Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink - Next karta

Zdravím všechny tady "na skle"!

Mám prosbičku. 17.12. jsem objednal kartu Next a včera byla zaplacena (doručena Čes.poš.). Zatím na ní neběží předplacené programy (balík Kombi) jako na Mateřské kartě.Jak to trvá dlouho po zaplacení dobírkou,ne kartu Next aktivují baby ve Skylinku? PS Na webu Skylink v sekci Správa karet je datum 17.12. Stav : Přijatá. Asi tam pak bude "něco" jiného nebo se pletu? Děkuju všem za vysvětlení!

_________________________________________________________________________________________

Hezké Vámoční svátečky
___________________________________________________________________________________________

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink - Next karta

Proč si nezavoláš nebo nenapíšeš na skylink,aby Ti to vysvětlili.

milord
Registrace: 12/2005

1/ najprv musia dostať prachy z pošty za tvoju dobierku
2/ potom ti to aktivujú. Dovtedy ide nejaký základ
u mňa to trvalo ca 5 dní, keďže sú vianoce tipujem tak 4.1.2014. Inak je to niekde napísané, že to trvá 5 dní od doručenia a tak to u mňa aj fungovalo.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Téma: Skylink - Next karta (# 9)

Mě aktivovali za 3 dny. Ale odpověděli na stejný dotaz, že mají po zaplacení 5 prac. dnů. Podívej se na Zákaznickou zonu, jestli tam karta už je, pokus se o reautorizaci sám.

Teryk
Registrace: 10/2010

@Teryk

děkuju. Mám ji tam už od objednání,tak uvidíme zítra.

Myslel jsem si to a už nebudu otravovat...

_______________________________________________________________________________________

Hezké Vámoční svátečky
_______________________________________________________________________________________

jamess96

To je zajímavé, péťovi druhý den zvoní pošťák a kouká. Fakt to nemůžu pochopit.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

@Tomík535

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Hej chlape-nechej ho být,nebo se opět zasypete hromadou smetí... Jinak fakt dobré od tebe a škoda,že to tak není ve skutečnosti ... :laughing: :laughing: :laughing:

_________________________________________________________________________________________

Hezké Vámoční svátečky
___________________________________________________________________________________________

jamess96

gogo1

Skylink su smejdi, po pol roku od prijatia platby mi karta nejde a dohovor nie je mozny a reprezentuje len dalsie vyhodene peniaze. Je to firma na urovni hrncovych smejdov neznala zakladnych principov hospodarskeho styku.

Nespamujte ma, som na to starý!

gogo1
Registrace: 5/2006

gogo 1

To že Ti nejde už půl roku zaplacená karta je jen a jen Tvůj problém a ne problém Skylinku. Rv

neuzil
Registrace: 7/2009

@neuzil

To by ma hrozne zaujimalo, ze preco. Ja viem, ze je to moj problem v tom zmysle, ze Shitlink pouziva moje peniaze pre nic za nic, alebo sa mam sudit za 14.x Eur, alebo si mam ako mi bolo doporucene zalozit si konto v cz korunach, vo forintoch, vietnamskych wonoch alebo podobnej mene?

gogo1

gogo1

Teba odkiaľ pustili?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

So shitlinku.

gogo1

gogo1

Tak je to Tvôj problém :laughing:

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

To mas pravdu

boli to moje peniaze a naozajske. :)))

gogo1

Tomik535

to jsi špatně četl,psal jsem,že to bylo u mého zákazníka,já nexku nepotřebuji,už to chápeš?,nebo to chceš tady znovu zaplevelovat? R^ :laughing: R^

pierrepetr

Prachy za dobírku se musí nejprve objevit u Skylinku v databázi plateb a z ní se pak musí napárovat na konkrétní kartu. Po spárování platby s kartou se teprve na ní aktivuje daná služba. Vše se děje automaticky. Samozřejmě jistou dobu trvá než se dobírka z pošty dostane do Skylinku, samotné párování databáze plateb s kartami se taky neděje úplně online, ale dejme tomu 1x denně, takže s takovýmito prodlevami je třeba počítat.
Když se však něco pos... a to se děje dost běžně, tak se s nima musíš domlouvat rukama nohama a vyzbrojit se svatou trpělivostí. Bordelu v databázích mají požehnaně...
A ti chytrolíni, co tady furt píší že vše funguje OK a že chyba je vždy na straně uživatele, zatím jen měli to štěstí, že se s tím marasem co tam SL v datech má ještě nesetkali... nic víc

lance
Registrace: 10/2008

lance

to je realita dneška,dřív to šlo v globalfree tuším 20dnů total,než to šítlink napároval,lidem šlo vše,tak ani nenadávali R^ :laughing: R^

pierrepetr

no jo, čo bolo to bolo, teď kdyby přihodili do dopisu pár řádek s jednoduchým vysvětlením velkým písmem ... co a jak se bude dít, taky by je to nezabilo a předešli by mnohým dotazům

lance
Registrace: 10/2008

@lance

ano - přesně to jsem si myslel,že to tak bude. Klidně mohli nechat zaplé All na cca 10 dní,než vše proběhne a pak se to klidně po zapacení daného balíčku mohlo zbytek odpojit. Tahle tam naběhli jen "základní" programy... A nechtěl jsem to tadyy zbytečně zasí*rat,jen jsem se chtěl zeptat těch,co jim to už došlo a jak to proběhlo... Díky i tobě!! Měj se!!

Hezké Vámoční svátečky

jamess96

jamess96 oprav si podpis ;)

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

To jak kdy

dnes mi napsali,že mi končí film.europe,písnul jsem,že mám ještě 7 statečnéch a v 5 minutách byla zpět odpověď,že vyprší o 4 dny taky.odpověděl jsem,jestli nemaj něco výhodnýho,že končím.To všechno v 10-12 minutách,pak ,že nereagují dost rychle.adresa skylink@skylink.cz mě fungoval nejdéle od 1 do 3 dnů
Na 3 výměny mi dali 14 měsíců minibalíky no apakse uvidí

korkoran
Registrace: 10/2006

korkoran

tos jim nemusel psát,za 20s to uvidíš na svém účtu R^ :laughing: R^

pierrepetr

Já jsem posílal v sobotu kolem poledne žádost o zaregistrování výměny přes kontaktní formulář a do 20 minut přišla odpověď, že karta byla zaregistrovaná.

sirda
Registrace: 11/2006

@Antoš

jéééé-su slepé!!!

Díkas!!!

Hezké Vánoční svátečky

jamess96

Pětulko to je úplně jedno, jde o to kdo to sem napsal. Všichni zákazníci ji dostávají cca do týdne jen tvému zákazníkovi zvoní pošťák s nextkou druhý den. Není na tom něco divně, nebuď směšný ještě víc, tvá výmluva je poněkud trapná, ale víceméně na tvé úrovni.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

peťulo to

já vím,jen jsem s ní tak trochu laškoval,co kdyby něco káplo.Po Novým roce ty 2 prodám,někomu kdo si chce balík zaplatit,1 má dcera už s plnou palbou a mám do 2.2015.postaráno (s minibal)a na kamárády mám T-mob.

korkoran
Registrace: 10/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra