![]() |
|
Dálkové ovládání GENERAL s individ.konfiguracíMám doma Optibox Koala PVR a odchází mi už druhé DO.Tlačítko OK skoro vůbec nereaguje. Nové již sehnat nelze.PO pročtení diskuze o univ.DO Silver crest z Lidlu, jsem si našel jiné univ.DO - GENERAL. Má někdo s ním zkušenosti? Recenze vyznívají velmi kladně. |
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
RE: Dálkové ovládání GENERAL s individ.konfigu...Kazivost nula, odolnost docela slusna. Programuje se budto pres USB (verze s makry a max.6pristroji) nebo pres IR programator. Je k tomu docela obsahla databaze a nebo se da stahnout pres IR programator kod z origo dalkace. Takze jedina relativni nevyhoda - programuje se pres PC, nema v sobe zadne kody. Na druhe strane si ale muzes jakkoliv predefinovat tlacitka a dokonce jednim ovladacem ovladat napr. TV i SAT bez prepinani funkcni tlacitkem. Je drazsi nez lidl, ale chodi bezproblemu. S tim z lidlu nemam zkusenosti. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Dálkové ovládání GENERAL s individ.konfigu...Objednal jsem DO GENERAL náhradou za nepovedený originál k VANTAGE 7100 HD. Dorazilo druhý den po objednání ! už naprogramované - paráda. Zatím spokojenost, ještě si musím zvyknout na jiné umístění tlačítek. |
vafe07
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 112 |
![]() |
|
![]() |