Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

AB-DSR 322SKCI a karta Sky link ICE

Zdravím páni, dnes mi doniesoljeden chlapík tento "stroj" :) mal v ňom kartu sky link zo začínajúcim číslom 01976..... Mám otázku: Má to vôbec zmysel skúšať v ňom ICE kartu Skylink, či už v čítačke, alebo v CI rozhraní? Príjmač dlhé roky slúžil na nákladnej lodi v zahraničí. Ďakujem. ;)

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: AB-DSR 322SKCI a karta Sky link ICE

http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=3&t=46536

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

habr

Dík za odkaz, teraz akurát testujem ICE, zatím ide, ale..... Už je to jedno, chcú nový "stroj", tak ideme na novo. AB-DSR322SKCI odpočívaj v pokoji :-/ Vytipoval som im optibox mini zebru a k tomu IRDETO kartu. Pekný večer. ;)

Tami

sám ho provozuji na chalupě ICE Freesat bez problému i shitlink fungoval OK Je to držák a to už mu je 9 let a tenkrát jsem ho kupoval z druhé ruky tak nevím kolik mu je doopravdy. ;)

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

satmam

Mne je ho tiež ľúto, asi mu poskytnem u mňa hniezdo záchrany. ;) :)))

Tami

hoši...

nechcem zakladat nové téma, mám tam v DSR starú 01976... prišla aj nová ICE, ako urobiť výmenu bez registračných údajov? Registrácia na človeka čo nemáme kontakt, dá sa to bez nutnosti kontaktovat skylink operátora? Nejak cez net, napríklad. Nemám prax, preto sa pýtam. ďakujem :lookaround:

Tami

Cez predajcu.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Jak říká letas a

u prodejce získáš pár výhod navíc s výměnou i placením balíčku,třeba 2 měsíce navíc grátis promo mini.On ti dá taky formulář,kterým provedeš přeregistraci kam zapíšeš,že si ji koupil na burze se satem ,odešleš na skylink@skylink.cz mailem

korkoran
Registrace: 10/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra