![]() |
|
CA modul pro TV LGNěkde jsem četl, že je pro SKYlink použitelný nějaký CA modul se kterým je nahrávka uložena už odkódovaná. Pokud ano, který? DíkyVU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 153 |
![]() |
|
RE: CA modul pro TV LGto ano, ale asi jsi to nedočetl do konce. funguje to u SAT přijímačů, u TV pochybuju... |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: CA modul pro TV LGAha, ale mám dojem že jsem to zahlédl právě ve vlákně o TV. Nemohl to být Mascom Irdeto?VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
![]() |
|
RE: CA modul pro TV LGNevím, nevím ale podavač v nejmenovaném obchodě povídal, že z sat. tuneru TV LG nahrávat nelze vůbec. |
Mirda2
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 198 |
![]() |
|
CA modul pro TV LGMám LG55LA790v a nahrávat jde ze sat.tuneru i z DVB-t bez problémů,používám USB3.0 Samsung 500GB.Nahrávky nemám kodované,kdykoli lze přehrát (alespoň zatím).Modul mám Irdeto mascom,bílo fialový+ICE výměna.Kámošovi co vlastní taky LG 42la575 ,jsem tam dával starý modul Cryptoworks Technisat s červenou papričkou,cca 7 let starý+karta ICE výměna a taky to jede bez problémů,ale nahrává to v nějakým zmršeným formátu od LG,takže disk v PC není vidět. |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: CA modul pro TV LGPre info: Samsung pouziva format disku xfs. V linuxe viditelne aj kopirovatelne. |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
cucerak"nekodované" a "nekodované" sú dve veci:- každá telka nahráva tak, že prehratie je možné kedykoľvek bez dekodovacej karty poskytovateľa sat služby - 99% TV ale nahráva tak, že šifruje nahrávky na disku aby neboli prehrateľné v inom zariadení. to je to, čo ty nazývaš zmršený formát. Takže nie zmršený ale viazaný na dané zariadenie. niektorí výrobcovia (spomínaný samsung) to ale viažu tak "nedokonale" že je nahrávku možné rozkodovať. LG od roku výroby 2012 umožňuje aj nahrávanie z DVB-S, staršie len z DVB-T. |
Dagy2
![]() |
|
RE: CA modul pro TV LGTo: CuceratJe to tento modul http://www.mascom.cz/sat/_CI_moduly/cryptoworksmascom_small.jpg Co Mascom Twin? V jakem formatu je nahravka? Jak si s TV spokojeny, nenasel jsem moc recenzi. VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
![]() |
|
RE: CA modul pro TV LGŠmankote jozef dokážeš už pochopit že na formát nahrávky a zda bude či nebude zakódovaná nemá žádný vliv použitý dekódovací modul?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: CA modul pro TV LGTo víš 100%?VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
![]() |
|
RE: CA modul pro TV LGJasně, kodovani Irdeto/Cryptoworks odstrani modul s kartou, jenze TV (ci nektere prijimace jako Skylink Ready) pote provedou sve vlastni zakovovani svym vlastnim klicem, abys to nemohl prehravat jinde. |
008
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
RE: CA modul pro TV LGTo je parádička hodná obdivu!Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
flukes100 ze 100 českých a slovenských majitelů TV LG potvrzuje, že nahraný formát na HDD není zmršený ale opětovně kódovaný přijímačem a vázaný na tento přijímač.Dúfam už je to OK :))) |
Dagy2
![]() |
|
flukes..ano, to je přesně on.Jinak s Tv naprostá spokojenost.Obraz jak žiletka.Jede od rána až do rána :)jsem si kvůli tomu předplatil i HBO balík.Formát nahrávky nevím,Win7 nenajde disk a Linux už nemám,abych se mrknul,jak tu tady někdo minule psal.Tv používá zřejmě taky nějakej Linux 3.0 program (píše mi to při sdílení).Jinak, jestli se chceš na něco zeptat tak mi brnkni na skype...jméno je stejný jako zde. |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: CA modul pro TV LGnahrávání není moje hoby ani to nepotřebuji max. 2-3 x za rok a to jen něco z motorist. sportu , když nejsem doma a je to důležitý , nebo když jsme v televizi . Jsou to vesměs 15-30 min záběry . Proto mi stačí VHS video Panasonik na který mi to nahraje bez problémů a přehraje i za rok z TV 2009 Panasonik s vestavěným satelitem modul MASCON 1.20 sw . Zajímavý je , že to nahraje jak SD tak HD programy i když video není HD a i všechny odkodovaný programy . Na 1.30 hod za rok koukání se mi nevyplatí kupovat něco nového - o penězích to ale není .Takovou bídu nemám . Děti mi před 2 lety koupili k vánocům DVD PŘEHRÁVAČ na DVD ze závozů mých kde je dostáváme , mysleli co mi nekoupili A JÁ HO MĚL PUŠTĚNÝ 1X .Není čas ani mi to nebaví u TV sedět a čumět na filmy atd. Všechno se jednou vyhodí , ale bude to jako nový a skoro nepoužitý . R^ :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 748 |
![]() |
|
RE: CA modul pro TV LGNo, ještěže tě, Staníku, máme. Doufám, že svítíš doma petrolejkou. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 258 |
![]() |
|
RE: CA modul pro TV LGPodle čeho soudíš , ŽE nedělám jako profík do Satelitů a nekoukám na každý kraviny v HD- SD a nenahrávám na špičkový přístroje , nebo že nejsem doma a nevyužívám techniku ? Zase peníze dávám jinam na svoje koníčky a baví se celá rodina v přírodě . Nejsou to za rok jen tisíce utracený , ale statisíce a více . Třeba sezona 2012 mi stála na koníčkách na autom. sport kolem 1 mil. kč .Tak i na tu petrolku mám i na jiné věci taky . To je jako u tebe kdyby jsi měl Porsche 911 S za 5.5 mil kč doma a nikam s ním nejezdil pak k čemu ti to je . Pak zjistíš , že to nemá cenu ani kupovat . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 748 |
![]() |
|
RE: CA modul pro TV LGDělej si co chceš, ale nedělej z toho svátost pro všechny ostatní. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 258 |
![]() |
|
RE: CA modul pro TV LGKazdopadne souborovy system na HDD z TV LG je RAW.VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
![]() |
|
![]() |