![]() |
|
Sharp TV záruční servis k pláči25 dní starý Sharp Lcd 40 LE 732 E NET-po 3 hodinách provozu-nefunkční dotykové ovládání.Záruční vyjádření centrálního servisu v Práglu:zabalit do origo obalu (vo..vina),včetně polystyrenových rohů a dopravit do Prahy.,nebo si zaplatit cestu jejich opraváře 320 km.Jednatel Sharpa pro čr bude prý se mnou jednat až po vánocích,až se vrátí z dovolené. Už ho nebudu tady chválit,i když ten samý 1,5 starý OK. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: Sharp TV záruční servis k pláčiZa vadu vyrobku odpovida prodejce tak to predej jemu |
Standa22
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: Sharp TV záruční servis k pláčiJa mám Sharp-a už tretí rok ale to nie je podstatné, keď som ho kupoval, bolo mi povedané a na ich webe potvrdené, pri reklamácii v záručnej dobe pri tv 40 a viac príde do troch dní opravár ku mne domov a až pri na mieste neopraviteľnej chybe je potrebný obal ale nie nutne, preberú ho aj tak, no za obal na prepravu si musíš zaplatiť. Oprava aj s dopravou je v záruke zadara. |
daali
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 96 |
![]() |
|
RE: Sharp TV záruční servis k pláčiKde ho umatlali - stát ? V Hamburku je dělali super. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Sharp TV záruční servis k pláčiExistuje mnozstvo rozhodnuti, ze predajca nemoze vyzadovat originalny obal vyrobku pri reklamacii v zarucnej dobe. Jedine v tom pripade, ze poskytne nadstandartnu dobu zaruky, nad ramec zakona, napr. tri roky. Ten treti rok podmieni trebars originalnym obalom. Ale len ten rok naviac. V dvojrocnej zarucnej dobe predajca nema co vyzadovat origos obal. Toto im otrep o hlavu a napis staznost na obchodnu inspekciu.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
RE: Sharp TV záruční servis k pláčiTo si pamatam ako pred rokmi sa sharp vyhrazal, ze servisak pride domov k zakaznikovi. Ale asi len keci...........Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Sharp TV záruční servis k pláčiJa som mal pred 2 tyzdnami v oprave sharpa 40 palc. v zaruke..Opravovat domov uz nechodia rok a pol, ze im to Sharp nepreplacal, tak mi zaplatili odvoz aj dovoz TV kurierom. |
Svanci
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
obal jenutný,ale nemusí být originál,můžeš to zabalit třeba do deky a zabezpečit proti poškození,veškeré náklady spojené s reklamací hradí výrobce,který dává záruku ,třeba prostřednictvím prodávájícího,samozřejmě jde o obvyklé náklady,ne že si zavoláš taxíka ,to by neprošlo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Sharp TV záruční servis k pláčiJojo máte pravdu. Taky mam Sharp a při 40 palcích a více vždy přijede technik až k vám domu a buď TV opraví,nebo jí odveze s sebou do servisu a přiveze zpět opravenou. Pravda je taky to,že by jste si ji měli zabalit tak aby nebyla poškozená při přepravě.Tak nechápu kterej vůl ti (korkoran) řekl,že si jí musíš odvést ty na své náklady. :lookaround: |
Enriko
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
Servis Sharp.Přesně tak, co píše Enriko. Do 40 palcú si pro televizi do prodejny přijedou, odvezou a většinou do tří dnů je zpátky a můžu jí dát zákazníkovi. Nad 40 palců jezdí servisní technik do bytu a zařídí vše potřebné. To co píše korkorán je nesmysl. |
Rudolf
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
Servis 2+1http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/33022-SHARP-tise-zrusil-PREMIUM-SERVICE-zaruka-21-a-Home-Repair |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 258 |
![]() |
|
Sharpovi keci o obale atd.Dnes jezdí až od 46 a s obalem to zkoušel,to jsem ho odkecal a nakonec to došlo k prodejci K B,že to musí zařidit on.Dnes s KB budu o tom jednat a bude to zřejmě až po vánocích.Jinak mám ten samý ještě jeden 1,5 r. starý,bez 3D,krásný obraz a taky se občas kousne ve štanbay,no ale tomu stačí vypnouta zapnout a jede dál.V tom novým jdou už aspoň dobře řadit programy |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
![]() |