Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

ferguson ariva 252 combo Skylink

Ahoj lidi. Měl bych na vás dotaz. Koupil jsem si tento přijímač. Vše Ok. Jen mi zatím nenaběhli kódované programy Skylink. Čt, Nova, Prima a tak. Mám kartu Skylink Irdeto Ice a mám ji danou přímo ve čtečce čipem dolů. Mám to zapnutý asi hodinu a pořád černá obrazovka. Případně mám ještě CI modul Cryptoworks se kterým mi na starém přijímačí Golden Interstar funguvala.
Děkuji za rady a tipy.

jasan
Registrace: 10/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ferguson ariva 252 combo Skylink

Nejde ti to ani v tom modulu?

VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E

tkan
Registrace: 12/2007

Frekvence čtečky karet je jaká? 6MHz nebo 3.6MHz?

cha-cha
Registrace: 5/2007

Jasan a s prodejcem jsi to konzultoval? ;) :)))

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

paci sa konstatovanie, vse ok. :)

satan

Co furt máte s těmi prodejci? Prodejce Ti prodává receiver a co s tím Ty chceš udělat je Tvůj problém. Já to prostě nechápu a podotýkám, že jsem soukromá osoba a už vůbec ne prodejce. A už tohle čtu tento týden asi potřetí. To, že ten přijímač za určitých podmínek je schopen "něco" přijímat je přece Váš problém a ne prodejce. Proto je tak důležitá softwarová podpora. Ale divím se lidem, co si koupí levné přijímače a pak očekávájí, že nahraním nějakého "softwaru" z toho udělají přijímač na úrovni dreamboxu. Takto to prostě nefunguje. Pro Jasana, skus kartu vložit do toho modulu, cos jsi měl v tom starém přijímači. Asi jsem před svátkami trochu vystresovaný... :)

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Arivy šlapú s kartami ICE aj Irdeto bez najmenších problémov.Zápisy prídu do minúty. Chyba je u obsluhy prijímača:)

vw1

ferguson ariva 252 combo Skylink

Tiež som si kúpil tento prijímač,mám ho doma 3dni.Hneď po rozbalení som nahral do neho cez usb najnovší setting od lososa zo stránky tvfreak.Aktualizácia trvá cca 2min,je tam k tomu pekný návod.Mám kartu Skylink Irdeto Ice a mám ji danou přímo ve čtečce čipem dolů a všetko šlape super,aj pštros a to čo na drahých prijímačoch.Pokiaľ je karta v ci module nahrávka z Arivy má príponu ts a prehrá ju jak pc tak i moj tv Panasonic.Využíva to často celá rodina.

tatar
Registrace: 4/2006

Jasněže arivy šlapou jak mají, proč všichni ví, co s tím udělat, jenom jasan se ptá jak prvnáček? Co jsi dělal před koupí toho přistroje? Meditoval? A drobeček mu radí konzultovat s prodejcem, to už opravdu nechápu. No jo, jsou Vánoce, tak hlavně klid v duši a hezký obraz, dneska jsem nějakej nastartovanej, tak mě omluvte...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

No že to nechápeš je tvůj problém ;) :)))

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček

To mám stašně rád tyhle diskuze kde někdo položí dotaz a pak už se neozve a nedá vědět kde byla chyba nebo co dělal špatně. :(

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

Omlouvám se že odpovídám až teď. Četl jsem v recenzi že má to má umět a měl jsem strach že to nezvládne. Položil jsem dotaz ale pak jsem to musel předat k zabalení pod stromek. Na štědrý den, večer jsem to pak zase zapojil a čekal a čekal a nakonec to přece jen naběhlo. Předtím jsem to měl ve čtečce, ale pak jsem to tam dal i s tím CI modulem. Tak jak byl ve starém přijímači. Hlavně proto aby se někde nezašantročil, ale jde i bez něj. Je to o tom co se pořád píše trpělivost a trpělivost. Ale byl jsem trochu nervózní, že jsem přeci koupil špatně.
Přesto děkuji.
Ještě bych měl dotaz mimo původní dotaz. Rozhodoval jsem se mezi tímto a levnější variantou bez dvb-t2. Říkal jsem si kdyby náhodou to někdy k něčemu bylo, že těch pár korun navíc není zase tolik. Myslíte si že to k něčemu bude. Nebo rozjedou novější verzi?

jasan

Hraje ti čt24 noe LUX óčko atd.

Jestli ne nemáš dobre nastavenou parabolu a proto ti zapisy nikdy neprijdou...?
:lookaround:

48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.

Farell
Registrace: 6/2010

Hrajou. Potom už mi to naběhlo. S parabolou jsem nehýbal. Pouze jsem měnil starý přijímač za nový.

jasan

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra