Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

LG TVP LED

Poradte mi ako spustit skylink kartu v tomto TVP. Používam modul Neotion Irdeto ako predpisujú pre LG. Ako to tam dám spustí sa overovanie, ktoré je tam aj niekoľko minút a nič. Keď sa vyexitujem a vojdem do informácie o Module CI tak je tam karta normálne identifikovaná a vyhadzuje na obr. kódovaný kanál. V sat. prijímači ide OK. Viete kde robím chybu, alebo je tam ešte nejaká iná finta. Ďakujem za rady.

L220158j
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

Tu máš darček pod stromček

Trochu by to chcelo popýtať sa strýca Googla...

Aktualizace firmware CI modulu Neotion Irdeto prostřednictvím TV LG na stránkach skylink-ready nebo digitalnik... (presný odkaz si vyhľadaj, nerád by som dostal nádielku ;).

Nová verze opravuje:
- hlášení typu "Zakódovaný kanál" Zakódováno“
- vysazováni dekodéru během sledování filmu a
následné "zamrzání"

Jak provést aktualizaci firmware CI modulu:

1) Je důležité mít v přijímači nalazený transpondér
12.070MHz z družice Astra 3 23,5°. Na tomto transpondéru
vysílají programy Prima Cool, Prima Love, Prima Zoom a Nova. Přepněte na jakýkoliv z těchto programů.
2) V menu přijímače vyberte Nastavení (Settings) / Informace CI / Nastavení / Stahování softwaru a stiskněte OK.
3) Zobrazí se informace, že je dostupná nová aktualizace - potvrďte stisknutím OK na dálkovém ovladači
4) Přijímač začne stahovat aktualizaci z družice. Průběh stahování se vám ukazuje v procentech a může to trvat 15 až
30 minut.
5) Po dosažení 100% se zobrazí informace o úspěšném ukončení.
6) Pro dokončení je důležité přijímač vypnout a zapnout. Tím se provede reset modulu, případně provést nové
naladění TV.

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

modul

Všechny původní Neotiony stály za pí..a potřebovaly upgrade firmu na Prima Cool a nejlépe bez zasunuté karty.Jinak pro LG jsem osobně použil fialový Smit a vše šlape bez potíží od začátku.

Pepa 3
Registrace: 4/2007

rere

vyskúšaj iný modul,Smit napoly fialový chodí zatial všade,inak mám v tv philips modul technisat cryptoworks a bez jedného problému a vypisovania hlášok R^

...rukama mi prošlo snad vše co má scart a HDMI a DVI

paprika007
Registrace: 11/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra