![]() |
|
LNB a ovplyvnovanie vystupovZdravim, chcem sa opytat,ci neviete poradit ?Mam LNB Twin a musim mat zapnute oba SAT prijimace inak mi jeden ukazuje ze nema signal.Ked oba idu je to OK,ak jeden vypnem ,tak druhy nema signal.Kde je chyba LNB je stare 2 mesiace. Dakujem za reakcie. |
EMP
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
JE TO SNADNÉreklamuj to u firmy, která ti to montovala.....já si nedovolím odejít od zákazníka do doby, než vše funguje..... ;)DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
RE: LNB a ovplyvnovanie vystupovmáš zapnuto napájení lnb u obou přijímačůzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: LNB a ovplyvnovanie vystupovJeště zkusit, zda jsou oba sat. přijímače připojeny na stejnou fázi. |
Oldřich
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
Oldoono ale když jsou zapnuté oba tak NO PROBLÉM !? :ogre: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tady bychrád doplnění k otázce,zlobí to od začátku,nebo to začalo nedávno? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: LNB a ovplyvnovanie vystupovUž som sa stým stretol. Kombinácia Gosat Homecast mi robila to isté, kombinácia Ariva s ktorýmkoľvek s predchádzajúcich spomenutých OK. Vymenil som LNB od iného výrobcu a problém zmizol. Pritom problémové LNB bolo Inverto Black. Ale nepamätám si už presne, aký som tam založil ten druhý. Tuším to bol Silver Sky. |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
![]() |