Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

slovaksport 1 kvalita obrazu

Koukal jsem dnes odpoledne na Slovaksport 1 na fotbal a musím pochválit kvalitu obrazu.Došlo k výraznému zlepšeni kvality.Ještě tak, kdyby jsme se dočkali Slovaksportu 2.Jenže, to by ve Skylinku nesměli rozhodovat o tom, co se bude vysílat (nevhodné slovo)i.První anglická liga je hodně kvalitní a ve světě žádané zboží a velký tahák tv stanic, které ji vysílají.Jenom my jsme už čtvrtý rok v... :(

IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E

daddy
Registrace: 8/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: slovaksport 1 kvalita obrazu

Taky jsem zhlédl dnes SS1 hlavně přestávku zápasu PL ve 14:30 kde proběhla soutěž o PL.Volající s odpovědmi mě velice pobavili.Hned 4 odpovědi špatně na celkem lehké otázky a ještě tam ani moc lidi nevolali.Výhra 66 € za správnou opověd.A zajímavé bylo pro mě že se tam z ČR nikdo nedovolal?

Ufones
Registrace: 5/2010

daddy: Skylink jako pay operátor možná za to může, že nedokáže zajistit premier league, ale ono záleží taky na ceně. Všichni víme jak slovak sport přišel k právům a kdo chce monopol.

Jardysek
Registrace: 3/2010

Telekom si myslí že vďaka premiér lige získa veľa ľudí nna mágio či digi len nezbadali že dosť ľudí záujmu kvalita.

Cryptobox 550hd

ceco1212
Registrace: 8/2010

daddy@
Ono se to dá napsat i opačně, kdyby měl majitel SS2 zájem aby byl na Skylinku, tak udělá maximum a nepochybně tam bude. Ale zájem je z jeho strany nulovej.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

PL na Sky link nemyslím že bude, skôr tak na Free sat, keď od dnes je už v UPC

masto
Registrace: 9/2006

SS2...

tma,výpadok je PL !!! ,idem na Poliakov Canal+S... R^ :)

PULSE 4K MINI, Vu+ZERO 4k, STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k, LEDTVHYUNDAI...

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

masto, asi tomu tak hned uplne nebude u programu SS1 A SS2 do jejich zarazeni do satelitni UPC Freesat, protože UPC Digital kabelovka a UPC Freesat jsou naprosto odlisne provozujici spolecnosti i když je tam spolecny nazev UPC.

HYPER
Registrace: 11/2010

Jinak mohu potvrdit, ze kvalita obrazu se o něco zlepšila u nekterych prenosu na Slovak sportu1. Skoda, ze nedojde ke zmene FEC i na TP 12109/H kvůli distribucnimu signalu programu Travel Channel. Mohli jsme se třeba dočkat Slovak sportu1 v HD verzi.

HYPER

Možná se teď o málo SS zlepšil :O ,ale na jak dlouho?,ale zase se mi zdá že dokumenty na 11 895 jsou jedna velká mazanice Rv Rv

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

SS do freesatu to si pockame, kabel bych videl realnenji a to z duvodu podminek garance vylucne lokalni dostupnosti jen na uzemi CR. Mimochodem Kabel UPC i FreeSat vlastni jedna spolecnost Liberty Global. Viz kvetinky :D Jinak ss1 z DVB-T pekne pekne !!!

Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D

linuxik
Registrace: 5/2006

slovaksport

No když dělá majitel slovaksportu se zařazením svých programů na satelit takové obstrukce, tak at si je strčí někam. Streamy to jistí a navíc kolikrát v lepší kvalitě jak ta jejich mazanice. Nakonec se ještě budou vnucovat sami aby je sat. operátoři zařadily do svých nabídek.

FI711010
Registrace: 6/2008

FI711010 jestli nechtej prodělat kalhoty za nakoupeni vysilacich prav PL, tak na to zrejme pristoupi. Sice to nebudou uz cele tri sezony, ale aspoň něco. Snad se tak stane a PL se objevi v CR v plne palbe i u Skylinku. Uvidíme zda se nakonec Slovak sport2 objevi v nabídce.

HYPER

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra