![]() |
|
kterou TV ???dobrý den, rozhoduji se o koupi nové 3d tv. Váhám mezi temito tv v cenové relaci cca do 35 tisic. Osobně jsem viděl tyto modely a stále nevím, kterou. Pokud někdo vlastní nějakou z nich a mohl by dát radu, tak pište. Nejvíce se přikláním k panasonicu, ale výbavou je asi nejhorší, ale designově a obrazově asi nejlepší. Jedná se o modely Samsung UE55F6740 vs PANASONIC VIERA TX-L55 vs LG 55LA690S. |
Mildis
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 13 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: kterou TV ???Only Panasonic.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: kterou TV ???only LG 55LA690S. ale... viac hláv viac rozumu. Každému podľa chuti.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: kterou TV ???a čím to budeš krmit milá Lízo... řekni čím? Vždyť u nás nemáme ani pořádné HD vysílání. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: kterou TV ???Panasonic,ale poradím ti plazmu !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
RE: kterou TV ???Vyraz do obchodu, podivej se na vsechny tri a vem tu co se ti bude nejvice libit. Tu ti akorat kazdy poradi to, co ma doma. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: kterou TV ???oneee, poopravim ta: viac hlav viac kapusty :))) ja zas by som bol za samsunga |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 365 |
![]() |
|
RE: kterou TV ???v obchodě pozná prd...je tam špatné osvětlení..když pak přijde domů může taky bědovat..pokus se podívat po známých ,kamarádech kde je normální osvětlení nebo tma ...k tomu čti recenze/hodnocení a to i zahraniční na netu |
universe
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 285 |
![]() |
|
RE: kterou TV ???nejhezčí obrazově i designově byl panasonic, ale prodavač mě odradil od E verze od panasonicu, že funkcemi a ostatním se v této cenové relaci nemůže rovnat LG a Samsungu. TV budu krmit freesatem s HD kanály + filmy v HD a 3D HD. |
Mildis
![]() |
|
Mildiszaleži čo na tom budeš pozerať, najlepšie asi plazma panaka |
maros30
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
RE: kterou TV ???Osobně bych tuto:http://www.zbozi.cz/?q=philips%2055pfl7008k/12&typ=nabidky&seradit=nejlevnejsi Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: kterou TV ???Smankote, ale Philips a dalkac z Lidlu se tu nenosí....... :) R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
tomkoMyslíš ?. Bol som s kamarátom v Okey . chcel kúpiť 3D. zo sebou som doniesol aj original 3D video. testovali sa ti značky. philips 137 cm,samsung 152cm a lg 152cm. na to original video sa pozeralo 8 očí. Pozerali aj zamestnanci. Jednoznačne najlepšie 3D vyšlo z LG. samozrejme pasívne 3D. Aktívne 3D má plné zobrazenie v HD rozlíšení. pasívne to rozdeľuje na polovicu , pre každé oko. Tak asi to pasívne zobrazenie v 3D je najlepšie. Aj pre oči. http://www.youtube.com/watch?v=fCZsrJ3jhP0nahrať na usb a ísť vyskúšať. Potom treba byť múdry. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: kterou TV ???Taky jsem byl dneska v Okey. Vedle sebe 2 oled LG 137 cm, plochá za 30 tyček, druhá zakřivená obrazovka, cenu jsem v tom šoku zapoměl, 150 nebo 250tyček. Musel jsem se usmát. Přišel prodavač, tak jsem se ho zeptal, co k tomu dávaj za DO. Otevřel šuplík s dálkáčema a ten samej zázrak, co má můj soused. Hroznej paskvil do ruky, to ten Silverchrest z Lídlu, co tady někdo kritizoval je proti tomu Rols. A to ukazovátko je jako z Lega. Taky jsem se dozvěděl, že Sony je už v ...... No - ale hrálo to a obrázky byly barevný. Jak na tej za 30, tak na tej za 250.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
Morousa možná by bylo dobré se zeptat toho prodavače na- kurvítka - zda-li otom něco slyšel?Co říkáš? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: kterou TV ???Pierre už dozrál a spadl z ovocnýho stromu, ten k tomu určitě řekne taky svý. Já si další TV koupim pokud možno dobrej panel, bez zbytečných smart funkcí, který jenom otravujou, zpomalujou system a maj komplikovaný ovládání. Hlavně, aby to mělo kabelovej a T2 tuner. Další případný vymoženosti si do toho napustim přes HDMI přes nějakou smart krabičku, která mi tam dopraví co budu pořebovat. Taky jsem se ptal v tom Okey, když už to stojí tolik peněz, co to má za síťovou kartu. Koukal, jako by spad z MěsíceI když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: kterou TV ???JO kurvítka-měl jsem to na jazyku, ale když jsem toho vejrostka viděl, tak jsem radši držel pusu. Pětikorunu bys mu nedal.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: kterou TV ???Mildis: Z těchto tří TV bych vybral Samsung UE55F6740 protože v dnešní době bych už nekoupil TV bez DVB-T2. |
kobra256
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: kterou TV ???Šel jsem jednou kupovat do Okeye tchánovi jako dárek k PC LCD panel. Chtěl jsem s lesklým povrchem."Prodavač" mne začal ukazovat matný. Když jsem se připomenul, že nemám o matný zájem, vzal kapesník a se slovy - to vyleštíme a bude lesklý, mi ho nabízel dál. :((( |
S_T_A_R_T
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 151 |
![]() |
|
RE: kterou TV ???Včera mi došla LG55LA790V,tak jsem ji hodil místo Samsungu UE46B7000 na zed.Rozdíl je hned vidět,jak obrazově,zvukově,tak funkcema.Všechno funguje jak má .Disk Samsung 500 GB na nahrávání...ok, modul co se mi válel v šuplíku (Mascom Irdeto+ICE výměna)naprosto bez problémů.Používám 3 lnb(19,2+23,5+28,2)vše nalazeno na 1 pokus.Krmím to Šitlinkem aobraz je dobrej,lepší než DVB-T.Jen si nemohu zvyknout na ten jejich Magic ovladač.Řazení DVB-T programů,jak je libo.U satelitu jsem na to zatím nepřišel. |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: kterou TV ???@cucerak, magic je pro obyčejné přepínání o ničem, rolování programů kolečkem + bez možnosti rychlého vyvolání Listu - seznamu programů, osobně bych hned dokoupil obyčejný.A vůbec co tu otravuješ s nějakým monitorem na plazmovém fóru. Si nečetl péťu nebo kubíka? A ještě si dovoluješ být s obrazem spokojený, teda riskuješ ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
...Tomik...sem si asi dovolil :))) s plazmou nemám problém ,jen o ni nestojím,vybral jsem si co se mi líbilo a že tam těch křápů vyselo R^ ,ovladač mě tady leží od LG23" 3D monitoru k PC,tak ho samože používám. |
Cucerak
![]() |
|
RE: kterou TV ???Moc z toho moudrej tedy nejsem. Panasonic odrazujete kvůli T2, ktery stejne nepouzivám, ale třeba jednou budu, lg nemá tak kvalitní obraz a samsung z nich vydadá tedy nejlépe, ale má naprd 3D. Tak tedy opravdu nevím, občas se na to 3Dčko chci dívat :(( |
Mildis
![]() |
|
sIselza pItel vYsel |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: kterou TV ???A kolikrát budeš na 3d koukat ??AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: kterou TV ???..tak ted jsem si s tím trochu hrál...Blue ray přes 10m HDMI...jede ok,dále zvuk z Tv do rec přes 10 m optický kabel...ok(do recievru Denon7.1).důvod mám,že TV je na zdi a sat+rec+br vedle sedačky naproti tv (chtěl jsem jak zvuk z DVBT-(T2) i SAT poslouchat přes bedny)...ještě pro TOMÍKA ten magic má ještě tlačítko pro ovládání hlasem ,stačí říct slovo a hned ho to najde,takže se nemusí nic pracně zadávat na ovladači R^ a funguje velmi dobře..vypadá to jako v Predátorovi :))) |
Cucerak
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |