Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

PF 2014 bude veselo

Takze nove frekvencie aj nove ceny serpo, si nas zase ludia vychutnaju v novom roku

villar
Registrace: 6/2008
Odpověď v diskusním vlákně

U mě už to začalo

Dne 31.12. v 9:00 mě šla orig.cert.čtečka IRD v pohodě a za půl hodiny už na Skylinku neodkodovává.Měl někdo v tom čase podobné těžkosti?Děkuji za váš čas i za vzpomínku.

Ufones
Registrace: 5/2010

Re:už to začalo

Zdravím, zůstaň v klidu, určitě nebudeš sám. Teď jsem se vrátil od starého pána, 80 let a na svůj věk, klobouk dolů, ještě aktivně využívá počítač. Hlásil mi výpadek programů. Včera mu přišel mail ohledně vypnutí karty z důvodu neuhrazeného serpa. Pánové, jemu nezůstalo kromě Šlágru a čt24 aktivního vůbec nic, přestože by mu měla minimálně čt zůstat aktivní. Nepomohla žádná z drahocených rad těchto ne-nažranejch šakalů.Vypnutí přístroje, vyjmutí karty ani dvojnásobná reautorizace. Zkrátka nic. To, že mu poslali mail na odpojení karty a nikoli na blížící se konec období serpa mě připadne nikoli jako zkvalitňování služeb, ale jako provokace. Nejsmutnější a zarážející fakt je, že na webu Skylink pro partnery má info o vypnutí karty a na slovenském webu správa,reautorizácia má uveden a zaplacen balíček multi do 28.4 2014. Tak to mi už opravdu hlava nebere. V každém případě starý pán bude mít na Silvestra díky Skylinku podstatně jednodušší volbu.Buď Šlágr nebo vypínač, Hezký den pánové.

Pepa 3
Registrace: 4/2007

RE: PF 2014 bude veselo

By jsi se divil kolik lidí loni se dívalo na Šlágr TV na Silvestra.Na jiných programech HO-NO.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

Na mně běžně praktikované,pošlou upozornění na konec předplatného a pro jistotu hned kartu vypnou abych běžel
zaplatit.

jave
Registrace: 10/2010

Pepa3:
Zcela jistě mu přišla prvně připomínka. To, že Ti to neřekl, neznamená, že se tak opravdu nestalo. Pokud máš zájem, můžu Ti to prověřit, pokud mi napíšeš jméno a příjmení dotyčného. Nebo mi napiš svůj mail a domluvíme se po mailu.

TDHenry
Registrace: 3/2010

@TDHenry

moje užívá (zatím) Kombi od Skylinku a vždycky před koncem předplatného chodí mail.A je to pokaždé 7dní před koncem a to vždy ve 4.30am!!! :lookaround: Také si myslím,že to není možné,že to pánovi nedošlo.Možná mu to skončilo jako SPAM,pokud má nějaký antivir,co to nerozpozná-teda spíše špatně detekuje a dá to do koše ...

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Re: Skylink

Díky za ochotu. Jak už jsem napsal, pán je starý, ale podle mě poctivák, vše přehledně doma uložené.

Pepa 3

RE:TDHenry

jestli můžeš,koukni na Špelda tuším Jaroslav, ČSA NM/met.

Pepa 3

Pepa3:
Servisák si platil už loni na tu původní kartu CRW, tak v tomto případě se může stát, že se už znovu upozornění nezasílá. Spustil jsem mu to na 5 dní, takže o báječné večerní pořady nepřijde a ať si to pak zaplatí ;)
Ozvi se mu, že to má spuštěno.

Štastný Nový rok všem...

TDHenry

Re: TDHenry

Díky za info, pánovi jsem dal vědět, ať to vyzkouší a ozve se.
A Henry, proč mu prosímtě blokly i ČT programy?

Pepa 3

vypínání je ve 2 fázích...při fázi 1 mu jedou jen ČTčka. Vypnut ve fázi 1 byl 9.12. což mu mohlo dojít, že se něco děje. Ve fázi 2 je vypnut komplet, což se u něj stalo včera.

TDHenry

RE:TDHenry

Díky za info, volal,že už to zas jede. Přeji hezký Silvestr.

Pepa 3

Pepa 3

Jsem rád že to dobře dopadlo, ale za pětikilo se dá koupit anténa, dej mu ji za okno a věřím že 35 programů dědovi bude stačit. Zkus se ho na to zeptat co na to řekne.
Stejně možná na konec bude sledovat šlágr.

člověk
Registrace: 3/2006

i já mám několik karet

na starosti a na všechny mi přišlo upozornění mimálně 2 x,i 3 x.Teď jsem z nich vyrazil mini na rok za litr na 2 karty.Mám přísnýho eseta 5.0.93....a nehodil to do spamu,spíš to občas při zmateným mazání zavinim já

korkoran
Registrace: 10/2006

Tak mě zatím taky nikdy žádný varování nedošlo když mi cokoliv od nich končilo :O ještě u Cslinku to chodilo majlem pravidelně

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

No ono to

bude tím,že se mnou už měli párkrát potíže a já rád píšu a na všechny jejich patra,tak mi rychle odepisují i varují.Telefon jsem použil,ještě na T+T

korkoran
Registrace: 10/2006

Šlágr TV

Zdá se, že i dnes Šlágr TV opět vede...

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

Také na Euromajdanu (4,8°E - ESPRESO TV) dnes 31.12. značně vylepšili své nepřetržité vysílání, stojí to za omrknutí, je možné přijímat i na internetu na :

http://wwitv.com/tv_channels/b6702-Espreso-TV-Ukraine.htm

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

Kede Tvoja najvacsia starost v roku 2014 je preladovanie a poplatok, tak to Ti zavidim.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra