![]() |
|
Sport 5, znáte někoho, kdo to sleduje?Na satelitním nebi se již roky drží TV stanice Sport 5. Jen pro připomění, je to stanice na kterou se nikdo, koho znám nedívá a která nikoho nezajímá. Neustáje tam krouží nějaké hromady plechu(auta) po oválu, či terénem a nic víc. Kolem končí spousta jiných TV stanic, jejichž sledovanost je daleko větší, než této, ale z finančních důvodů prostě musí své vysílání ukončit. Proč tomu tak je a tato stanice se drží již tolik let nad vodou? |
halib
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 106 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Sport 5, znáte někoho, kdo to sleduje?Já se na ni občas podívám, navíc ji mám možnost sledovat bezplatně z pražských vysílačů v DVB-T. Zase tak bych tu stanici nezatracoval.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Sport 5, znáte někoho, kdo to sleduje?Tak třeba já se na ní dívám.Určitě je na satelitech daleko zbytečnějších stanic. |
Liska
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 432 |
![]() |
|
RE:Sport 5, znáte někoho, kdo to sleduje?Já Sport 5 občas sleduji,motorismus mám celkem rád.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Sport 5, znáte někoho, kdo to sleduje?Dívám se a ve svém okolí mám další jedince, pro které je dané téma zajímavé a podívají se občas také.Faktem je, že přenosů ubylo. Bohužel taháky jako IRL a Nascar z finančních důvodů postupně zrušili. V tomto ohledu špaténka. Zůstalo GT, DTM, F3, motorky, rally a pár dalších méně významých sérií. Mimo sezónu je programová náplň pochopitelně tvořena záznamy a retro materiálem. Nesuď univerzálně podle sebe. Mne kupříkladu naprosto nevyhovují svým pojetím filmové kanály (HBO, Filmbox apod.) a obecně do značné míry kanály s ne-live či neunikátním obsahem. Nevyhovuje mi systém sledovat tyto pořady v kvalitě, jazykové mutaci a čase, který uměle stanovil nějaký exot a nemohu jej ovlivnit. A pokřikuju tu, že jsou to nepatřičné zmetky a kanditáti na vyřazení? Nepokřikuju. Takže laskavě klid a více tolerance. :razz: |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
RE: Sport 5, znáte někoho, kdo to sleduje?Mě kupříkladu vadí tv8,aktiv atd. a taky to nevykřikuji.Chápu,že je mnoho důchodců,kteří by se bez toho jejich věštění neobešli. :laughing:Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Sport 5, znáte někoho, kdo to sleduje?Sport5 je super, platím si jej od začátku jejich vysílání !!! |
wlada
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Sport 5, znáte někoho, kdo to sleduje?Halib, jak tu čtu příspěvky, o Sport 5 docela zájem je ;)Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Sport 5, znáte někoho, kdo to sleduje?sport5 super nic lepsino neznam. |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 552 |
![]() |
|
RE: Sport 5, znáte někoho, kdo to sleduje?tv8 a podobne s.racky su free-sport5 je v platenej ponuke a ja tiez tomu neverim, ze je dost ludi, co to sleduju. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 559 |
![]() |
|
RE: Sport 5, znáte někoho, kdo to sleduje?Tak to tedy čumím. Celý autom. sport je pračka špinavých peněz a Sport5 je kromě natočených DVD a fotek jedním z podkladů pro FÚ, že sponzorství proběhlo. Např. z každého rallye sprintu stovky fotek v oblastním tisku, kde se tento závod pořádá. Na trati téměř nikdo, bo nikdo o závodě neví, jen jsou řidiči nas.aní pro omezení. A pak to dají na Sport 5. Sponzorům se vrací 90% vypraných peněz keš zpět. |
halib
![]() |
|
RE: Sport 5, znáte někoho, kdo to sleduje?Z automobiloveho sportu vim kulovy Jasaněk (1x Havirov-Senov,1x Balcaruv memorial,1x rychlostni zkouska BARUM Luhacovice-Retechov).Verim,ze jsou soudruzi i soudruzky,kteri jsou podstatneji v obraze a tedy (pro nas mnohe nepochopitelny) sport 5 jim je ke vkusu. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Sport 5, znáte někoho, kdo to sleduje?wlada,image.Jak může být Sport5 super když přestal dávatTT Man,Indy car,500 Mil Indy i třeba jen ze záznamu? |
jave
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
mám jedinéhozákazníka,který si ho předplácí,možná i další,o kterých nevím R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Sport 5, znáte někoho, kdo to sleduje?Synci,Vy ste mne s tim tematem tak dozrali,ze jsem si pustil Jirku Schelingera "Formule",Olympic "Vune benzinu" a naprosto famozni Petru Janu "Benzinova kralovna" :). |
hdpe
![]() |
|
hdpedobrej nápad,už to jede,"ALBERT ONE - Turbo Diesel (1984)" R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Sport 5, znáte někoho, kdo to sleduje?Taky občas sleduju ale ten obraz je děs . Ale jak něco není live tak dlouho nevydržím.VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
RE: Sport 5, znáte někoho, kdo to sleduje?R^ nova vlna a zabrousil jsem i do Autobahnu Die Kraftwerk a stary dobry Gary Numan CARS:),jedeme na plne kule! |
hdpe
![]() |
|
RE: Sport 5, znáte někoho, kdo to sleduje?TV8 mě z tohoto hlediska nevadí, je financována přes mob. operátory od zákazníků. Ale zamyslete se z jakého zdroje je financována Sport5! Kdo jsou největší sponzoři tuzemského automobilového sportu? |
halib
![]() |
|
halibco ti vadí,že to funguje? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
hdpehttp://www.youtube.com/watch?v=E_uuYCRUhV8DJ Visage Formula 1 Schumacher song R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Sport 5, znáte někoho, kdo to sleduje?Ja ,zúpr RTL:). R^ :laughing: |
hdpe
![]() |
|
RE: Sport 5, znáte někoho, kdo to sleduje?Sport 5 je jedinej super program v TV z mot. sportu a mělo bych ji být více .Kvůli němu jsem KOUPIL balíček , ostaní sporty mi nezajímají . My co provozujem mot. sport aktivně i jako divák na to koukáme stále a je nás hodně , jenom ta kvalita by mohla být lepší , ale zase aspon něco . Stále je to lepší než fotbal v HD . R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 748 |
![]() |
|
RE: Sport 5, znáte někoho, kdo to sleduje?Áááá, Staník je zpět. Radši kýbl sraček, než lžičku medu... |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 258 |
![]() |
|
RE: Sport 5, znáte někoho, kdo to sleduje?Ja sledujem uz len Pohodu - Rebel. R^AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
RE: Sport 5, znáte někoho, kdo to sleduje?Tak to teda čumím. |
halib
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |