![]() |
|
GoSAT GS 7055 HDi - jaký máte LNB TWIN monoblokMůže mi někdo napsat, jaký typ Twin LNB (na dvě družice 19,2 a 23,5 a dva přijímače) mu bez problémů funguje s přijímačem GoSAT GS7055 HDi pro 8PSK modulaci?Momentálně používám na chatě LNB MASCOM MC M4-T01HD, se kterým ladím modulaci 8PSK na GoSat7055 spolehlivě. Při přepínání stanic se však přijímače GoSat7055/Topfield6000Cr vzájemně ruší, jak je zde popsáno v jiném vlákně. Dříve jsem měl jiný LNB (typ už nevím), u kterého se přijímače nerušily, ale stanice s modulaci 8PSK na GoSAT7055 HDi nešly spolehlivě naladit v žádné poloze antény. Jen ještě dodám, že ten předchozí "jiný typ LNB" mám doma a funguje bez problémů bez vzájemného rušení i pro modulaci 8PSK u kombinace satelitních přijímačů Humax 2000 HDCi/SONY Bravia TV se satelitním tunerem. Chci na chatu koupit nový LNB. Nechci však koupit "kočku v pytli", která by dělala stejné problémy při přepínání stanic jako ten MASCOM, nebo naopak by s GoSAT 7055 HDi zlobila u 8PSK modulace. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: GoSAT GS 7055 HDi -jaký máte LNB TWIN monoblokMám stejné problémy s LNB MASCOM a To mám TV SONY s DVB-S a vedle v pokoji Vantage 7100S. Viz dnešní vlákno: Problém se ztratou signalu. Budu taky kupovat jiné LNB a taky nevím jaké. Nejspíš koupím tento: Ale jestli se tím problém vyřeší nevím, ale dám vědět. http://www.e-satelity.cz/smart-monoblock-quad-0-1db-titanium/ |
krejcim
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 96 |
![]() |
|
RE: GoSAT GS 7055 HDi -jaký máte LNB TWIN monoblokAž teď jsem si všiml, že jsi to ty Stando, kdo mi odpovídal. :) |
krejcim
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 96 |
![]() |
|
RE: GoSAT GS 7055 HDi - jaký máte LNB TWIN mon...a dělá to i na ČT2 HD ? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
TonekŽe se nedokážeš ovládnout a neprudit. Promiň |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: GoSAT GS 7055 HDi - jaký máte LNB TWIN mon...Hoši, kupte 2xLNB Twin, 2x DISEqC relé pro dvě družice, 1x držák LNB a máte po problému. Osobně monobloky typu twin, quatro, octo nemám rád a moc od nich nečekám. ;) |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
![]() |