Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Skylink

Vyšší roční SP je záměr, nejde o chybu

Ahoj všem ta věta nemá konec to mělo být takto. Je to záměr a nejde o chybu musíme oblbovat a škubat lidi dokud to jde a nechají si to líbit.První lidi donutíme si starý karty za 600 vyměnit pak zavedeme zlodějský poplatek no a pak jej ještě zdražíme no musíme jej schovat za oslabení koruny no jen ať platí jsou to peníze navíc no kdo hledá tak najde jak lidi okrást.V naší společnosti to ani jinak nejde zajímalo by mě jestli je to i jinde ten zlodějský poplatek .Je to můj názor tak mě nekamenujte vím můžu jít jinam ale zatím nechci dokud jede šarik tak je mi to volný no už aby jim někdo ten systém prorazil a byl pštros na pastvě a hodně dlouho žil.Tak šťastnej novej rok hodně zdraví a pohody a klidu vám všem.

*Prosím diskutujúcich,aby nezakladali opätovne vlákna,ktoré súvisia so Servisným poplatkom Skylink.
Použite vlákno,ktoré je založené nižšie a nie x-krát to isté.Potom je v tom chaos a neprehľadné.
Ďakujem.

Pokračování diskuse je v jiném vlákně:

https://www.parabola.cz/forum/topic-80400/ .
Text zeditoval moderátor Mego. Datum editace: 31.12.2013, 18:51.06

kanon
Registrace: 2/2007
informaceToto TÉMA zatím nemá žádné reakce. Můžete být první, kdo začne k tématu diskutovat.

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra