![]() |
|
Ako vysoko umiestniť TV na stenu?...ako vysoko to máte kto (a pri akej uhlopriečke)...? |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: Ako vysoko umiestniť TV na stenu?Aby sis minimálně namáhal krk, to je přece jasné.Z křesla, z gauče, v leže, nebo ve stoje, jak je libo... ;) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Podle tohojest-li sedíš u stolu nebo na gauči,já ji mám s gaučem 12o cm střed,z dálky asi 5 metrů je to už jedno.V hospodě je ve výšce 2 metrů. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
pokud jidáš nízko,budeš u toho brzy chrápat R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Ako vysoko umiestniť TV na stenu?samozreme sa posadime na sedacku oci by mali byt vo vyske stredu obrazovky, ak bude tv o nieco vyssie (5 - 15 cm) mozeme obrazovku mierne naklonit je to vyhodne lebo sa na nu potom nesada prach :))) |
pbpb
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
on na ni nesedáon se na ní doslova lepí,i když bude ležet |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
@brgauz neviem v akom casopise o telkach bolo napisane takto:umiestnenie telky ma byt vo vyske oci,ked sedis a vzdialenost-- trojnasobok velkosti uhlopriecky Tv cize pri uhlopriecke telky 82cm:82x3=246cm. asi tak |
SURDA
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 177 |
![]() |
|
ve vypnutémstavu,sedá R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
SURDAto se týkalo skleněnek z hygienických důvodů záření,dnes jde jen o to,aby se oči nenamáhaly zbytečným pohybem R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
brgaještě podstatná věc u monitorů,některé jsou zespodu nekoukatelné,pak se musí naklopit,pokud koukáš z postele a máš ji někde ve dvou metrech R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Ako vysoko umiestniť TV na stenu?...ako vysoko to máte kto:laughing: Z křesla, z gauče, v leže, nebo ve stoje, jak je libo... :razz: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
TonekZe zadu, ze předu. Jsem zapoměl. :)))On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Ako vysoko umiestniť TV na stenu?no to je zase téma !!! ale aspoň se tady nekdo nehádá a je sranda!!! :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :sly: :sly: :sly: :))) :)))________________________________________________________________________________________ Hezké Vánoční svátečky ________________________________________________________________________________________ _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: Ako vysoko umiestniť TV na stenu?...ja som našiel takéto odporúčanie:http://411buyitnow.com/blog/wp-content/uploads/2012/08/height-watching-tv.gif |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: Ako vysoko umiestniť TV na stenu?Dobrý odkaz. Akorát tam chybí centimetr a pod.pr.del.ník pro návštěvy s výše umístěným mozkovým centrem. No a těm, kteří mají oči na stopkách je to stejně jedno.Ale k dotazu. Já mám 102 cm a střed cca 1 metr nad zemí. A to proto, protože už několik let se křesla jaksi v našich končinách příliš nenosí. Takže v polosedě-pololeže, nohy na bobíku, aby netuhla krev v žilách.. Taky je možnost, nechat si to udělat na motor s DO, to je potom teprve pokoukáníčko. Asi tak R^ R^ I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
Ako vysoko umiestniť TV na stenu?Doporucujm psychatra |
SHAY
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
![]() |