Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

MTV CZ již skončilo

MTV CZ bylo již vyřazeno z nabídky Skylinku a nahrazeno MTV Europe CZ.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: MTV CZ již skončilo

bylo?Ale veď ešte ide!!! Do 31.12 :)))

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

RE:MTV CZ již skončilo.

Na mém přijímači GoSat GS7056HDi došlo dnes k záměně MTV CZ za MTV Europe CZ,pozice 114.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

To na prijímačoch skylink ready! Na ostatných idú oba naraz ;)

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

Jo, ještě stále jde a bude ukonceno 31.12.2013 jak pise THXKO. Když uz se načetla nova aktualizace seznamu Fastcan s novym programem MTV Europe.cz, tak nechapu proc tam nebyly rovnou zarazeny i nemecke programy v HD verzi z Astry 19,2E, které jsou uz v seznamu Fastcan v SD verzi. HR Fernsehen HD, rbb Berlin HD, MDR Sachsen HD, Einsplus HD, Einsfestival HD a Tagesschau HD. Sice jsem si je naladil rucne, ale uz tam mohli byt davno zarazeny od spusteni 5.12.2013. Ono k tomu mozna dojde az po novem roce, az tam naservirujou Sport1.cz a iConcert.cz z nového TP 12207/V 27500 DVB-S2/8PSK z duvodu preladovani. Ještě porad plati asi heslo dodělej si sam. Je mi jasny, ze to nejsou programy Skylinku a jedna se o doplneni rozsirene programove nabídky seznamu Fastcan, ale dnes uz mohli byt klidne zarazeny do seznamu.

HYPER
Registrace: 11/2010

RE: MTV

Potvrzuji, na starém Mascomu mám MTV CZ stále funkční.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

HYPER

Mohu te ujistit, ze po novem roce tam vsechny tebou zminovane programy budou, SD verze techto programu budou uplne na konci, to kvuli poradum v 4:3 a CRT televizorum.

koudelka
Registrace: 4/2009

Ok mr. koudelka, diky za upresnujici informaci ohledne nemeckych HD programu. Doufam, ze jste to nevzal nejak spatne. Ono to tak trochu vyzniva, ale rozhodne to není tak mysleno. Spis jsem chtěl na to upozornit vzhledem k odstupu casu od spusteni HD německých programu. Preju klidne proziti Vanocnich svatku a hodne zdravi a pohody. ;)

HYPER
Registrace: 11/2010

HYPER

V pohode. Aktualizace FST pouze kvuli A1 se moc nedela, je dobre to vzdy s necim spojit. Pokud by tam jeste neco chybelo nebo neco vyhodit, dejte vedet. Pekne Vanoce.

koudelka
Registrace: 4/2009

Mistru koudelkovi hlásím, že jsem si pod stromeček přál update kabel pro technisat, ale asi jsem moc zlobil, takže opět nic. Jo a mimochodem pozici 110 pro Retro musel vymyslet Einstein. No ale jinak samozřejmě šťastné a veselé.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra