aky soft tam ma otec.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
tonkuzde funkční http://sourceforge.net/projects/chansort/files/latest/downloadZgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 069 |
![]() |
|
RE: Kvalita DVB-S/S2 tunerů zabudovaných v TVPánové, děkuji za vaše poznatky. Budu kupovat novou televizi (4,5 roku starý Philips odchází...). Tak jsem si myslel, jestli by nestálo za hřích zkusit ten vnitřní S/S2 tuner. Ale T2 asi určitě. Jak tady psal kobra 256 - Samsung UE40F6500 to všechno má...., stojí to za ty peníze? |
honzasa
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 90 |
![]() |
|
Hele,kup si ji,pokud nebudeš spokojen,koupíš k tomu ext.přijímač,ale samšund nesnáším,ale to je moje averze,to neber v úvahu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
jaroušidíky vyzkouším R^ :8) R^ |
tonek
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 101 | |
![]() |
|
![]() |