![]() |
|
Nativni obsah Nova HDTyto Vanoce se nejak panu šéfredaktorovi nepodařilo předem zjistit co na nově v nativu poběží, hd obsah totiž nova nikde neotiskla, ani v teletextu, epg ani na netu nebo v časopisech, na poslední chvíli jsem si všiml, že běží v hd Dařbuján a Pandrhola ve velmi slušné kvalitě a myslím, že podobně tomu bude u stejně starych filmu z 50.let napr. na Novy rok - Dobry vojak Svejk a ostatních. Dále chybí upozornění že mají být v nativu např.filmy - S tebou mě baví svět a V peřině, jako minulé Vánoce, kdy tady na parabole tato informace byla! Jen mě štve že to nikdo předem nemůže vědět, jen se spoléhat že to v hd bude, nahodou přepnout a když náhodou to někdo propásne, tak se modlit jestli druhý den nepoběží repríza aby se to stihlo nahrát, což mě štve! Asi si pan šéfredaktor vzal dovolenou, což chápu. Tak aspoň, že si tohoto všímám jen ja :) |
GEORGX
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Nativni obsah Nova HDasi máš hosipa,keď to potrebuješ nahrávať. Dávajú to každý rok. Každý rok sú vianoce rovnaké. a vyzerá to aj na príspevky.to bude asi s tým, kto čo pozerá. ale... v priebehu roka, ako je burlive vino a panelak ,kde sa snažia tv spoločnosti vymyť zvyšok mozgu, čo tam ešte zostal. no vyzerá to tak ,že to vyplachovanie došlo aj sem.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Nativni obsah Nova HDneviem čo je natom zlé , ked si chce človek pozriet staru dobru klasiku v HD ;)Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600
|
Sanzi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 036 |
![]() |
|
RE: Nativni obsah Nova HDNevím, co je za problém to všechno nahrát a pak vymazat...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: Nativni obsah Nova HDTak já používám jen Novu HD a buď to v HD je a nebo není. Nevidím důvod přepínat na Novu SD. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
oneeenahravam si jen starou klasiku, kterou nově vyčistí a převedou do hd, stupidní seriály me nezajímají |
GEORGX
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
![]() |