![]() |
|
DM 800HD problém Hd programy a titulkyDostal se mi do rukou dream 800HD clon s hardiskem od jednoho zákaznika.Má 2 závady a to ,že na filmboxHd,cinemax atd. nejdou titulky a nebo,když jdou tak jenom někdy.Titulky se spouštějí přes menu povolit skryté titulky.Další závada je,že když nahraje na hardisk film tak po jeho přehrátí mu nenaskočí jakékoliv hd programy.Musí to nechat hrát na nějakém sd programu a asi po 10 minutách se přístroj rozeběhne normálně.V boxu je nahrán program 0470 Linux 2.6..12-5.1-brcmstb-dm800 image 02.09.2010.Přiznám se boxy dream jsem nikdy nenahrával,vždy mi to dělal kolega.Může být jednou z příčim odcházejicí vstupní jednotka?Závada 2 se projevuje i přetáčení motorem.Zákazník přetáčín po družicích jen na sd kanály a pak to přepne na hd program. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 434 |
![]() |
|
RE: DM 800HD problém Hd programy a titulkyMusis znat verzi sim a podle toho nahrat bootloader a upraveny image. Nejlepsi je OpenPLI.Zde najdes:dreamoem.com |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 928 |
![]() |
|
@Fanynpokud to není nutné a nikdy jsi to nedělal, tak do toho nevrtej. Mohl byses v tom vrtat celý svátky a nikam by to nevedlo. Zkus na forech pohledat jak se udělá ful backup. Pokud bys to neudělal můžeš vymazat emulátory a configy a je to v háji. Flash bych dělal až po domluvě s klientem. Hypnos má naprostou pravdu, je třeba zjistit Sim, najít image už pak není těžké. V údaji o Image bys měl verzi SIM najít.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: DM 800HD problém Hd programy a titulkyDíky za rady,hledal jsem v imige,ale nic jsem nenašel.Tak jsem přístroj vypnul a ze shora se podíval na sim.Rozpoznal poslední 3 písmena,které byly vidět.Našel jsem ..A2P.Další postup domluvím se zákaznikem. |
Fanyn
![]() |
|
RE: DM 800HD problém Hd programy a titulkyStáhl jsem si i fotky sim karet a podle popisu to asi je originál a nebo semýlím..zákaznik tvrdí,že je to clon. |
Fanyn
![]() |
|
RE: DM 800HD problém Hd programy a titulkynevím jak ho ten člověk má dlouho, ale prodávají se klony s origo A2P kartou přímo nebo se dá dokoupit i samostatně. Více info bys o tom mohl získat na ABforu. Prakticky by to znamenalo, ze klon se tváří jako originál. Jestli se ale dá stahovat z origo podpory nebo flashovat origo image a funguje to spolehlivě nemám odzkoušeno. Klon nevlastním...zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: DM 800HD problém Hd programy a titulkyVlastním dm800se clon image OpenPli3.0 jaký oscam mohu použít jestli oe2.0 nebo oe1.6? |
Libor1
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
@FanynÚdaj o SIM zjistíš buď z webového rozhraní před flashováním (můžeš to klidně vyzkoušet a nic nikam nenahrávat) nebo z BIOSU přístroje, z toho jak SIM vypadá navenek nezjistíš nic, pokud tam není tedy napsáno Ferrari:-)). Některé image nají tento údaj zveřejněn v menu - informace o přístroji. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: DM 800HD problém Hd programy a titulkyDík za reakce a nápady.Vše proberu se zákaznikem a poradím se s ním o dalším postupu.Přístroj raději nechám zkontrolovat kolegou.Zákaznik má přístroj asi 3,5 roku.Doufám,že ho nakonec nebude měnit za jiný a u mně se rozšiří sbírka těchto linuxových boxů.Už teď mám doma 2 dreamy 7000,ipbox 9000hd ,hdbox 9300 atd. včetně 2 tunerový skybox sd s hardiskem...a u kolegy co mi to občas přehravá tak tam je hotové skladiště starých boxů a sat. antén. |
Fanyn
![]() |
|
RE: DM 800HD problém Hd programy a titulkyTakže 1 problém vyřešený,co se týká těch Hd programů a přetáčení tak na vině je satelitní tuner.Dal jsem do přístroje jiný alps a vše funguje jak má.Titulky zatím ne.. |
Fanyn
![]() |
|
![]() |