![]() |
|
Philips 6010..dorazil chatař s touto legendou a kartou výměna M7přehrál jsem seting a zkusil ? a do 2-3 minut karta naběhla s původním softem. tak kdo má nevyhazovat ! :laughing: :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Philips 6010Fajne že jsi zjistil, že po těch letech jede s ICE. R^Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Philips 6010je to sice pekne že Funguje ice ale nema to podporu mpg4 |
jannko
Registrace: 3/2013 Příspěvků: 332 |
![]() |
|
RE: Philips 6010Pochybuji, že by chatař měl na chatě placku za 50 litrů. Na tu chatu to bohatě s CRT-čkem stačí, obrazově byl /a stále je/ ten philips velice zdařilý...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: Philips 6010tomíku nevím kolik roků jsou na světě M7 ???.tak sorry , já to dříve nepotřeboval tak jsem to zjistil až dnes , pokud ti to vadí že jsem tuhle informaci zveřejnil tak asi opravdu je zde důležitější info o tom kolik kdo vypil piv a jak mu šla lista :crying: jannko: je spousta normálních co nemusí mít desítky programů a šukačku v HD . Ale je to každého věc co má jako prioritu. tukan : správně , a právě oný dotyčný má chat několik u nás i v zahraničí taky jachtu , proto je TV jenom jako doplněk i když by mohl ty kina mít ! :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Philips 6010toníčku na tom jak dlouho jsou na světě právě vůbec nezáleží, protože jestli to nevíš, jsou úplně stejné jako ty předchozí výměny ICE jen bez tohoto označení. Samozřejmě narozdíl od karet Irdeto. Svědčí to jen o tvé neznalosti. Nic jiného na tom není.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
tyhleinformace se musí stále opakovat,sběrné dvory jsou přeplněné ,nic nevyhazovat,nic nekupovat R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
![]() |