![]() |
|
Všichni fanoušci i odpůrci Nova Sportu - SEMZdravím všechny. Už dlouhou dobu čtu reakce na Slovak Sport, Digi Sport atd. Abych se přiznal, přijímám, jak SS 1 i 2, tak i DG všechny programy. Upřímně Vám řeknu, je to děs a hrůza. To, co předvádějí tyhle televize s kvalitou obrazu, komentátorů a dalších věcí například při vysílání PL, to se nedá ani komentovat. Neustále polovina republiky nadává na Nova Sport a celkově Novu, ale uvědomte si, že to byl jediný kanál, kde nebyl vážnější problém. Vysílali všechny zápasy v dostupných termínech v PL, kvalita byla v té době perfektní, snadno dostupný program. Řekl bych, že kdyby Nova Sport získal práva na PL, tak se dočkáme i zápasů na Fandovi, takže by byli všichni spokojení. Takhle? Většina lidí se na PL koukne akorát přes internetový stream v hrozné kvalitě. Dost mě mrzí, že Nova Sport PL nezískala. Zasloužili by si to. I to, že na Fandovi dávají ATP Masters 1000 + Wimbledon + ATP World Finals, dále NHL, Gambrinus ligu, Evropskou ligu, za tohle musíme být rádi. A ne si na Novu neustále stěžovat. Žádná televize by nedala ATP WORLD FINALS na neplacený kanál. ŽÁDNÁ! Takže si nechte kecy a buďme rádi, že Nově nejde jenom o peníze, ale tak o zákazníky. AlespoŇ ty sportovní. Což se v porovnání se na chuj postaveným Slovak Sportem nedá srovnávat. Aleluja NOVA SPORTU. Snad získají někdy v budoucnu zpátky PL, která jim patří. A pokud to bude někdo číst z Novy, tak děkujeme všichni, že na Fandovi dáváte kvalitní a zajímavé sportovní přenosy. Jen tak dále..Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE:Všichni fanoušci i odpůrci Nova Sportu - SEMJeště poladit obrazovou kvalitu na Fandovi a dobrý.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Všichni fanoušci i odpůrci Nova Sportu - S...a na vlastní oči od Nohy Sport už vidíme i výkony hokejistú na Spengler Cupu.Což může nezaujatého hokejového fajnšmekra pobavit. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Všichni fanoušci i odpůrci Nova Sportu - S...Však já jsem vaší P.ču taky nevyděl a věřím že je máte Rv :laughing:AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Všichni fanoušci i odpůrci Nova Sportu - S...Co tam momentalne davaji zive ? NHL, NBA, vetsinou v noci, takze nekoukatelne. Spengler Cup, je i na Eurosportu, jeste jsem tam videl hazenou z bundesligy, coz mne nezajima. Takze v teto chvili na Nova Sport neni nic zajimaveho, pouze zaznamy a magaziny. |
JerryG
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
RE: Všichni fanoušci i odpůrci Nova Sportu - S...tak tak nova sport uz neni co bejvala nic zaimaveho uz nedavaji |
venca263
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
RE: Všichni fanoušci i odpůrci Nova Sportu - S...ja cumim na Horsta a jeho super panvicky :))) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
NHLje sicepřevážně po půlnoci,ale kvalitou není špatná (Nova Sport HD).A ti,kdo ,ají rádi hokej (NHL) tak si přivstanou stejně jako já :-). Sice se to většinou oapkuje na druhý den,ale není nad to to vdět LIVE . Jen ten Frnda Tv - tam by mohli trošku zamakat na obrazové kvalitě..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: Všichni fanoušci i odpůrci Nova Sportu - S...tak aspoň že jede ten Fanda dneska v noci Islanders - Devils a zadarmo R^ ikdyž v HD to neníVu+Uno 4 K Se
|
Laik
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 525 |
![]() |
|
RE: Všichni fanoušci i odpůrci Nova Sportu - S...Tak Vážený loleme. Než koupila Nova sport Galaxii tak to bylo super, jenže tenkrát nebylo HD. Momentálně je Nova jedna velká s...čka. Dávat FA Cup 4 liga proti 3 lize to si nevodváží dávat někdo ani FTA. Dávat hokej společně s Eurosportem je trestuhodne pro tv FTA a ne za to chtít ještě peníze. Každou půlhodinu reklama a ty jejich přehledy, neskutečný. Platím si abych koukal live přenosy a ne z 90 procent na záznamy. Vyskoušej jinou platformu aby si věděl jak to chodí jinde ve světě. |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
RE: Všichni fanoušci i odpůrci Nova Sportu - S...Zrušit Novasport HD a rozjet Fanda HD stejně většinu zápasů dávají souběžně. Musím souhlasit s jiri51, kde jsou časy GalaxieSport. |
namtas
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 480 |
![]() |
|
Všichni fanoušci i odpůrci Nova Sportu - S...Lidi z česka,nekupujte velké televize,kupte ty nejmenší na nich je obraz skorem kvalitní jako české HD |
pedro
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: Všichni fanoušci i odpůrci Nova Sportu - S...No neviem čo by si nova šport zaslúžila ale okrem Nhl nič nezískali a to je veľká bieda vlani mali aspoň Khl ale teraz je to veľká bieda. U mňa je najlepší eeurosport škoda že nemá aj naša verzia práva na PL.Cryptobox 550hd
|
ceco1212
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 548 |
![]() |
|
RE: Všichni fanoušci i odpůrci Nova Sportu - S...Novasport je mrtvy kanal. Bohuzial kvalita sport programov je odvodena z prevaznej vacsiny od live futbalu.. Cize na Novasporte nic. Ze je tam o pol tretej rano hokej, tak dik..Tu na UPC od 1.1.2014 konci. Je skoda kazdeho sportoveho kanalu, ale fakt to prezijem. |
zdenoh1975
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
@pedroNa slušný SD obraz je v pohodě úhlopříčka 80tka. Větší patří snad jen někam do sálu nebo hospody.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
nekamenujte mě,ale větší bych nechtěl do místnosti zhruba 4x4 metry :)Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
Řekněte mina co to čumíte,nemám s obrazem Fandy problém ani ze satu,ani dvbt v sd,buď neumíte doladit tv,nebo jste nakoupili vergle a teď tu pláčete-zbytečně !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
spykono koupili ty monitory do 8000kč R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Všichni fanoušci i odpůrci Nova Sportu - S...Vážený spyko, viděls někdy kvalitní HD? Pokud jo tak nemůžeš napsat takovej blud |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
jiri51píše o SD,alespoň u mě R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
spyko asi máš pravduJá bych se spyko zrovna souhlasil. Jestli někdo čučí na obrazovku v továrním nastavení, pak se není čemu divit.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
Jiří51co tím myslíš kvalitní HD z dvb-t případně sat.?Nemyslíš tím určitě vysílání místní velmi známé firmy,neb od ní mám pár rádoby HD kanálů,porovnával jsem je třeba s hd německé veřejnoprávní volně šířené tv,radši to ani nebudu komentovat,dvbt od Pařeza/hd/čt-taky nic moc,TVP1,2 HD je mnohem lepší-co jiného v HD bys chtěl doma porovnávat? :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
to Lolem123super vyzva, proletari ... (pardon, fanousci Novy) spojte se ! Mohl bys jeste iniciovat petici za prideleni vysilacich prav PL Nove na dalsich 10let bez souteze a za symbolickych 99Kc. Opravdu jsi bud spadnul z visne, nebo delas v Nove vratneho. Tak jak pise Jiri51, po koupiGalaxie (tu koupili i s vysilacima pravama na PL) to postupne ku...li az k dnesnimu stavu. Z Novy sport (posledni 2 roky jsem vubec nemel potreba ji zapnout) se mi uz dnes vybavuje pouze ten "excelentni" komentar PL cesko-slovenskeho dua. |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
RE: Všichni fanoušci i odpůrci Nova Sportu - S...CME nemá prachy,Nova-záznam-Sport už je nafurt v pr..eli.Mně bys spíš zajímalo,z čeho platí Gregůš Slovak Sport.A to má už 3 stanice.A ještě by mně zajímalo,proč nazasáhne někdo z FA z anglie?To je omezování práv na řádně sledování PL ze satelitního vysílání.Po telefonu to nemá úrověň.Má vůbec možnost Skylink zakoupit obsah SS2?Nebo se jim jen nechce platit?Kdejaký cigán zakoupí práva(3 roky Digi) a teď měl prachy bratr z východu.Kdy bude mít prachy nějaký český obohatitel?Zatím čumím na SS2 po netu,ale sypat éčka už mně nebaví. |
Asmodeus
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 157 |
![]() |
|
RE: Všichni fanoušci i odpůrci Nova Sportu - S...Nova dnes-První rytíř,šílený obraz,v dvbt strašný-dvbs malinko obstojnější,tohle nepochopím-kde to vzali ? :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: Všichni fanoušci i odpůrci Nova Sportu - S...Nebude to tou plazmou :razz: :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |