![]() |
|
problémy s registrací skylinkAhoj, potrebuji radu. Registruji na webu skylinku cca rok doma mi lezici kartu irdeto ice 01 a nedaří se. Píše to: ERR: Tato karta neni urcena k aktivaci ! , doposud jsem ji urcite neregistroval, dival jsem se 30 dni bez registrace a jak mi ta 30 denní lhůta skončila tak jsem kartu nepouzival. Nevite kde muze byt problém? Když napisu číslo karty tak mi to napise ze karta neexistuje. díky moc za info |
jurasek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 482 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
RE: problémy s registrací skylinkNení to náhodou karta "výměna"? |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
jak to poznam?jak to poznam jestli to není karta vymena? Pomuze číslo karty nebo to je lepsi nezverejnovat? Není zaregistrovana a prave pisou ze do 31.12.2013 musí byt registrace hotova, jinak mi lezi v supliku a je na nic :) |
jurasek
![]() |
|
RE: problémy s registrací skylinkJestli mate na obalu od karty napsano Skylink karta vymena ICE cena 600,-, nebo Skylink vymena M7 cena 349,- , tak tato karta se pouziva k vymene starsich karet Skylink a CSlink v kodovacim systemu Cryptoworks, které budou v pristim roce uplne deaktivovany jelikož konci tento kodovaci systém. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 635 |
![]() |
|
popis kartyVÝMĚNA - nikde uvedené nemám. Pouze SKYLINK, IRDETO ice 01, pin: 0000 , a číslo karty 4 25X XXX XXX 2 - je to celé číslo karty i s tou 4 a 2 na konci? proč je to takove odskočené na té kartě? při registraci zadavam cele číslo karty - tzn. 11mistne |
jurasek
![]() |
|
RE: problémy s registrací skylinka protože p.jurasek obol od karty nemá tak se asi nic nedovíme? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
obalobal bohužel nemám. Rok mi to lezelo na pul strcene ve ctecce karet. Pouzivam share, takze karta je mi zbytecna. |
jurasek
![]() |
|
RE: problémy s registrací skylinkNo jestli používáš share, tak se ti ta karta už dávno zaplatila, takže ji můžeš klidně vyhodit.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
jasny - zaplatilaale tak když ji zaregistuji tak ji muzu nekomu na dva roky dat bez jakýchkoliv nakladu na divani - třeba v rodine. Je to skoda nezaregistrovat. Porad se o to snazim na webu a pise me to ze karta není urcena k registraci. Uz fakt nevim. Není to způsobeno tim ze jsem se tech prvních 30 dni dival zadarmo a pak jak prisli zapisy k zablokovani tak uz jsem to neresil? |
jurasek
![]() |
|
tuto kartu presne mam - viz linkhttps://www.parabola.cz/clanky/3961/irdeto-pi-sys-v-provozu-ice-karty-v-prodeji/ |
jurasek
![]() |
|
RE: problémy s registrací skylinkTak zkusit zaregistrovat u někoho z rodiny,kdo ma kartu CWorks,a hned se to pozná. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
RE: problémy s registrací skylinkJenže takhle vypadá i výměna za 600 :-/AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
co to znamena ta vymena za 600?kupoval jsem ji za 1500,- byla normálně v celofanovym obalu. Něco jsem vyčetl že se ty karty musí refresnout nebo co. vůbec netusim co to je. Nebo kde to na skylinku najit. Pomuze mi tam třeba v patek zavolat a domluvit se z operátorem? poznají to nejak podle čísla karty? |
jurasek
![]() |
|
RE: problémy s registrací skylinktahle http://www.cinema-shop.cz/irdeto-karta-skylink-vymena-ice-i3109.htmlAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
![]() |
|
RE: problémy s registrací skylinkjurasek za kolik si koupil tu kartu? Jestli za 600,- nebo za 349,- tak je to jasny, ze je to vymena. K tomu potrebujes starsi kartu CRW od Skylinku s oznacenim Skylink s cislem začínající 034.. nebo Trade and Technology c. 0000285... a Cslink 04295... Myslim,ze by ti k tomu posloužila i novejsi karta CSlink Irdeto.Slo by to i na rocni karty od CSlinku, ale musíš potom doplatit poplatek 1000,- po roce aby byla neomezena. |
HYPER
![]() |
|
RE: problémy s registrací skylinkTak pokud si kartu kupoval za 1500,- tak by mela jit normalne zaregistrovat i po uplynuti 20 denního rezimu Global Free po vlozeni karty do ctecky prijimace. Je to divny proc ti to pise tuto hlasku. |
HYPER
![]() |
|
RE: problémy s registrací skylinkKoukal sem že dnes nechodí EMM written / UQ :-/AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
![]() |
|
RE: problémy s registrací skylinkA kde si ji kupoval? V obchode nebo přes internet. Je docela mozny, ze je chyba v databazi Skylinku pro karty vymena a klasicke karty standart v cene do 2000,- a nebo si ji prodavac spletl a místo karty Skylink standart ti dal kartu Skylink vymena ale nauctoval si cenu za standartni kartu. I to se muze stat. Ten obal od karty by vice napovedel jaky typ karty to je. Tezko rict kde je pravda. Nejlepsi bude zavolat do Skylinku. |
HYPER
![]() |
|
koupe kartykarta byla kupovana přes internet. Cena 1499,-. Doklad uz bohužel taky nemam. Ja jsem prave myslel ze primo na te karte bude napsáno VÝMĚNA - jako na tom plastu. Ale co si vzpominam tak na obalu jak dosel postou tak na 100 % nejakym vetsim pismem slovo VYMENA nebylo. Jestli tam bylo něco drobnym pismem, to jsem urco nečetl, dal jsem kartu do prijmace a šlapalo to. Budu muset zkusit přímo skylink v pátek. A ten refresh je taky na nic ze? To jde nejak přes net? nebo musí skylink udelat nejaky zasah? |
jurasek
![]() |
|
RE: problémy s registrací skylinkNez provolavat penize,radsi zaskoc do kramu....nebo od koho jsi to kupoval pres NET...skoda,ze po "roce" nevis,nemas...nevim zda bude Skylink uradovat v patek...Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 853 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: problémy s registrací skylinkPokud si kartu ještě neregistroval, tak ti ani refresh nepomuze, protože ti to nepujde provest. Oni o tve karte vpodstate ještě nevi ze ji vlastnis. Pokud ta karta nemela napis Skylink vymena ICE/M7 na obalu s carkovym kodem, tak je to na 100% standartni karta a ta by mela jit normalne zaregistrovat v kolonce registrace karty novy zakaznik. Jinak refresh jde provest v kolonce Registrace a sprava karet a kliknes na okenko bez prihlaseni kde zadas číslo karty a kod a pak kliknes na reautorizovat a objevi se ti zprava ze na kartu byly poslany reautorizacni zapisy. Jak ale rikam, musíš mit tu kartu zaregistrovanou. Hezky svatky preju. :) |
HYPER
![]() |
|
A jest-li to byla výměna 600,tak musíš stihnout registrovat do 31.12.nejlíp u nějakého prodejce sat techniky, pak propadne |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: problémy s registrací skylinkkorkoran, ono to plati do 31.12.2013 i pro starsi karty Skylink Standart ICE, Skylink Standart HD ICE a Skylink Standart HD IR. Jednu mam v rodine, tak to budu muset zaregistrovat 31.12. |
HYPER
![]() |
|
skylink - telefontakze po zavolani na skylink a nadiktovani cisla karty by mi měli okamzite rict co vlastne mam za kartu jestli nedoslo k pochybeni prodejce a prodal mi kartu vymena místo klasicke irdeto ice - před tim jsem zadnou skylink ani czech link kartu nemel. Takze to nemam moznost přeregistrovat jako menu, coz by bylo v (nevhodné slovo)i kdyby mi operator sdelil ze mam kartu vymena |
jurasek
![]() |
|
RE: problémy s registrací skylinkNa obalu starších karet je napsáno:" Bez řádné registrace dojde po 20 dnech od vložení karty do přijímače k přerušení příjmu programů"....u novějších dokonce po 10 dnech! A ten čas běží od toho vložení karty do přijímače...... |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
jurasekInfo o tom, že se jedná o kartu Výměna určitě nebyla napsaná drobným písmem. Našel jsem prodejní balení od karty Výměna z dřívější doby a tak přikládám odkaz na jeho snímek. Tohle by sis musel pamatovat, že to takhle vypadalo, kdyby to byla Výměna.http://img854.imageshack.us/img854/1571/2e4h.jpg Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |