Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

VU+Duo image

Zdravím,chci se zeptat jak vymazat z přijímače zbytky image. Nainstaloval jsem nové image PLI a nereaguje délkový ovladač.Neustále to něco ladí buď ze zálohy a nebo netu a nejde to zastavit.Když to zastaví tak se stejně nikam nedostanu protože dálkové je nějaké pomatené. Ať jsem nainstaloval jakýkoliv image VTI nebo VIX nebo ATV pořád stejné. Nevíte někdo poradit? Už to morduju 2 den a nemohu na to přijít. Dík za každou radu.

nemo
Registrace: 10/2004
Odpověď v diskusním vlákně

RE: VU+Duo image

No flash erase se provadi pri instalaci noveho img. A pokud mas zalohu, tak se to zepta, zda ji pouzit ci nikoliv. Takze jedine smazat zalohu z hdd ci usb. Nebo zkusit flash pres RS232 ale ten jsem jeste nemel potrebu pouzit. Muze se jednat i o HW problem.

Hypnos
Registrace: 3/2009

zkusil jsem přehrát i bootloader a starší verze a nic. Vždy se to nainstaluje a pak se to sekne na jednom programu a nejde změnit program ani kolečkem přímo na přijímači. Asi bude problem s HW.Jinak už nevím.

nemo

RE: VU+Duo co jsem zjistil,

že odešel zřejmě dálkový ovladač. Vyzkuošel jsem ho přes telefon a dioda stále svítila.Ale co teď?Jek se dostat do menu přijímače? Tak jsem tam nainstaloval poslední verzi PLI která podporuje taky dálkovku od televize a tak jsem to provizorně zprovoznil. Ovladač jsem už objednal tak jsem zvědav. Taky jsem sundal kryt z přijímače že se podívám jestli nějakej kondík není vyboulenej a zhrozil jsem se co tam bylo za chuchvalce prachu. Takže celková údržba taky nebyla na škodu. Dálkový ovladač jsem měl taky rozebraný ale tam ani vyčištění nepomohlo. Toť vše. Snad to zas nějaký čas půjde.

nemo

To ti verim, vsade kde ja aktivne chladenie a pridu vzduch sa usadi aj orach, clovek by neveril.Otvorit a vycistit 1x rocne.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

nemo

v prípade , že svieti dioda stále , je asi trvale niečo spojené. napríklad pod gumičkou,len pod ktorou. mokrá handra a vyčistenie kontaktov na gumičkách aj na plošáku. Až potom hľadať chybu niekde inde.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

RE:oneeeee

taky mě to napadlo,celé jsem to rozebral vyčistil vysušil a stále stejné. Tak než to posílat opravit tam kde jsem to koupil tak jsem objednal nové za 375,-Kč i s posláním,což se mi zamlouvalo. Za opravu s doručením bych dal asi to samé jestli né více. Hlavně aby to za ty prachy nebyla nějaká maketa :laughing:

nemo

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra