Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Universal Channel

Aj vám sa každých 5s zasekáva tento kanál? Myslel som si, že majú poruchu pri spúšťaní v platených balíčkoch a že to odstránia, ale uvedená závada sa prejavuje dodnes. Podotýkam, že v Multi balíčku mi blbne iba tento program a je pre mňa nepozerateľný. Prijímač mám Vantage HD6000.

PeMa
Registrace: 2/2011
Odpověď v diskusním vlákně

Universal Channel

Nezasekává,vše OK.

bora
Registrace: 10/2009

RE: Universal Channel

Bohužiaľ je to tým vantage. Mám vantage hd 1100 a tento problém mám aj na ng hd a ng wild hd zo stejneho tp. Zrejme pomoze len cam modul alebo výmena za iný prijímač.

bobsk
Registrace: 3/2007

...robí to aj známenu na Arive 200, len tento kanál ;)

Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.

Patko
Registrace: 1/2007

Mne jede v pohode.zadny zasekavani..chyba u tebe.

chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.

Darkl
Registrace: 8/2008

Na arivě vše OK R^

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Takže opravujem. Nie je to chyba vantage ale slabého signalu. Kedze mi neslo lepsie doladit parabolu skusil som vyradit zlucovac signalu od paraboly a dvbt ktory sposobuje utlm a zrazu je po probleme.

bobsk

Chlapi, parabolou to nebude, lebo včera som mal 74% úroveň a 99% kvalitu signálu a stále mi to zasekávalo. Predstavte si, že teraz zapínam prijímač, prepnem na Universal a ono to ide v poriadku. Nič som s parabolou nerobil, úroveň a kvalitu mám stejnú a ono to už ide konečne dobre. Som veľmi rád, lebo tam dávajú dobré filmy.

PeMa

Asi som to prechválil, zase to blbne. Vykašlem sa na to, kvôli jednému kanálu nebudem predsa kupovať nový prijímač. :fuming:

PeMa

Nechcem sa hadat ale zrejme to tou parabolou predsa len bude. Mne to tiez na vantage sekalo dovtedy pokial som nevylucil zlucovac signalu a tym zvysil silu a kvalitu signalu na 86 a 89%. Problem bol dovtedy na celom tp teda aj u programov ng hd a ng wild hd. Tento tp je u skylinku najcitlivejsi na signal. Aku velku mas parabolu? Ja mam 80.

bobsk

Tiez mam tento isty problem s tymto kanalom ako uvadza "PeMa" Od sameho zaciatku to ustavicne zasekavanie trva nadalej-neda sa na to pozerat. Prijimac mam Ariva 200HD.

pistek73
Registrace: 2/2009

Teraz som Universal skusal, ale u mna ide OK. Vantage 8000. FW BelDigital, unicitacka.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

uz druhy den ide tento kanal bez sekania. Zda sa, ze problem je "konecne" vyrieseny.

pistek73
Registrace: 2/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra