Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Závada u televizoru

Dobrý den, u LCD Philips 37PFL8404 se mi občas objevuje svislý tmavý, asi 20 cm široký (někdy širší) pruh. Někdy za chvíli zmizí, někdy pomůže vypnutí a po chvíli opětovné zapnutí. Stává se, že to běží několik dní bez problémů. Můžou to být trubice? Když to dám do servisu, tak se může klidně stát, že to vrátí s poznámkou, že se u nich závada neprojevila. TV je stará necelých 5 let...Vyplatí se to opravovat?
Díky za názory.

honzasa
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Závada u televizoru

Nevyplatí! Zahoď to i s rukama. :-)

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

pred dvomi hodinami mi lg 42lw strelilo a je koniec. dva mesiace po záruke.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Při koupi člověk nesmí počítat s tím, že to vydrží víc než po dobu záruky. Pak není překvapen.

bretah
Registrace: 9/2012

RE:Závada u televizoru

Bohužel to bývá u Tv Philips standard:http://www.youtube.com/watch?v=vtl_3KvDVAg

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

oneeeee

mě též odešla plazma LG 42 palcová před rokem taky tak nějak 2 až 3 měsíce po záruce .plazmový panel total .oprava nerentabilní.ted mám 139cm ledku samsunga a zatím super.kámošovi asi 2 měsíce zpět u plazmy LG jako přes kopírák opět plazmový panel .Do smrti smrtoucí nechci vidět plazmu a už vubec ne značku LG.

marksony
Registrace: 3/2006

Len davaj bacha, lebo podla navodu samsung vypaluje aj u LED TV. Inak funguje ti DD zvuk? :8)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

to honzasa

Tmave pruhy,či už vertikalne,alebo horizontalne znamenaju obyčajne vadny panel!Tvoja telka pravdepodobne už odchádza.

gigi25
Registrace: 7/2009

no tak som to rozobral,vybral zdroj a zaniesol kamarátovi,špičkovému rádioamatérovi. závadu našiel do 20 minut. Volá sa toshiba fed tk15a60d.v našom osadenstve nieje, iba na ebay. u nás je dostupný iba tk10a50d. to by mohlo na niekoľko mesiacov aj vydržať.nakoľko sú zapojené do série, musel som objednať dva..kým to dám do poriadku a kým sa zásielka dostaví bude 8.1.2014.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Pánové, děkuji všem za názory, tuším, že je to konečná. Naposledy se to stalo dnes ráno, pomohlo vypnutí/zapnutí.Se zvukem přes HDMI byly problémy od začátku, pomohla několikerá aktualizace software.

honzasa
Registrace: 9/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra