![]() |
|
Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. GlisníkaNa otázku jaké služby vlastně dostávám za SERPO? Proč není infolinka pro zákazníky skylinku se zaplaceným poplatkem zdarma když si platí v serpu poplatek na call centrum. Proč nejde na kartě ani jeden program když není uhrazen poplatek serpo který nemá nic společného s programovou nabídkou. Na tyto otázky nedokáže na info-lince operátorka odpovědět a zapíše si otázku k pozdější odpovědi ale co myslíte odpoví mě někdo ze skylinku za 2 měsíce. Opovím si sám NE. Pane Glisník pamatuji si s rozhovorů na serveru Parabola že čtete diskuse na tomto foru. Začne se Skylink řídit heslem náš zákazník - náš pán? Nebo jen hamty hamty.... |
zdeno001
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 150 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 115 | |
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...Tak to vím naprosto přesně. Servisní poplatek pokrývá náklady na provoz, administraci, technické zajištění a zákaznický servis satelitní televize Skylink.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...No to vím také, ale proč není infolinka bezplatná a nejdou programy když poplatek se na linku vztahuje a na programy ne. |
zdeno001
![]() |
|
Servisní poplatekmá svoji logiku i opodstatnění. SkyLink je soukromá společnost určená k tvorbě zisku svého majitele. Takže někdo musí hradit náklady spojené se zajišťováním samotného provozu. Pronájem kapacit na satelitu, přenosových tras, náklady spojené s provozem a licencí na kódovací systém, zaměstnance a pod. Hradit tyto náklady z prodeje placených programů, je v rozporu s logikou a posláním společnosti. Vlastník by se tak připravoval o svůj oprávněný zisk z prodeje služeb, a svým způsobem by porušoval i zákon, protože by dotoval jednu službu prodejem jiné služby, což není právně korektní. Z tohoto důvodu je SERPO pochopitelným a oprávněným krokrm.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 682 |
![]() |
|
Servisní poplatekV době vzniku CSLINKU který začal nabízet levnější programovou nabídku a konkuroval tehdejší T&T žádný poplatky neinkasoval a do prodeje fungoval. Kapacitu na satelitech a náklady na trasy jsou společné a jsou hrazeny jak ČT Novou ale si Slovenskou televizí.Náklady na administarci se zavedením serpa se zvýšil a na call centru také - to je ale jen uměle vytvořený problém a dobře spočítaný a ohledně call centra se nic nezměnilo. Dovolací časy jsou velké a linka není zdarma ačkoli si ji zákazník platí. Oprávněý zisk má být ale přiměřený což v případě Skylinku není ten je nepřiměřený. Proto není SERPO oprávněným krokem. A byl jsem zklamán výškou pokuty od ČTU kterou za serpo Skylink dostal. |
zdeno001
![]() |
|
Servisní poplatekZapoměl jsem na licence a kodovací systém ten je hrazen poplatkem za karty výměna a za vlastní karta také není zadarmo.PO odečtení marže cca 300KČ a nákladů na výrobu cca 50KČ na tyto polatky zbývá ten zbytek. |
zdeno001
![]() |
|
EnikKonečně fundovaná odpověď. R^ |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 527 |
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...boha to je zase neco:-) tak to neplatte hodte si to TV koaxial od venkovni anteny a divejte se gratis teda po zaplaceni poplatku za TV 180kc mesicne bo kolik to dela:-) a nemusite resit 29kc |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...Zdenku pominu tedy ten zbytečný brekot tady který nic nevyřeší a zeptám se proč ho tedy platíš?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...proc protoze musi z hospody odchazet o 10minut driv nez kamosi kteri sat nevlastni |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...Nejde jen o zbytečný brekot / aspon ne ode mne nejen k ČTU a SKYLINKU / Jde o to že se musíme bránit a to všemi dostupnými směry jelikož firmy takovéhoto ražení nemají v sobě slušnost. Suma za serpo je pro někoho malá někoho velká ale drtivé většině normálních lidí nemravná a nikde není napsáno že ta suma je konečná. Jde o to že tyto sekundární poplatky které nemají s vlastní služkou nic společného jsou zaváděny v ostatních službách a zisky končí bůchví kde. Proto ten křik máme na to právo a komu se to nelíbí nemusí to číst ani reagovat. Apropo otázka byla směřovaná na p. Glisníka. |
zdeno001
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...zdenku první otázka byla moc těžká, chápu. Tedy zkusím jednodušeji. Nutí tě ho někdo platit?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...Ano nutí !!! Ti kdo investovali do zařízení a karty nemalé finance před zavedením tohoto zbytečného poplatku. Těm nezbývá nic jiného než to platit.Nebo zahodit do popelnice. A pak platit za karty výměna a pak platit za přijímače které jsou sice v záruce ale nekomunikují s kartou. Tomiku Skylink mě zkomplikoval život jelikož nejsem z města a v lokalitě kde bydlím spustili pozemní vysílání cca před 2,5 lety a tak jsem svým blízkým doporučil tenkráte CSlink jako alternativu k přijmu pozemnímu. Zavedením servisního poplatku někteří tuto svinárnu někdo pochopil ale ti starší to chápou hůře a za některé to platím /2/ sám . |
zdeno001
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...Zdeno jednoduše neplat to je to jednoduché. Zadarmo ti nikdo nic nedá. Běž jinam! A vykašli se na skylink. Když ti to tak vadí! Třeba se ti druzí provideri budou více líbit. Ale bojím se že ti nikdo zadarmo nic nedá. Každý pracuje za peníze. Jinak by nikdo nic nedělal. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...Je to jednoduche, neplatit. kdyz pominu slovenske programy, tak jejich zaklad je v DVBT. Jako firma na mne pusobi neseriozne, ktera dokud nebude mit odliv zakazniku, tak to resit nebude. |
JerryG
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...SATMAN JEDNA ZE SKYLINKU . Zase odvádí diskusi jinam . Za mne platí Česká televize za mne platí Nova za mne platí Prima ale i Slovenská televize platí za distribuci i trasy a na tyto poplatky přispívám formou poplatku z televizoru. Já od Skylinku zadarmo HBO ani AXN nechci koupil jsem si kartu koupil jsem si výměnu a chci pozemní české televize bez poplatku . S tímto jsem si tuto kartu koupil. Když budu chtít filmy a dokumenty tak si zaplatím. |
zdeno001
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...Už ste trápny stále len SP. Neplatte dajte si iného operátora alebo pozerajte Dvb-t. Mate na výber.Cryptobox 550hd
|
ceco1212
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 548 |
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...Servisni poplatek je opravneny,samozrejme mimo programy CT a PRIMY na uzemi CR.Takze pokud by se stalo,co se stalo v USA,automaticky by tyto tyto programy byly naprosto zdarma na vsech kartach (tedy ne na nejakych zvlastnich CT a PRIMA kartach).Ostatni pravni vyklad by pak nikdo netusil,jak dopadne:) (ze pry nejaka automobilka udala spatnou spotrebu a dostala po kulach...).Ze by to nespravila jakasi smesna pokuta,ale relativne "likvidacni flastr",je na bilem dni.Bohuzel nejsme v policejnim ,komunistickem state,kde je snad pravo vyzadovano,ale v CR:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
Pokud má někdo pocitnebo je dokonce přesvědčený, že má SkyLink nepřiměřené zisky a okrádá své zákazníky, pak má možnost si stejnou firmu založit, a být SkyLinku účinnou konkurencí, a vydělávat stamiliony.Kdyby totiž byl SkyLink tak senzační zlatý důl, tak ho minulý majitelé neprodali. Oni totiž neměli odvahu SerPo zavést. Jenže nový majitel tu odvahu měl, tak vydělává. Jednorázové zisky z prodeje karet nikdy nemůžou pokrýt periodické náklady. Pokud se karty prodávaly ve velkém, tak to na provoz stačilo. Dnes je trh nasycený a nové karty se téměř neprodávají, takže je nutné financovat jinak. Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 682 |
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...Jak jsem napsal výše koho to nezajímá nemusí reagovat diskusi jednoduše přeskočí ale pokud má potřebu komentovat poznámky o trapnosti svědčí to o jeho ehm... jisté nezralosti či hlouposti. |
zdeno001
![]() |
|
@zdeno001myslím,že máš celkem k tvému prvnímu dotazu na J.Glisníka pravdu.Když se SP zaváděl a Glisník to argumentoval tím,že je to především na "zkvalitnění" Call Centra a zákaznícké linky,myslím a je to zjevné,že to byl jen alibismus a pouhopohý kec! Kde je teda to zkvalitnění služeb??? Asi v tom,že se tam lidé nemůžou dovolat-na operátorky a když mají to štěstí,tak si ještě připlácnou nemalý peníz za hovor !!! Je to vše proti logice a myslím,že peníze za SP jsou ůplně někde jinde a ne tam,kam měli jít.. A je to škoda... :-/_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
zdeno001Já zareaguji-zbytečné téma-stěžuj si u providera.A už ti to napsali-jdi jinam O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...No prepáč ak som ťa urazil ale stále dookola opakovane reči o SP už má nebavia. Presne ako napísal kolega založ si satelitnú platformu a môžeš to viesť aj zadarmo. Skylink ma na to platených manažérov a ty rozhodli ľudia majú na výber buď zaplatia budu pozerať alebo nezaplatia a nepozeraju. Dnes máš na výber. Ja osobne tiež čakám ako bude pokračovať mágiosat a digi v HD programoch. Momentálne je pre mňa Skylink najvýhodnejší mannajviac HD staníc.Cryptobox 550hd
|
ceco1212
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 548 |
![]() |
|
jamess96Když tam volám tak max.do 10ti minut vemou hovor a to je už max,většinou je to do 5ti min.A jestli se tam nemohou dovolat? tak se nedivím když jim dávají takové dotazy. A na maily odpovídají do dvou dnů,párkrát do týdne. O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...Zdar Ceco,jsi mne vyrazne pred Silvestrem pobavil a davam 100 bodou,totiz konstatovani,ze SKYLINK "ma platenych manazerou a ty rozhodli" :laughing: R^ R^ R^ .Zvoni budik,konci slofik. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...Asi nezbude nic jiného než se naučit něměcky (i když si myslím,že nejlepší kodovací systém na světě je ČEŠTÍNA)Prý už se někde u nás v česku zkouší pozamní placená televize?Tak budem platit a nebo se koukat na němce zadarmo. |
pedro
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 450 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 115 | |
![]() |
|
![]() |