![]() |
|
Problem s dreamboxom 800Nevie mi niekto poradiť čo sa deje s DB 800, keď pri ručnom vyhľadávaní programov mi DB začne sťahovať geminy namiesto toho, aby našiel programy podľa zadaných parametrov. |
dreamak
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: Problem s dreamboxom 800zložitá otázka ,zložitá odpoveď. viac nevieš ?vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Problem s dreamboxom 800No dival jsem se do kristavole koule, a ta mi prozradila ze je to proto, protoze misto aby si aktualizoval setting, provadis aktualizaci sotware. |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
to dreamakJde o to, co s přijímačem děláš. On Ti asi nerozumí co chceš.Zkus "vyhledávání programů": Menu - Nastavení - Hledání programů... Parmetry pro ladění najdeš na http://cz.kingofsat.net/ Ať se Ti daří ! |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
RE: Problem s dreamboxom 800to že , že mu dávate informácie je dobré , ale to mu nepomôže. najprv nech napíše aký ma image. cez net sa dá stiahnuť vhanibal seting, motor a vlastne , nevieme čo chce.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Problem s dreamboxom 800No a dnes mi už aj pri zadaní časovača znovu spustil loading geminy a nezačal nahrávať. Ráno nenačítal interný hardisk, no keď som ho otvoril a znovu poprepájal konektory tak nabehol. Pred 2 dňami mi nechcel nabutovať, no po rozobratí a prečistení plošaku nabehol, ale stále blbne. :O |
dreamak
![]() |
|
RE: Problem s dreamboxom 800Používam CCcam 2.3.0/OSCam.1.20 cam.sh. Gemini project II Enigma2. Setting mám aktualizovaný pred týždňom. Žeby odchádzala fleška? |
dreamak
![]() |
|
GOsatGs7055Mám tento Gosat no pri zapnutí mi stále žiada PINCOD.Neviete aký PIN sa tam dáva ?S pozdravom príjemných sviatkov praje K. |
k750
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
![]() |