Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

LED TV s nalepšim SD prijmom

Prosim o radu aky led na ktorom bude sd najlepšie.Za serioznu radu dakujem.

baracka
Registrace: 8/2010
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60
Odpověď v diskusním vlákně

nejlepší led

je v NATIVE :8)

tonek
Registrace: 1/2009

@nejlepší led

je plasma.. :)))

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

RE: LED TV s nalepšim SD prijmom

Plazma ano, ale leda jako zrcadlo, ovšem v tu chvíli je rozlišení úplně někde jinde... 😉 Vždyť už se ty částice ionizovaného plynu ani nevyrábí... ;)

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Vdaka za krasne rady

baracka
Registrace: 8/2010

jako jeden z mála umíš poděkovat tak poslední rada

zajdi do šopu a koukni co se ti líbí , předtím je popros
ať ti to pustí ze satu SD !!!

nebo si vem svoji flašku SD !

tonek
Registrace: 1/2009

flašku , so slivovicou.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

K tomu lze říci snad jen toto: jestli plánuješ sledovat výhradně SD, tak si nekupuj do obejváku cca 20 m2 televizi větší než 40 palců.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

Nech si pustit

ze satu CT24 a to budeš koukat ;) Nebo spíš utíkat.

hobo
Registrace: 1/2007

led se

nekupuje pro obraz,ale pro nízkou spotřebu,to je jediná dobrá vlastnost,nech si poradit v prodejně,tam mají na led speciální školení R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierre

a čo máš ty doma pre obraz?

HUGAC
Registrace: 7/2013

HUGAC

já mám televizi na koukání,monitor jen k PC a do kuchyně,malé plazmy se bohužel nevyrábějí,spotřeba mě zatím nezajímá a co máš ty? R^ :laughing: R^

pierrepetr

Hugac

2x plazma Panasonic 50st60,42px80 !!! :O

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

spyko

no jasněééé,tyhle digitálky LCD-LED jsou jen pro šetřílky, co sledují otáčky elektroměru,dobře jim tak ,ale zase koruna za den,je 365 kč za rok,no nekup to,je to majlant R^ :laughing: R^

pierrepetr

Pierre,

ale já taky šetřím,vyměnil jsem všechny žárovky za usporky,zařivky a diody,ale obraz oje..vat nebudu,investice do osvětlení se mi za rok vrátila-no nekup to ! :O :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

baracka

Když jsi tak pěkně poděkoval tak co jsi si vybral?Snad ne Grundig 40 VLE 4322BF? Tu mám v garáži a dědek ji tam sleduje při práci.

Ufones
Registrace: 5/2010

U mne v SD vede Philips, ALE mam ho jeste z doby nez ho prodali cinanum. Čert neví co je to ted zac... :scared:

Lucifer
Registrace: 1/2006

no jen by mě zajímalo proč končí panasonic s plazmou když jsou tak skvělé a led na h....o?Myslím si své :laughing:

universe
Registrace: 5/2013

universe

protože viditelná ruka trhu učinkuje ve prospěch LED.Dokonce Panasonic začal vyrábět i LED žárovky RETRO.

Ufones
Registrace: 5/2010

tak to asi něco ukazuje ne?Mám led a korunu určitě obracet nemusím (a vůbec ne nějakých 450Kč za rok)s obrazem naprostá spokojenost(upozorňuju že hned nejsem jen tak spokojenej) konec plazmy není jen u Panáka ale dá se očekávat že je bude následovat jak Lg tak Samsung

universe

Jen slepy nevidi, ze plazma ma lepsi obraz! Fyzika nepusti! Plazma konci, protoze je cas na OLED. Samozrejme jeste chvili to potrva, az to bude mit akceptovatelnou cenu.Ale do ty doby si jeste jednu plazmu asi koupim.

relaxxx
Registrace: 6/2007

já mám LEDku, i plazmu. LED využívám přes zimu když je topná sezóna a doma se topí UV, nebo v létě když je horko. Plazma se zase hodí mimo topnou sezónu, když je UV vypnutý a doma je chladno. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

relaxxx

takže většina lidí na světě je slepá jen relaxxx a pár jeho nejbližších májí skvělý zrak..jsou to takové mindráčky..postupem času se prostě Led zdokonalila a dohonila kvality plazmy ...trh mluví za vše .....reklama může být sebelepší,ale když výrobek stojí za nic tak se prostě neprodá

universe

Zopár čísiel

Televízory v domácnostiach majú stále väčšie uhlopriečky. Tvrdí to predajca elektroniky Datart na základe skúseností z českých obchodov.

Najpredávanejšie v Česku sú v súčasnosti televízne prijímače s uhlopriečkou 102 až 107 cm. Dopyt po TV s rozmermi 125 cm a vyššími sa medziročne zvýšil o 30 percent. Priemerná cena televízora je približne 13 000 korún (okolo 500 eur). Vyplýva to z údajov obchodov s elektronikou Datart.

„Na trhu dominujú LED televízory s podielom 93 percent. LCD modely sa už nepredávajú. Plazmové televízory majú približne sedem percent trhu, výrobcovia však už zastavili výrobu, modely sa len dopredávajú,“ uviedol Tomáš Jirák z Datartu.

Podľa neho je predaj prijímačov s uhlopriečkou 80 cm stabilný, najväčší nárast predajov je u modelov s rozmermi nad 125 cm. „Nákup väčšieho rozmeru TV umožňuje pokles ceny a lepšie technológie. Na televízii s vyšším rozlíšením je možné sledovať obraz z kratšej vzdialenosti,“ dodal Jirák. Česi podľa neho preferujú podobné modely televízorov ako ľudia v západnej Európe.

Najviac televízorov (73 pct) sa v Česku predá v cenovej kategórii 5000 až 15 000 korún. Pätina predaných prístrojov je v cene od 15 000 do 25 000 korún. Len dve percentá ľudí si kupujú televízory, ktoré stoja viac ako 50 000 korún.

Rok 2014 bude podľa Jiráka v znamení tohtoročnej novinky, ktorou sú 4K (Ultra HD) televízory a OLED technológie. Tento týždeň sa na český trh dostala prvý OLED televízor so zakrivenou obrazovkou s hrúbkou štyri milimetre. Podľa výrobcu LG je zakrivenie v štýle kina IMAX zárukou autentického vizuálneho zážitku. Cena novinky je štvrť milióna korún.

Info prinieslo internetové vydanie denníka Pravda.

PeterHumax
Registrace: 3/2007

universe

To jses teda uplne mimo! Vsechno se proda, kdyz ma dobrou reklamu. Viz nase celebrity. Lidi jsou blbci (99,999%)a neveri ani vlastim ocim. Hlavne, ze usetri nejakou tu korunku na elektrine. Samozrejme neusetri, protoze skutecne kvalitni LCD-LED stoji o dost vic.

relaxxx
Registrace: 6/2007

jo podle relaxxxe jsou skoro všichni blbci a jenom on a pár jedinců je chytrejch....... no když si to myslí... :scared: :razz: :laughing: :laughing: :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra