![]() |
|
Novoročné prekvapenie na HBOMáte nejaké tipy alebo nebodaj overené informácie, čo bude ako novoročné (oni to nezmyselne nazývajú silvestrovské) prekvapenie? |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 898 |
![]() |
|
RE: Novoročné prekvapenie na HBOTo je zbytočná téme! Každý rok tam je hovadina ako vždy,takže nieje čo riešiť.Radšej byť niekde inde ako pri bedni :-/T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: Novoročné prekvapenie na HBOPre mna je cele nase hbo prekvapenie. Vzdy som prekvapeny, co tam davaju za blbosti. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 559 |
![]() |
|
RE: Novoročné prekvapenie na HBOA najvacsie prekvapenie je, ze za to je niekto ochotny este aj platit. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: Novoročné prekvapenie na HBOJa bych zrusil HBO,HBO2 a HBO Comedy, tak jako to udelala satelitni společnost Hello HD. Uprime ruku na srdce kolik je predplatitelu u Skylinku. Moc jich urcite nebude.HBO programy uz davno ztratily svoji popularitu. HD verzi bych ale zachoval a zaradil do baliku Kombi,Multi HD, HD Plus a Komplet.Otazka je, jaka by byla cena za balicek po zarazeni HBO HD do jejich nabídky. :) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Novoročné prekvapenie na HBOTo jsou fakt dotazy.... :laughing: :bigeyes: |
Enriko
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: Novoročné prekvapenie na HBOOno to možná ani společně zařadit nesmí (ke kanálům jiných provozovatelů), nevím.Ale osobně si nemyslím, že by ten poměr platících balíku HBO k platícím ostatních/obou čí více/ balíků byl nějak nepatrný. Pro mě osobně je HBO HD a Film Europe HD jediné dva sledovatelné filmové kanály. Občas něco na Cinemaxu, ten měl být v HD dávno. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Novoročné prekvapenie na HBOJá si HBO platím a jsem rád že v základu je HD,před tím tuším SD.Beru to tak,že když je film hodně dobrý koupím bluray a když to je koukatelný tak to pouze nahraju na hdd,protože vím že se na to tolikrát znovu nepodívám.A další plus pro mě bezproblémový zvuk 5.1 a hlavně bez reklam.Určitě bych si nenahrál film s reklamou...někdy mi to už připadá že je reklama delší než samotný film :))) |
universe
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 285 |
![]() |
|
RE: Novoročné prekvapenie na HBOTuším se tu už psalo, že SD verze zanedlouho zanikne, už aby to bylo. Jinak víc než na novoroční překvapení se těším na Nespoutaného Djanga od Tarantina. Sice jsem už viděl asi před půl rokem, ale stažené z netu, v HD kouknu znova.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Novoročné prekvapenie na HBOmě teď celkem chytl Banshee..nevím proč ale líbí se mi to čím dál víc.A díky za HBOGO ,protože první díly jsem neviděl a teď jsem si je pěkně zkouknul R^ |
universe
![]() |
|
RE: Novoročné prekvapenie na HBOSice nejsem seriálový typ, ale tohle není špatné, každopádně lepší než srovnávaná pravá krev. A není špatná ani terapie. Jinak seriály vůbec, poslední co za něco stál byl Mash.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomikjj sice nekdy jsou v Banshee docela brutus scénky,ale má to děj ..je to takový jednoduchý přehledný ,že si u toho člověk pěkně odpočine a líbí se mi i charaktery jednotlivých postav-sedí to tam R^ |
universe
![]() |
|
RE: Novoročné prekvapenie na HBONic by som nemal proti tomu keby HBO davalo filmy, ktoré sa práve vydali na DVD / teda novinky/ nech by aj cenu zvyseli, ale ludia by si to kupovali... |
bucuresti
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
RE: Novoročné prekvapenie na HBOChlapi Banshee je celkem v pohode, stoji za nim (take) scenarista Alan Ball, ten ma na konte perly jako celovecerak American Beaty (Americka krasa), kritiky opevovany a snad nejlepe zakonceny serial za posledni desetileti Six Feet Under (Odpocivej v pokoji) / u nas kdysi bezel i na CT2, jiz zminovana True Blood (Prava krev). Alan Ball ale v tomhle serialu funguje jen jako producent, scenare nekterych dilu hodne kulhaji. Souhlasim ale s @universem, ze charaktery postav jsou vymazleny.T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 790 |
![]() |
|
RE: Novoročné prekvapenie na HBO@bucuresti: Tituly ktoré práve vychádzajú na DVD, nevysielajú ani iné podobné televízie, ako Sky, C more, Film 1... Práva pre platené televízie sa uvoľňujú neskôrInáč by už mohol pomaly prísť príspevok k téme... Jasné že v tom čase sa budeme zaoberať odpaľovaním zábavnej pyrotechniky a prianím všetkého dobrého ľuďom v našom okolí, ale... Zaujíma ma to. Tak vie niekto niečo k téme? |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 898 |
![]() |
|
RE: Novoročné prekvapenie na HBOAno-vymazat z buketov! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 559 |
![]() |
|
LuboTSřekl bych to asi tak ..všichni se to dozvíme až na poslední chvíli :laughing: |
universe
![]() |
|
![]() |