![]() |
|
Dálkový univerzální ovladač z LidluUž je po dlouhé době zase v Lidlu v prodeji univ. ovladač za 199 Kč. Je trochu inovovaný, zatím nevadí. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z LidluV tomto obchodním řetězci je možná dobré nakoupit pouze vepřovou krkovici na gril a nic víc, z elektrotechniky to je fiasko, ostatní věci zde kupují jen experti druhu šetřilů a ubohých důchodců, kteří chudáci na nic jiného nemají. :8) :8) :8) Normální člověk nakupuje u odborníků a kámošů. R^Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z LidluTak vepřovou krkovici ala humus muže nakoupit v Lidllu a pak si ji udělat na párty a sníst jen (nevhodné slovo).Dobré maso se kupuje u dobrého řezníka. Naopak dálkový ovladač Silver crest za 199kč muže nakoupit jen hlava pomazaná.Za 199kč poměr cena výkon vynikající nákup.Tento ovladač jako jediný univerzální mi ovládá opravdu vše a je super. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 107 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z LidluHery, moj znamy co robi v lidli vysoko postaveneho manazera nam neodporucil kupovat u nich maso, takze ani ta krkovicka nieje bohvieco. Mimochodom mam obchodik a vsetci kamosi nakupuju prave v lidli:(( |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
pat.samozrejme, od teba to sedí - čo má večerník prečítaný skôr ako vytlačia.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
heryKecy. Tento ovládač jsem koupil před rokem a funguje normálně. Nyní ho používám na chatě místo originálu ovládače k LCD Philips. Ten originál Philips funguje v zimě až se celý nahřeje k cca 20°C, ten z Lidlu funguje i při 0°C. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z LidluProč to řešíte, to nevíte že je to snob primitiv?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
ale aspoňnepotřebujeme kalendář :))) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z LidluVaše tvrzení je zajímavé, co si koupili kámoši sat. příjimače a jinou elektro techniku v Lídlu tak jsou již v popelnici, možná tady jeden jede ještě na Sky link ale je s tím stále problém a ten člověk stále otravuje,už mě to i štve.pat: Maso taky kupuji hlavně u kámoše řezníka a mám jistotu, že je to OK. Uvedl jsem to pouze jako příklad co se tam dá max. koupit. :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z Lidlučím se liší krabice s autorádiem sencor v lídlu a v nějakým oksuper duper (mimo cenou) a o jiných krabicích psát nebudu :laughing: :8) |
tonek
![]() |
|
tonekTy uklidni hormon,jezdím kolem Tebe skoro každý den, asi Tě někdy budu muset vyzvat jít na kafčo./Dělám u Vás svou práci asi na třech stavbách, a vím už kde bydlíš!!! :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z Lidlufajn !prostřední zvonek , škoda že sem nemohu hodit kontakt :))) tak budu pouze doufat ! :laughing: |
tonek
![]() |
|
Dálkový univerzální ovladačz LidluJeden o ovládači a druhý o bůčku,to je úroveň! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 669 |
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z Lidluja som ho tiez kupil ale z dreamboxom sa nevie naladit vobec |
kamilt
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 82 |
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z LidluTo koupit ! ! ! !, ani po smtri NE !!! :))) R^ :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z LidluZaujímalo by ma, v čom to je, že v Lidli a spol. je všetko pokazené a u malých obchodníkov všetko čerstvé?Ako to tí malí obchodníci logisticky dokážu a kde robia tí nemeckí amatéri chybu? |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z LidluTen ovladač používám už asi 2 roky a jsem maximálně spokojen. Zatím si rozuměl se vším.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
@wladys...ale podľa Heryho klameš a ovládač ti nikdy nefungoval a ani nikdy fungovať nebude a určite si agent "ze zapadu" a robíš tu imperialistickú štvavú propagandu!Každý predsa vie, že napr. párky z Lidlu, ktoré vyrobil MP Krásno sú úplne iné ako tie isté, čo vyrobil MP Krásno pre malého obchodníka! ;) |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z LidluNejde tak o výtobek, ale o renomé Lídl a přeji všem OK funkci. R^ |
CES
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z LidluMP to je miestna párkovňa Krásno?@Brga R^ Ale jinak malého obchodníka chápu jako řezníka, který si ty produkty vyrábí sám. Ne jen prodejce. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
Tomik 535Co SANTA nadělí - - - !? Se pak pozná. :) R^ |
CES
![]() |
|
RE: Dálkový univerzální ovladač z LidluJa mám doma THOMSON ROC 46. ;) Celkom sa mi pozdáva. http://digitalcontent.cnetchannel.com/04/7b/047b0620-38f4-4829-abed-6c42f1fb8d6b.jpgKupoval som ho ešte v júli 2005 v bystrickom Datarte na Námestí SNP, ale za 599 Sk. :)) |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
heryNa co si zas hraješ?Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
on ked jepod vplyvom alkoholu, resp. omamnych latok tak sa sprava presne ako pises juzek...inac triezvy sa zda v pohode. je taky dvojjediny.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
to kamiltUž si zkoušel ho to naučit? O Lidlu si myslím svoje/velice podobně jako Hery/, ale zrovna tohle ovládání jsem koupil jako zálohu a "naučil" jsem ho všechno/mám doma squeezebox - int.rádio a tam bez ovladače neuděláš nic/. Jak někdo tady napsal, výkon/cena vynikající. Maso ne, ale Ty párky tam zrovna kupuji, složení je výborné, v obchodě někde "u pultu" bych je nikdy nekupoval. Lidi jsou ...Bohužel přímo řezníka v okolí nemám, důležitější je, čím jsou ty zvířata krmené a to je lepší nevědět.to Humax-Peterko, když tady začneme všichni vypisovat, co za ovladače máme doma, tak se v tom všichni stratíme. Ještěže to napadlo jenom Tebe... Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
moja skusenosts univerzalnym ovladacom z lidla nieje dobra. aj ked funguje dobre po chvili pouzivania mi na nom zhasol displej a dalej ho nepouzivam aj ked je funkcny bez prev. displeja...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
![]() |