![]() |
|
Nahrávání pořadů, filmů na externí HDDZdravím uživatele... Mám receiver AB Cryptobox 550 HD, nějak nemohu přijít na to jak nahraji třeba film na externí HDD, v manuálu to není popsáno, manuál je z větší části nanic...Pokud někdo ví jak na to , budu rád, když mi poradí... Děkuji, jedná se ni o nahrávání z kanálů Skylink, mám kartičku ICE, která kanály rozkóduje, pustím nahrávání knoflíkem REC po skončení vypnu, ale na HDD to není... dík za radu či rady Standa :( |
talahasse
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
RE: Nahrávání pořadů, filmů na externí HDDmožná tady https://www.parabola.cz/clanky/4719/cryptobox-550-hd-dustojny-nastupce-modelu-450hd/ |
universe
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 285 |
![]() |
|
RE:Nahrávání na ex HDDEx HDD je asi potřeba naformátovat! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 669 |
![]() |
|
RE: Nahrávání pořadů, filmů na externí HDDnebo jestli třeba HDD splňuje požadavky..odběr,otáčky atd.... |
universe
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 285 |
![]() |
|
RE: Nahrávání pořadů, filmů na externí HDDsvagor ma tusim 450 a bezproblemov nahrava, ma asi 500 GB WD 2,5" |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
Nahrávání pořadů, filmů na externí HDDMyslim ze nick "zeze" to napisal spravne ze treba akykolvek pouzivany disk s tymto prijmacom naformatovat voFAT 32 a najlepsie priamo v danom prijmaci.Podmienkou je ovsem prehravat nahravku znovu v danom prijmaci a nie v PC alebo NTB nakolko subor musi karta znovu dekodovat,je nahrany aj podsubor ktory to akoby znovu zakodoval. |
jozvlk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
![]() |