Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Po zaplateni servisneho poplatku nefunguju Prima

Ahoj, mam problem , na karte koncil servisny poplatok, bol zaplateny vopred ako skoncil. Po tom "starom" obdobi kedy by mali prestat vysielat keby sa nezaplatil poplatok, tak to prestalo vysielat - bolo zaplatene.. islo len CT1 s spolu suvisiace k tomu programy.

Tak som poslal reautorizaciu...nabehli ostatne programy, okrem vsetkych Prim a Nova.
Odtedy som poslal reautorizaciu uz aj 3x. a stale tieto nejdu. Naladene su dobre. Prijimac neni licencovi samozrejme, a je dost uz stary, ale taky dlhy problem sa este nestal, uz to skusam 2 dni a stale nic :(

PeterKMY
Registrace: 12/2011
Odpověď v diskusním vlákně

jaký máš

přijímač? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Po zaplateni servisneho poplatku nefunguju...

neni licencovi. Co teď?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Ked to islo do zaplatenie servisneho poplatku ,neviem preco by to nwmalo ist aj teraz, daj na CT1 posli si reautrizaciu, a posli aj reset pinu, pockaj 1hodinku na tej CT 1 potom skus a daj vediet ci to nabehlo.

loop12
Registrace: 7/2007

Tak tak třikrát je málo, průměrně sedmkrát. A reset pinu to je přesně ono, to by mělo zabrat.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Nedávno tu o tom byla řeč. Pošli reautorizaci a nech zapnuté na CT1 a čekej, třeba do zítra. Ono to naskočí.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Vždy jsem poslal jen jednou reautorizaci na karty, které byly delší dobu mimo provoz a vse ok. Dokonce i u nelicencovaneho prijimace vse ok. Reset pinu jsem nemusel zatím vůbec resit. Je to asi i o stesti a zalezi na tom, kolik zrovna uzivatelu ve stejnou chvili posle reatorizacni zapisy na sve karty.

HYPER
Registrace: 11/2010

V zivote som 1x potreboval reautorizaciu.Pred sviatkami som na jednu kartu zaplatil balik, karta nebola skoro rok s platenym balikom a vsetko nabehlo do 30 min.Bez reautorizacie.O karte ktora fici cely rok ani nehovorim.....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

kuba tak na reutorizacni zapisy do druhého dne jsem zatím nemusel cekat. Vetsinou to nebehne do 1 minuty, maximalne do 20 minut při zapnutem prijimaci na CT1. Jsou ale urcte i výjimky jak uvadis a nabehne to az druhy den. Hodne zalezi na tom co jsem uvedl o zaslani zapisu v danou chvili a o jaky typ prijimace se jedna a zda je s dobrym sw.

HYPER

Ja jsem taky zatím nemusel resit reautorizaci u karet které mam v prijimaci. Resil jsem spis karty kamaradu, kteří mely delší dobu vypnuty prijimac s kartou a karta jim nechtěla do 30 minut maximalne do hodiny naběhnout při zapnutem prijimaci na CT1.

HYPER

jsem rád ,že

se tazatel aktivně zapojil do diskuse,to hned lépe věští R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

jsem rád,že

fantastická diskuse graduje za přispění i tazatele původního.Jen houšt takýchto vláken.Vtipnější vyhraje.

Ufones
Registrace: 5/2010

Skusim este ten RESET PIN , inak si neviem rady, ked som to prvy krat resetol, tak behom par minut nabehli slovenske stanice JOJ, DOMA, Markiza atd., ale Primi a Nova nic.. Je to prijimac na chalupe , a ja to riesim len cez tel. ked to resetujem...a prijimac nevies momentalne ako sa vola, ale je urcite stary 5-6 rokov :-)

PeterKMY

Sranda uz ide...

Je to zaujimave, ale aby clovek cakal napr. takto 2-3 dni aby to zafungovalo...

PeterKMY

Ono se dva - tři dny nemusí čekat,stačí jen chvíli nepřepínat např.z ČT1 po reautorizaci.

A vo tom to je.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Nebyl tady podobný případ před několika málo dny?

sirda
Registrace: 11/2006

Na otázku jaké služby vlastně dostávám za SERPO?V jiném vlákně
odbornici obhajují tohoto poskytovatele. tak toto je ta služba. :)))

Fananek9
Registrace: 6/2012

PeterKMY

Prosím vás , zde skalní musí Skylink obhajovat , jsou to jejich lidi , nebo lidi co se s tím živí . Když se zeptáte u jiných lidí mimo třeba internet třeba starších lidí nebo na vesnici , tak je to zase opačně .Zde skalní i kdyby byl SP za 500 kč , tak si budou libovat .Jedině co mají pravdu jít jinam s tím souhlasím .Tyto lidi zde jsou jako prodavači v krámu chválit a zase jen chválit . :laughing:

standa111
Registrace: 11/2009

standa cha, cha

Nějak ti ta tvá teorie nevychází Staníku. Já jsem z vesnice, od nich(jak ty píšeš) taky nejsem, dokonce mám ke Skylinku dost výhrad. A jejich montér taky nejsem. :laughing: Momentálně je to , ale stále pro mě co se "českého" operátora týká jediná volba.
Takže nemel kraviny a jdi si pustit sport5 :laughing: Nejlíp na DIGI :laughing: :laughing: chá, chá.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

opět stejné, plky a bláboly , napadání tazatele a problém stále stejný. Vydržet.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

Mě to tu připadá, jako když se tu množí dotazy-stížnosti na skylink. Ne že by byl zcela bez chyb, ale připomíná mi to už konkurenci. Třeba jen ten servidní poplatek byl omylem připsán na jinou kartu, chyba v zadávání čísla. Webový výpis o kartě by měl vše prozradit. Pak případně kontaktovat skylink.

MilanTuma
Registrace: 9/2010

proč!

když dříve , stejná karta ,stejný stroj ,
refresh pomohla do 5 minut dnes to trvá hodiny .

kde je (záměrná ) změna k lepšímu ?

:lookaround:

tonek
Registrace: 1/2009

habr: Urcite ze som cakal , Reset a potom aj 3 hodiny na CT1 !!! :-) a takto dookola cele poobedie :)

Milan Tuma: Ziadna konkurencia to neni, samozrejme som si na zakaznickej linke najrpv overil ci to je skutocne zaplatene...vsetko sedelo..

Ale uz to ide po 5x reset...

PeterKMY

PeterKMY

5x reset zaručeně pomoci nemohla, ale jedna reautorizace je vhodná. Karta by měla naběhnout do 30ti minut. Ale holt to tak je, že někdy naběhne až přes noc.

kuba

kuba: Nemyslel som reset, ale reautorizaciu... :-) Promin ;)

PeterKMY

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra